E jadni mi onda ...HeKen je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:NegoOTNYS_YNWA je napisao/la:@Ponos Torina, na brzini nismo dobili samo zbog zbog Sturidgea i Coutinha.![]()
![]()
Coutinho brzo prenosi loptu,Sturridge se vraca do centra i isto tako brzo vuce loptu prema naprijed....Jos kad se Suarez vrati i ako se uigraju kako treba imat cemo strasnu kontru,niko nece moci zaustaviti takav napad..
Sigurno da brze igramo i da brze stizemo do gola kako je Coutinho dosao,a polako dolazi do izrazaja ono sto je Rodgers zamislio....
Henderson je dobio puno prostora u zadnje vrijeme i pase mu da igra blizu Lucasa,protok lopte je odlican....Neke stvari su se poklopile...
Kazem vam ja, Henderson je taj koji ce aBd naslijediti kapitena![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Još jadniji Unis bez tebe, kako ono bolan dobi crveniE jadni mi onda ...

Davno najavljivani crveni karton, još u utorak u toku treninga si ga najavio

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Najviše utakmica za Liverpool:E jadni mi onda ...
1. Ian Callaghan 857;
...
204. Jordan Henderson 92.
Najbolji strijelac Liverpoola u historiji:
1. Ian Rush 346;
...
194. Jordan Henderson 8.
Budućnost je svijetla.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ma bjezi **** Unis .Jesi vidio za sta mi dade crveni otac ga jeb'o ?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Još jadniji Unis bez tebe, kako ono bolan dobi crveniE jadni mi onda ...![]()
![]()
Davno najavljivani crveni karton, još u utorak u toku treninga si ga najavio![]()

p.s.daj ba hendo nemoj zajebavat.

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ljudi da je Eriksena dovest, gledam ga mali je zvijer...
Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
Bio sam jako blizu, ovih 10 bodova što fale je odlazak Bellamyija.Postao/la Henderson dana 20 jun 2012, 13:30
Malo sam razmišljao kroz prizmu prethodnik sezona i rezultata protiv ekipa u Premiershipu i došao sam na sljedeći zaključak:
1. WBA-Liverpool 0-2 Suarez, Gerard;
2. Liverpool-City 1-1 Gerard ( penal );
3. Liverpool-Arsenal 1-1 Suarez;
4. Sunderland-Liverpool 0-2 Suarez, Carrol;
5. Liverpool-United 1-1 Gerard;
6. Norwich-Liverpool 1-2 Suarez, Adam;
7. Liverpool-Stoke 2-1 Carrol, Downing;
8. Liverpool-Reading 2-1 Suarez, Sigurdson;
9. Everton-Liverpool 0-2 Suarez, Carrol;
10. Liverpool-Newcastle 2-1 Gerard, Suarez;
11. Chelsea-Liverpool 1-0;
12. Liverpool-Wigan 1-0 Suarez;
13. Swansea-Liverpool 0-0;
14. Tottenham-Liverpool 2-0;
15. Liverpool-Southampton 3-0 Suarez, Gerard, Carrol;
16. West Ham-Liverpool 2-1 Adam;
17. Liverpool-Aston Villa 2-1 Suarez, Downing;
18. Liverpool-Fulham 1-0 Suarez;
19. Stoke-Liverpool 0-0;
20. QPR-Liverpool 0-0;
21. Liverpool-Sunderland 2-1 Suarez, Sigurdson;
22. United-Liverpool 2-1 Adam;
23. Liverpool-Norwich 3-0 Suarez, Carrol, Bellamy;
24. Arsenal-Liverpool 2-1 Gerard;
25. City-Liverpool 2-0;
26. Liverpool-WBA 2-0 Suarez, Carrol;
27. Liverpool-Swansea 1-0 Sigurdson;
28. Wigan-Liverpool 0-0;
29. Liverpool-Tottenham 0-0;
30. Southampton-Livepool 0-2 Suarez, Bellamy;
31. Aston Villa-Liverpool 1-2 Suarez, Downing;
32. Liverpool-West Ham 3-0 Suarez, Carrol, Adam;
33. Reading-Liverpool 2-1 Agger;
34. Liverpool-Chelsea 3-1 Suarez, Carrol, Gerard;
35. Liverpool-Newcastle 2-1 Carrol;
36. Liverpool-Everton 3-0 Gerard, Suarez, Sigurdson;
37. Fulham-Liverpool 1-0;
38. Liverpool-QPR 2-1 Suarez, Carrol.
Liverpool 38 utakmica, 21 pobjeda, 8 remija, 9 poraza, 53:28 gol razlika, 71 osvojen bod.
Najbolji strijelci:
1. Suarez 19;
2. Carrol 11;
3. Gerard 8;
4. Adam 4;
5. Sigurdson 4;
6. Downing 3;
7. Bellamy 2;
8. Agger 1.
Mogli bismo ovo prokomentarisati, svakako nemamo šta raditi do početka prijelaznog roka.

- youngredcomps
- Kontakt:

sta reci koju posluku porati
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
http://www.thesefootballtimes.net/#!the ... gers/c1gxh" onclick="window.open(this.href);return false;Brendan Rodgers
Form of Government: Leftist
A Bit Like: Tony Blair
Are there many managers out there more New Labour than Brendan Rodgers? His gleaming smile and fresh face is intended to wipe away any doubt. He is the people, and he speaks for the people. Perhaps this is the reason that his inconsistent spell as Liverpool boss has been negated by the notion that change is around the corner and the future is always brighter.
What could be more New Labour than that?
You may be wondering what exactly makes Rodgers New Labour? Let me explain. His development of young players has been instrumental to the progress of Liverpool this season. It evokes memories of a well-spoken, promising chap standing on stage robotically chanting “Education, Education, Education.”
Education is absolutely the future. A nation must be built on academic success for its economy to grow, for its political ideology to bear fruit and for its people to find prosperity. The same can be applied to football. A sound education is vital to the future success of a player. Rodgers knows this all too well having spent much of his career working in academy football. At Liverpool he’s executing this ‘education-first’ philosophy with his squad.
The results, much like New Labour, are mixed. There are measurable positives in addition to the feeling of hope. New Labour instilled hope in a nation that had grown tired of dreary Tory rule. At Liverpool, the fans have genuine hope that Rodgers’ bright new philosophy and modernist approach will yield success in the short and long term.
For Kopites, however, they’ll be hoping the manager isn’t faced with the same magnitude of challenges and decisions that Blair had prior to invading Afghanistan and Iraq. Perhaps if Luis Suarez trots into the manager’s office this summer demanding a transfer away, his decision making will truly be tested.
A great leader is ultimately judged on the quality of his decision making. Blair failed. He alienated the people who placed hope and trust in his ability to lead. His manifesto was left to waste and the opportunity to enact real change slipped him by.
Rodgers has a frighteningly similar scenario ahead of him. He’s galvanized the Liverpool fans and created a genuine sense of excitement and hope around Anfield that the club is successfully building for the future. While hope gives him time and support, it can also be his downfall as expectation rises. This is the great challenge; retaining hope while effectively managing expectation.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sjajan je posao odradio Rodgers prvu sezonu u Liverpoolu, pogotovo u drugom dijelu. Ekipa igra dinamičan, napadački nogomet, a pojačanja u siječnju su zasigurno pun pogotak. Stručnjaci predviđaju da pod palicom jednog trenera, ekipa daje pune plodove tek u trećoj godini rada. Nadamo se sljedeće godine da će Liverpool napredovati i na ljestvici te da će LP sljedeće godine biti i na Anfieldu.
J ne razumijem šta će nam Eriksen kad imamo Coutinha kao playmakera sad treba tražit krila. Ako ode Downing u zamjenu za Begovića, nesta nam krila. Na klupi samo Assaidi i Suarez koji može igrati krilo.
----------------Stu----------
Suarez----Coutinho----------?

Rodgers i njegov unuk Oscar. Jel ovo ta šema Pascoe ??
J ne razumijem šta će nam Eriksen kad imamo Coutinha kao playmakera sad treba tražit krila. Ako ode Downing u zamjenu za Begovića, nesta nam krila. Na klupi samo Assaidi i Suarez koji može igrati krilo.

- youngredcomps
- Kontakt:

jel istina da nam je ovo **** drugi dres za sljedecu sezonu
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
ako reina ode, velika je sansa da ce doci tello, a downing kao zamjnea za bega (golman za krilo, krilo za golmana) tako da se zavrsava na istomdonCorleone1892 je napisao/la:Sjajan je posao odradio Rodgers prvu sezonu u Liverpoolu, pogotovo u drugom dijelu. Ekipa igra dinamičan, napadački nogomet, a pojačanja u siječnju su zasigurno pun pogotak. Stručnjaci predviđaju da pod palicom jednog trenera, ekipa daje pune plodove tek u trećoj godini rada. Nadamo se sljedeće godine da će Liverpool napredovati i na ljestvici te da će LP sljedeće godine biti i na Anfieldu.
a assaidi vjerovatno odlazi tako da ga mozes otpisati(i da ostane isto ti je, ionako ne igra), daleko od toga da je sule jedini koji bi mogao popuniti tu poziciju, zaboravljas na sterlinga, susa iako to nije njegova pozicija, evo i ibe se probija + ako dodje tello
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
Teorija krilo-golmankeno94 je napisao/la:ako reina ode, velika je sansa da ce doci tello, a downing kao zamjnea za bega (golman za krilo, krilo za golmana) tako da se zavrsava na istomdonCorleone1892 je napisao/la:Sjajan je posao odradio Rodgers prvu sezonu u Liverpoolu, pogotovo u drugom dijelu. Ekipa igra dinamičan, napadački nogomet, a pojačanja u siječnju su zasigurno pun pogotak. Stručnjaci predviđaju da pod palicom jednog trenera, ekipa daje pune plodove tek u trećoj godini rada. Nadamo se sljedeće godine da će Liverpool napredovati i na ljestvici te da će LP sljedeće godine biti i na Anfieldu.
a assaidi vjerovatno odlazi tako da ga mozes otpisati(i da ostane isto ti je, ionako ne igra), daleko od toga da je sule jedini koji bi mogao popuniti tu poziciju, zaboravljas na sterlinga, susa iako to nije njegova pozicija, evo i ibe se probija + ako dodje tello

Assaidi može da grije klupu ali time Brendan neće ništa postići bolje da ga unovči onda

Susa može samo pokvariti ako ga stavi na krilo, mali mu je već pokazao da nije za krila ali mlad je on još kao i Sterling. Budućnost nam je presvijetla Ibe,Winsdom,Coady,Ibe,McLaughin,Morgan,Yesil,Pacheco,Ngoo imat će Brendan slatke muke oko ovih mladića. Ako većina budu igračine možemo postati druga Barcelona i Ayax

ja bi prije uzeo wijnalduma nego belgijanca kad smo vec kod psv-a. mlađi je moze igrati na krilima a i u sredini, ja bi uvijek doveo igraca koji moze pokriti vise pozicija jer to daje i treneru vise opcija.hanniz je napisao/la:Pa onda Mertensa nek dovedu. Evo baš mu gledam statistiku ove sezone: 47 utakmica, 20 golova, 25 asistencija.fera je napisao/la:ne treba nam eriksen kad coutinho ovako igra. treba nam krilo sad kad je on presao na desetkuMa samo nek dovode igrače iz Holandije i Francuske, a može i Portugal.
You are someone else I am still right here
- youngredcomps
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kakav će se tek dernek napraviti kad se liga osvoji
.

Unuk?? Meni se ucinilo da je reko sin (kad sam sluso poslije utakmice) nekako mi je mlad da ima unukadonCorleone1892 je napisao/la:Sjajan je posao odradio Rodgers prvu sezonu u Liverpoolu, pogotovo u drugom dijelu. Ekipa igra dinamičan, napadački nogomet, a pojačanja u siječnju su zasigurno pun pogotak. Stručnjaci predviđaju da pod palicom jednog trenera, ekipa daje pune plodove tek u trećoj godini rada. Nadamo se sljedeće godine da će Liverpool napredovati i na ljestvici te da će LP sljedeće godine biti i na Anfieldu.

po mom skromnom mišljenju prijelazni rok bi trebao izgledati ovako
reinu prodat, dovesti begovica
dovesti provjerenog štopera
lukasa zamjeniti sa korisnijim igracem, tj igracem koji ima igru prema naprijed i koji ce nekad dati gol. dosta utakmica liverpul ne pobjedi jer nema tih golova iz petog plana
krilo neko dovesti, al da se ne pretplati
napadaca koji ima solidnu tehniku i po mogucnosti da je malo viši. ako se sa staridzem kao glavnim napadacem krene u sezonu onda je EL maksimalan domet. staridza koristiti nekad na krilu, nekad u napadu, a nekad na klupi, zavisno od protivnika
prodat znaci, reinu, lukasa (al njega nece niko), downinga, borinija (promašaj samo takav i teško da ce ga iko) i kerola
sve u svemu mislim da je sljedeca sezona prekretnica i bližoj istoriji liverpula, bude li sezona slicna ovoj onda i u narednih 5 nemaš šta tražiti. otice suarez, agger, enriqe, gerrad ce vec biti pravo star i teško da ceš imati osnovu za stvaranje jakog tima
reinu prodat, dovesti begovica
dovesti provjerenog štopera
lukasa zamjeniti sa korisnijim igracem, tj igracem koji ima igru prema naprijed i koji ce nekad dati gol. dosta utakmica liverpul ne pobjedi jer nema tih golova iz petog plana
krilo neko dovesti, al da se ne pretplati
napadaca koji ima solidnu tehniku i po mogucnosti da je malo viši. ako se sa staridzem kao glavnim napadacem krene u sezonu onda je EL maksimalan domet. staridza koristiti nekad na krilu, nekad u napadu, a nekad na klupi, zavisno od protivnika
prodat znaci, reinu, lukasa (al njega nece niko), downinga, borinija (promašaj samo takav i teško da ce ga iko) i kerola
sve u svemu mislim da je sljedeca sezona prekretnica i bližoj istoriji liverpula, bude li sezona slicna ovoj onda i u narednih 5 nemaš šta tražiti. otice suarez, agger, enriqe, gerrad ce vec biti pravo star i teško da ceš imati osnovu za stvaranje jakog tima

nema potpisa

Šteta što go nije priznat.
Raheem Sterling assault case dismissed after no evidence offered
The England star had been accused of assaulting a woman in Toxteth, Liverpool, last November.
- Carragher23
- Kontakt:
There is a concrete and serious effort to bring Kyriakos Papadopoulos to Liverpool, according to Greek journalist @karlsentk. He also believes LFC will significantly strengthen this summer and surprise many people.
Kyriakos Papadopoulos might be sold for a more Premier League-compatible fee of €15m to Liverpool. via Bundesliga expert @honigstein.
Admir_Sa da li si ti gledao Sturridgea od kako je potpisao za Liverpool?
Kyriakos Papadopoulos might be sold for a more Premier League-compatible fee of €15m to Liverpool. via Bundesliga expert @honigstein.
Admir_Sa da li si ti gledao Sturridgea od kako je potpisao za Liverpool?

LIVERPOOL FC
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
hahahha sto nisi rek'o da sredimo kod Bogija i kod Ede da nema crvenihfsdghdsfs je napisao/la:Ma bjezi **** Unis .Jesi vidio za sta mi dade crveni otac ga jeb'o ?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Još jadniji Unis bez tebe, kako ono bolan dobi crveniE jadni mi onda ...![]()
![]()
Davno najavljivani crveni karton, još u utorak u toku treninga si ga najavio![]()
Ma mor'o sam jbg,nisam dobio ima haman 2.tekme .
![]()
p.s.daj ba hendo nemoj zajebavat.

ma realno si se glupirao brate, šta je imaš dirati koju qrc rukom

moraš da shvatiš da se Rizo s vama šprda samo tako.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.