odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantola
roze,crvene,plave hajd al ostalo 
Željeznicar za život cijeli !
- Amoxicillin
- Kontakt:
ajoj teta likusa, a šta fali tamno plavim, sivim i takolikusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
@Neutral samo iskuliraj, mene proziva ponekad Heller (konta ja ću se navuć' pa da me blamira) i ponekad neko bocne al haj', ne bi bosanac bio bosanac kad ne bi to radio
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
A zamisli da ćeš tako nekad aBd na posao
Nisam do sada nikada nosao plave hlače, samo Levis, no šta fali
Teget plave, moze li to ?likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kad navuce hlace plave boje,al ne ona muska tamna plava,nego svijetla plava.Majicu na V izrez duginih boja i nabije maxice tacno bi ga mogao poslat u Siriju da nauci kako muskarac treba da izgleda.
Ko da su cure,jos malo pa ce cura da ceka pred vratima muskarac da se dotjera,malo stavi maskare,izravna trepavice,isproba 5-6 hlaca duginih boja i da bude iznervirana njegovim kasnjenjem.
Ko da su cure,jos malo pa ce cura da ceka pred vratima muskarac da se dotjera,malo stavi maskare,izravna trepavice,isproba 5-6 hlaca duginih boja i da bude iznervirana njegovim kasnjenjem.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hah, imam ja prijatelja koje mje moda majice sa v izrezom, hlace razlicitih boja, uglavnom takve kakve ste spominjali u prethodnim postovima. a kako ljeto navire pocinje briajt noge i oblacit bermude
Rekao sam mu ja da ce jednom degenek dobit od mene ili od drugoga

Rekao sam mu ja da ce jednom degenek dobit od mene ili od drugoga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la: kako ljeto navire pocinje briajt noge
Taj V izrez,haj da je to majica muska nego je to gotovo pa zenska majica.Ma degenak treba svima.
A i oni Hrvati su pametni sto ih tucu svake godine na paradama i sl.
A na ove sa sarenim hlacama i duginim bojama,obrijanim nogama,nasminkanima se trebe pale nenormalno

A i oni Hrvati su pametni sto ih tucu svake godine na paradama i sl.
A na ove sa sarenim hlacama i duginim bojama,obrijanim nogama,nasminkanima se trebe pale nenormalno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nosi li iko Boxfresh i ima li upste njihova radnja kod nas u BiH?
Republika Zenica
Muškarac da brije noge
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzije
No dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzije
I meni je nepojmljivo i dođe mi da ga svaki put kad ga takvog vidim udarim. a najgore kad obuce sorc,bermude ili sta vec i kad hodam s likom gradom, a svi se onako okercu za namaNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge![]()
![]()
![]()
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
Ja recimo volim vise uske od sirokih majice jer u sirokim izgledam debelo (makar tu sam negdje
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Amoxicillin
- Kontakt:
muška tamna plava i obična svjetla plavaOtelo je napisao/la:Kad navuce hlace plave boje,al ne ona muska tamna plava,nego svijetla plava.Majicu na V izrez duginih boja i nabije maxice tacno bi ga mogao poslat u Siriju da nauci kako muskarac treba da izgleda.
PS: to su metrosexualci, i za divno čudo je*u više i od mene i od tebe i neutrala zajedno. Takvi su moderni je*eš ga jar'o. Deen ti je primjer. S verenom se "goni" a nas ko je...
hahahahaha ja sam dobio pink majicu jednomNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge![]()
![]()
![]()
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
mrzim peederluk i peederski nacin oblacenja
sminkeraj u granicama normale moze proci, ali ne shvatam likove koji se oblace k'o zene. neki me "muskarci" podsjecaju na ovo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
amox
ovo da

(na ovo sam mislio kad sam rekao tamno plava )
dok ovo ne

@*ebu il bivaju *ebeni?

ovo da

dok ovo ne
@*ebu il bivaju *ebeni?
- Amoxicillin
- Kontakt:
ja sam mislio na ovo otelo

pa moze i to,samo ne ove dugine boje
ne odg. mi na pitanje iznad

ne odg. mi na pitanje iznad
[quote="Otelo"]amox
ovo da

dramatične !
ovo da

dramatične !
Odlazi Safete.
189 km.anonimni je napisao/la:@ bagrcavi
kol'ko si ih platio ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
sikiromutaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
- Evolution87
- Kontakt:
ja ih cupam pincetom.utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VolimBiH96 i 4 gosta.