FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2013, 17:58

Oxidenks je napisao/la:
Ma necu ni ja da se prepirem s tobom, ali isto tako da ti dokazujem koliko imam tekmi, i godina, mislim da je to djecije bas. Imas pravo na to, a mene libo sta ti mislis. Postovanje imam samo s nekim ko me zna, i ne pise stvari kao ti balo i lsicno da pokaze da je neko i nesto.
To je moje misljenje, ako nije istina fino napises. Ako neces, preskoci moj post.
Pa bas zato ako si stari, budi pametan i nomj ovoj djeci punit glavu.I da ako bas budes zelio upoznacu te sa covjekom koji je bio posrednik u Smajicevom dolasku i nema nikakve veze sa Cvikom a mogu te i upoznati sa Cvikom da ti on ovo licno povrdi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 maj 2013, 17:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto Dialiba ce se 100 % vratiti :) :)
NO PYRO NO PARTY

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 17:59

pile87 je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
Ma necu ni ja da se prepirem s tobom, ali isto tako da ti dokazujem koliko imam tekmi, i godina, mislim da je to djecije bas. Imas pravo na to, a mene libo sta ti mislis. Postovanje imam samo s nekim ko me zna, i ne pise stvari kao ti balo i lsicno da pokaze da je neko i nesto.
To je moje misljenje, ako nije istina fino napises. Ako neces, preskoci moj post.
Pa bas zato ako si stari, budi pametan i nomj ovoj djeci punit glavu.I da ako bas budes zelio upoznacu te sa covjekom koji je bio posrednik u Smajicevom dolasku i nema nikakve veze sa Cvikom a mogu te i upoznati sa Cvikom da ti on ovo licno povrdi.
Dobro, ja sam mislio suprotno od toga, ako nije istina, ima ko zna.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 20 maj 2013, 18:08

Oxidenks je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:
Dobro, ja sam mislio suprotno od toga, ako nije istina, ima ko zna.
Fazon je sto ti pustis dezinformaciju i da te na srecu ne ispravi neko ko je upucen u to,ta dezinformacija bi bila prihvacena i pricana dalje.Nesto slicno dezinformacijama vezano za namijesanje tekme,dosta put je rezultat demantovao teoreticara zavjera al isti i dalje ne gube entuzijazam i istim zarom sire neistine.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 maj 2013, 18:43

Buu je napisao/la:

Mozda i hoce al koje godine :D.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 20 maj 2013, 18:45

Alipasino je napisao/la:Pa **** misa odakle su bili Mesa,Fico,Guto,Skoro,Refik,Zvaka i ostali svi iz Sarajeva i iz BiH osim Refika Crna Gora pa dodjosmo do polufinala kupa uefa,kako se tad moglo.Pa i oni nisu imali bolje uslove od ovih sad pa su rasturali ali su imali disciplinu,dakle disciplina nema pive,cigare i kojekakvih zajebancija.Pa nemozes ocekivat od igraca koji pojede 15 u cjeli drmne 5 piva i pusi da bude dobar,on je dobar za nase uslove jer i drugi to rade ali hajde da ne cuga ne pusi da jede zdravo i da trenira i ima talenta e tad bi tek odskakali od ostalih i mogli sta uradit.Dakle nemoze sportista pusit jest nezdravo i cugat.Neide jer talenat nije dovoljan.
joj!
Ne uporedjuj kruške i jabuke. ovo su druga vremena, ovo sad dodirnih tačaka nema sa zlatnim vremenima sedamdesetih i osamdesetih i nemoguće je to porediti. drugačija vremena, drugačija liga,druga država , drugi zakoni (28 godina pravilo) drugi sistem, ... elem stipu tu priču

Još nešto, pogledaj Željo TV izjave igača nakon proslave titule, to su djeca koja sada igraju. Šta misliš zašto?

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 20 maj 2013, 19:41

Konjića treba vrbovati neka on uđe u klub kao Tim menadžer to bi bio pravi pogodak, i za dodatnu reklamu klubu, a inače je on fan kluba.
Ti Oxidens se puno praviš pametan kad mi se bude ban dobijao dobit ćeš porciju.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 20 maj 2013, 19:53

jestamaji je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Pa **** misa odakle su bili Mesa,Fico,Guto,Skoro,Refik,Zvaka i ostali svi iz Sarajeva i iz BiH osim Refika Crna Gora pa dodjosmo do polufinala kupa uefa,kako se tad moglo.Pa i oni nisu imali bolje uslove od ovih sad pa su rasturali ali su imali disciplinu,dakle disciplina nema pive,cigare i kojekakvih zajebancija.Pa nemozes ocekivat od igraca koji pojede 15 u cjeli drmne 5 piva i pusi da bude dobar,on je dobar za nase uslove jer i drugi to rade ali hajde da ne cuga ne pusi da jede zdravo i da trenira i ima talenta e tad bi tek odskakali od ostalih i mogli sta uradit.Dakle nemoze sportista pusit jest nezdravo i cugat.Neide jer talenat nije dovoljan.
joj!
Ne uporedjuj kruške i jabuke. ovo su druga vremena, ovo sad dodirnih tačaka nema sa zlatnim vremenima sedamdesetih i osamdesetih i nemoguće je to porediti. drugačija vremena, drugačija liga,druga država , drugi zakoni (28 godina pravilo) drugi sistem, ... elem stipu tu priču
ne upoređuje, ne griješi drug ;)
Ti ako misliš da su igrači Bayerna pili, žderali i pušili i bili onako dobro onda ne znam. Nema tu vrhunca bez pridrzavanja sportskog zivota. Cigare, alkohol i nezdrava hrana ne idu pod ruku ni s jednom sportskom aktivnošću.
Pa ti kako hoćeš
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 20 maj 2013, 20:42

si vidio kaže samo 3 % prihoda od navijača, kaže nama navijači samo štetu prave ništa od prihoda još smo 2 utakmice imali i zabrane zbog navijača.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 20 maj 2013, 20:48

terabajt je napisao/la:
Buu je napisao/la:

Mozda i hoce al koje godine :D.
Dialiba ima ugovor jos 1 godinu!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 20 maj 2013, 20:50

Ima mnogo istine u ovome st "alipasino" prica,samo pogledaj Kvesu i Zolu i razliku izmedzu njih i pojedinih nasih igraca,momci profesionalci,shvataju svoj poziv ozbiljno i to se vidi na terenu...sportski zivot
Amare hvala ti...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 20 maj 2013, 20:51

Kad sam govorio da Ara ostaje i unazad par stranica da je Dialiba dosao na 7 dana s trebom na odmo i da se vraca ponovo gore..
Pa jeste li vi ludi pored dobre gore love on da dodje kod nas svasta i ovdje procitati..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 20 maj 2013, 21:01

ŠEF NA BHT!
Da li je iko vidio Tifu kako pjeva Grbavicu u subotu?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 maj 2013, 21:02

Ultras1921 je napisao/la:ŠEF NA BHT!
pritisnuo je play na kasetofonu :roll:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 20 maj 2013, 21:03

možda je i pjevao, al' na playback

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 maj 2013, 21:38

Sta je sef pricao,je li ima snimak gdje?
SLOBODA NAVIJAČIMA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 maj 2013, 22:00

[youtube][/youtube]
Uzivajte 8-)

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 20 maj 2013, 22:12

http://imageshack.us/f/833/zeljeznicarvsarajevospl.png/

A sad adio a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad !!! HAHA

:lol: :lol: :lol:
Ma vi stvarno niste normalni !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2013, 22:17

KODŽO JE.BEM TI NAJMILIJE, I TEBI I TVOJIM BAGERIMA, I ČEKU OD 10 HILJADA KM
DRUG NEBI TI PUNCA

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 20 maj 2013, 22:18

Evo večeras sam ponovo dobio odgovor zašto Željo,zašto treba stajati (ne samo stati nego STAJATI)iza mladjeg Osima.Čovjek koliko god da analizira svoj klub stalno priča i propagira BiH fudbal.Dio svog izlaganja u kojem objašnjava kako i zašto je šampion on potencira želju da BH fudbal napreduje.Čak mu smeta što nije imao jaču konkurenciju zarad dobra opet našeg fudbala.
Da se vratim na sve ono što je karakterisalo samu završnicu,proslavu ,pad entuzijazma itd itd.Sjajne su slike iz Titove i neka ih,neka sjećanja.Stvar treba pojednostaviti.Gledam proslave velikana u evropi i vidim prostor za igrače ,dodjelu medalja i milion konfeta.Nema tamo ni Tifa ni Z.Pušenja ni inih,ko hoće da ih sluša ima koncert.Dakle ne treba izmišljati toplu vodu.Niti mi imamo pare za velike spektakle.Ljudi to košta i to pravo.Tu su u pitanju desetine hiljada maraka.Valjda je jasno gdje su potrebnije.
Imamo kontinuitet,vizija očito postoji.Jedino me pokolebaju malo ovi odlasci kao ovaj Cvikin.Jednostavno se bojim da vrijednim ljudima u našem Želji ne puca film.U svakom poslu moraš imati radilice,ja nisam insajder ali neko će morati biti desna ruka a bojim se da je to Cviko bio.Ovu godinu smo apsolvirali.Kako dalje u ovoj besparici i političkom beznađu.Bez podrške države je nemoguće,kad nemaš leđa nemaš ni progres.Pitaju kako smo nekad sa domaćim snagama prišli polufinalu i čuvenom Realu.Jednostavno razlika u uslovima treninga,priprema,kompletne logistike je bila manja.Tadašnja zemlja je imala kvalitet,dobre terene i gle čuda kontinuitet sazdan u legislativi.Danas smo mi na oranici a ostali?Ostale možemo vidjeti samo na slikama.
Kuda god kreneš na pare dođeš.Svi ali baš svi se kunu u Amara ali kad je čuti tog čovjeka tu nas nema.Fino veli da bi sa tih 100000 milja mogli biti bliže kampu ali đaba važnije je baciti tu hebenu baklju nego pomoći svom klubu.Nije pamet skupa samo je nema kupiti.Doduše zaboravio sam na one na zapadu i sjeveru što snimaju te čuvene bakljade.Oni su nam najpreči.Iskreno se nadam da će Gredić i društvo napokon silne kazne ispostaviti obezbjeđenju i inim agencijama jer oni debelo naplaćuju svoj nerad.
Igrački kadar ne spominjem jer znam da iz prazne ne puca i jer vjerujem struci.I na kraju ovog dugog posta da se zahvalim za ovu sezonu Booccaciu.Avlamiu.Piletu,Đoletu.Raideru,Bagrcavom jer sam zaista uživao u njihovoj predanosti našem Želji i njihovim komentarima

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, antibot, Bejker, bvsic, Majestic-12 [Bot], Orvel i 62 gosta.