Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

MrMuscle
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la MrMuscle » 20 maj 2013, 15:19

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znaci nista od Husejinovica za Latviju... :roll:
Ma sta ce nam Said ima tu svraka, sesar, legenda bilih, junior CSKA..........Sve igraci koji mogu donijeti prevagu, ali na stranu protivnika....
Jeste vi fakat nedefinisani likovi.....
Momak za cirka 50-tak minuta zabio 2 gola i izbaciti iz repke, a taj procenat ni Dzeko, ni Ibisevic nemaju, a ne tjeraju se iz repke..... E ne moze to tako....
Da nije Svrake bili bi losiji na Fifinoj rang listi jer nam je on donio dragocjene bodove protiv Alzira.....
Kad predje u jaci klub odmah ce valjati je l' de?; a zato sto igra sad nasu Ligu ne valja je l'.....

Kad je dao golove bilo je ovdje svrsavanja na njegovu igru..... jos ce te vi gledati dr. Muamera u repci, a antitalente necete sigurno.... Msm nije da ih nemamo ni sada, to su ti napisani, tj. oni koje si ti napisao, a nije mi jasno po cemu je Said zasluzio da igra za repku.... Odbio je jednom poziv kad je mogao doci jos u vrijeme Cire ja msm, a i da nije odbio, po cemu je zasluzio da igra... Na osnovu 300-400 minuta u Dinamo sto je odigrao... malo brate za nekog ko se gura u repku ( Generala ovdje ne racunajte, on ionako nece igrati, vec je tu zbog atmosfere).....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 15:26

Mislim da nema razloga @gringo da stavljaš u skupinu igrača koje potenciraš kao nepotrebne ovoj reprezentaciji Rahimića. Da je više ljudi kao što je Rahimić, imali bi se čemu nadati. Svi mi znamo njegovu priču, ginuo je 2 kvalifikacijska ciklusa za nas, kamo sreće da je i od prije sa nama. On je sada tu zbog onoga što je dao repki, a ne zbog njegove trenutne forme.

Što se tiče Sesara, on je također standardan u Elazigu, igra redovno. Mislim da je to dobra preporuka za ostanak u repki.

Za Svraku neću ništa reći, jer je to politika Papeta, i znamo razlog zbog kojega je on u repci.
Ne bih nikoga pljuvao, svi su oni jedan kolektiv, jedna klapa, koja diše kao jedan, i imaju rezultate na terenu.
U samom intervju - u Papeta za sportsport danas vidi se da čovjek razmišlja glavom, da se razmišlja o potencijalnim reprezentativcima, pustimo ga da radi svoj posao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 15:27

MrMuscle je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znaci nista od Husejinovica za Latviju... :roll:
Ma sta ce nam Said ima tu svraka, sesar, legenda bilih, junior CSKA..........Sve igraci koji mogu donijeti prevagu, ali na stranu protivnika....
Jeste vi fakat nedefinisani likovi.....
Momak za cirka 50-tak minuta zabio 2 gola i izbaciti iz repke, a taj procenat ni Dzeko, ni Ibisevic nemaju, a ne tjeraju se iz repke..... E ne moze to tako....
Da nije Svrake bili bi losiji na Fifinoj rang listi jer nam je on donio dragocjene bodove protiv Alzira.....
Kad predje u jaci klub odmah ce valjati je l' de?; a zato sto igra sad nasu Ligu ne valja je l'.....

Kad je dao golove bilo je ovdje svrsavanja na njegovu igru..... jos ce te vi gledati dr. Muamera u repci, a antitalente necete sigurno.... Msm nije da ih nemamo ni sada, to su ti napisani, tj. oni koje si ti napisao, a nije mi jasno po cemu je Said zasluzio da igra za repku.... Odbio je jednom poziv kad je mogao doci jos u vrijeme Cire ja msm, a i da nije odbio, po cemu je zasluzio da igra... Na osnovu 300-400 minuta u Dinamo sto je odigrao... malo brate za nekog ko se gura u repku ( Generala ovdje ne racunajte, on ionako nece igrati, vec je tu zbog atmosfere).....
Nismo ba cudni nego smo realni...
Svraka ne moze igrati ni u Austrijskoj ligi nema on slifa za fudbal, fizika mu je ono kancelarijska....
Said je razbijac upravo igrac kakvog nemamo u repci, nije to ni Pjanic ni Miske, oni su vise igraci za pas igre...
Sta se desilo kad nas je Portugal presingom zatvorio????
Nije bilo igraca koji se moze driblingom osloboditi i napraviti visak...
Po meni Said nam treba urgentno...Ali tesko se ulazi.... ;)

Zizu@ Ja postujem Rahimica i sve sto je uradio...Ali brate godine bolest su odradile svoje...Licno ja bih ga volio u strucnom stabu, Baljic mi nije nekako za toga...Nema ga brate nigdje.... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 15:30

gringobih je napisao/la: Nismo ba cudni nego smo realni...
Svraka ne moze igrati ni u Austrijskoj ligi nema on slifa za fudbal, fizika mu je ono kancelarijska....
Said je razbijac upravo igrac kakvog nemamo u repci, nije to ni Pjanic ni Miske, oni su vise igraci za pas igre...
said moze driblati vrsajevica i takve,a sigurno bi protiv portugala driblao pepea,brunu alvesa,coentraa :lol: :lol: :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 15:33

utaka je napisao/la:
said moze driblati vrsajevica i takve,a sigurno bi protiv portugala driblao pepea,brunu alvesa,coentraa :lol: :lol: :lol:
Nisam znao da je svrsko igrao protiv Sarajeva u evropi kad je Said sa 100kg i dusom u nosu radio cuda.... :roll:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 20 maj 2013, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 15:36

gringobih je napisao/la:
utaka je napisao/la:
Nisam znao da je svrsko igrao protiv Sarajeva kad je Said sa 100kg i dusom u nosu radio cuda.... :roll:
nije svrsko ali je bogičević,vrhunski stoper :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 15:44

utaka je napisao/la:nije svrsko ali je bogičević,vrhunski stoper :lol:
Odmori oci na covjeku koji nije uopste trenirao a radio je cuda...
[youtube][/youtube]

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 maj 2013, 15:45

gringobih je napisao/la: Nismo ba cudni nego smo realni...Svraka ne moze igrati ni u Austrijskoj ligi nema on slifa za fudbal, fizika mu je ono kancelarijska....
Pravo realni. :roll:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 15:48

soko je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nismo ba cudni nego smo realni...Svraka ne moze igrati ni u Austrijskoj ligi nema on slifa za fudbal, fizika mu je ono kancelarijska....
Pravo realni. :roll:
Pratis li uopste repku?
Nama je uvijek fali jedan igrac koji moze razbiti odbranu a da ne dodaje loptu....A sad ga imamo i on se zove Said...
Kad god je neka repka izvrsila pritisak na nas mi smo tu utakmicu gubili...Bila to Rumunija ili Portugal, Francuska itd

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 maj 2013, 15:48

Svrle je igrao protiv Intera, i to kvalitetno skroz..... dok je Said igrao protiv Levskog, a porediti te 2 ekipe je isto kao porediti Ficu i Ferraria.....
MSm prvi sam koji je protiv Svrleta i moje misljenje je da treba sto prije ****.ati iz repke, al' Said nije nista pokazao, ako je 300-400min u dresu Dinama dovoljno za repku, e onda stvarno smo grohnuli zestoko, a odgovorno tvrdim da nismo i da smo sad najbolji u nasoj historiji, doduse kratkoj al' to nije bitno....
Lako je Saidu ove nase lelemudane i ove iz HNL-a pravit budalama, hajd' neka pravi jednog Pepea kojem Dzeko ne moze meda sa kasike liznuti ili jedan Pjanic kojeg ustopaju kao da ga nema na terenu, a porediti Pjanica i Saida je isto kako porediti Inter i Levski.....

Kad se jos vrati u formu i kad jos smrsa barem 5 kg da moze igrati profesionalni fudbal (ovdje msm na kvalitetan evropski, a ne nas ili HNL fudbal, jer to je mrtvi ocaj) onda neka ga Pape zove... Ima on slifa sto jest jest, al' neka jos malo priceka i neka jos poradi na sebi..... Dobar ce biti back-up.....

Svraka ce se prodati polako jer kvalitet ispliva na kraju..... Nije on dzaba kao def. vezni zabio 2 gola, to ne moze svako definitivno....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 maj 2013, 15:55

MrMuscule pohiti začepila mi se sudopera :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 15:56

gringobih je napisao/la:
utaka je napisao/la:nije svrsko ali je bogičević,vrhunski stoper :lol:
Odmori oci na covjeku koji nije uopste trenirao a radio je cuda...
[youtube][/youtube]
levski :lol: :lol: :lol: klub rang čelika

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 16:01

MrMuscle je napisao/la:Svrle je igrao protiv Intera, i to kvalitetno skroz..... dok je Said igrao protiv Levskog, a porediti te 2 ekipe je isto kao porediti Ficu i Ferraria.....
MSm prvi sam koji je protiv Svrleta i moje misljenje je da treba sto prije ****.ati iz repke, al' Said nije nista pokazao, ako je 300-400min u dresu Dinama dovoljno za repku, e onda stvarno smo grohnuli zestoko, a odgovorno tvrdim da nismo i da smo sad najbolji u nasoj historiji, doduse kratkoj al' to nije bitno....
Lako je Saidu ove nase lelemudane i ove iz HNL-a pravit budalama, hajd' neka pravi jednog Pepea kojem Dzeko ne moze meda sa kasike liznuti ili jedan Pjanic kojeg ustopaju kao da ga nema na terenu, a porediti Pjanica i Saida je isto kako porediti Inter i Levski.....

Kad se jos vrati u formu i kad jos smrsa barem 5 kg da moze igrati profesionalni fudbal (ovdje msm na kvalitetan evropski, a ne nas ili HNL fudbal, jer to je mrtvi ocaj) onda neka ga Pape zove... Ima on slifa sto jest jest, al' neka jos malo priceka i neka jos poradi na sebi..... Dobar ce biti back-up.....

Svraka ce se prodati polako jer kvalitet ispliva na kraju..... Nije on dzaba kao def. vezni zabio 2 gola, to ne moze svako definitivno....
Nemoj samo banalizirati stvar...Niko ne osporava kavlitet nikog ali....
Pjanic i said se ne mogu porediti jer nisu igraci istog kova...Pjana ako nema kome proslijediti loptu, zna se izgubi je...Znaci presing i cao Pjana.....
Said je kao sto sam rekao bas igrac za tih utakmica gdje smo mi podredjeni i gdje nas bukvalno proganjaju, e tu vidim Saida kao rijesenje...
A zapamti kao sto i Jurcic rece kad said obavi jos jednom duple pripreme da cemo imati ferarija u veznom redu...

Pokusavam reci da je sajo totalno nespreman u stanju prelomiti tekmu jednim driblingom-prodorom, a zamisli sta ce tek biti kad ga Maminjo nabrije i okaci mu cijenu oko vrata...Kad ga pusti da vodi tim....
utaka je napisao/la:levski :lol: :lol: :lol: klub rang čelika
Nakon ove usporedbe molim te da me ne citiras vise.....Idi trolaj negdje drugo....
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 20 maj 2013, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 maj 2013, 16:01

gringobih je napisao/la:
Zizu@ Ja postujem Rahimica i sve sto je uradio...Ali brate godine bolest su odradile svoje...Licno ja bih ga volio u strucnom stabu, Baljic mi nije nekako za toga...Nema ga brate nigdje.... ;)
Znamo da nije kvalitet za reprezentacije, al et' bio je dio reprezentacije koja je uradila korak naprijed u formiranju iste, pa se iz poštovanja prema njemu još uvijek drži u rosteru.
Što se tiče Saida, takav igrač nam treba, al kada će Pape da potegne za njim, to je pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2013, 16:19

gringobih je napisao/la:Pjanic i said se ne mogu porediti jer nisu igraci istog kova...Pjana ako nema kome proslijediti loptu, zna se izgubi je...Znaci presing i cao Pjana.....
Stoji da su oni dva razlicata tipa igraca, a sta hoces da kazes ? Sad treba Pjanica otjerati radi Saida, tj. da je Said potrebniji reprezentaciji?

Doci ce Said u reprezentaciju sigurno, ali ne sad.
gringobih je napisao/la:
utaka je napisao/la:levski :lol: :lol: :lol: klub rang čelika
Nakon ove usporedbe molim te da me ne citiras vise.....Idi trolaj negdje drugo....
Sarajevo nije svijesno koliko je imalo srece sa Leveskim to je dobar tim ne zavaravaj te se.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 20 maj 2013, 16:21

@legendo ne zaebaji, kad je trebalo braniti tvoje interese i tvoj licni integritet sutio si i nisi se javljao :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: tj. onda kad su pisali da je Kolac jedina i prava legenda a da su svi ostali kopije, ja im nisam dao na tebe :D :lol: ...... hej bolan nazvase te kopijom glavonje..... :lol: :o :D

Ma ja kazem neka Said jos malo radi na sebi, msm malo vise, i poziv ce doci sigurno bez obzira sto se kod Mr. Izjave tesko ulazi i izlazi sa spiska..... A za poziv se treba potruditi i nesto pokazati, a on jos nista nije pokazao, osim u dresu Slobode i ono malo u Sarajevu, a i to jer nam je sad liga kur.cevita, pa on sa 100kg moze praviti one nase lelemudane budalama.....
Jos jednom kazem sa 300-400min u dresu Dinama se ne moze do repke.... Pusti sta Kur.cic izjavljuje, on je obicna trenerska ubleha kao i njegova dominantna posjed i pas igra..... On ima sad priliku u dresu Dinama u Evropi da pokaze sta zna s obzirom da ce igrati protiv ozbiljnih ekipa, a ne Zete i takvih.....
Ako pokaze da zna neka ga Pape zovne u repku jer osim Nadarevica (kojeg isto ne treba ignorisati) mi i nemamo nekog dobrog na krilu, a i Saidov je plus sto moze igrati i prednjeg veznog pa i tu biti back-up Pjanicu ili Misketu.....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 20 maj 2013, 16:28

Said moze ocekivati poziv u jesen kada prodje kompletne pripreme. Ovo do sada jeste znak da se vraca ali Rijeka, Lokomotiva, ... i nisu ne znam kakvo mjerilo...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 16:40

Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Pjanic i said se ne mogu porediti jer nisu igraci istog kova...Pjana ako nema kome proslijediti loptu, zna se izgubi je...Znaci presing i cao Pjana.....
Stoji da su oni dva razlicata tipa igraca, a sta hoces da kazes ? Sad treba Pjanica otjerati radi Saida, tj. da je Said potrebniji reprezentaciji?

Doci ce Said u reprezentaciju sigurno, ali ne sad.
Ne mislim da treba otjerati Pjanica, Misketa nego otjerati Svraku,Svrska pa cak i Sesara jer i on tip igraca za proslijediti loptu...Takvih vala imamo najvise....Ne smije svraka uzimati mjesto jedinom igracu koji zaista moze napraviti cudo....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2013, 16:50

gringobih je napisao/la: Ne mislim da treba otjerati Pjanica, Misketa nego otjerati Svraku,Svrska pa cak i Sesara jer i on tip igraca za proslijediti loptu...Takvih vala imamo najvise....Ne smije svraka uzimati mjesto jedinom igracu koji zaista moze napraviti cudo....
Oni su pozvani da se lakse prodaju, ne brini nece ih Pape sigurno stavljat u udarnu postavu nego ono 10 minuta pred kraj kad imamo rezultat.

A Said ce vjerovatno zaigrat kad i Kolasianc, Hadzic, Bicackci, eventulno Sead Hajrovic. Ima kamara tih igraca ali ni jedan nece igrati do kraja kvalifkacija, jedino da ih zove za Brazil.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 maj 2013, 21:15

Rijeka, lokomotiva nisu neko mjerilo za Saida, a za Vrsajevica jesu. :roll:
Svasta ovdje mozes procitat. SUSIC radi dobar posao u vodjenju repke, ali skauting mu je katastrofa. Onda moras malo jbga se trznut i dat povoda igracima da se racuna na njih. Husejnovic, Bicakcic i Kolasinac su prijeko potrebni reprezentaciji. Cak i Nadarevic kao 3 napadac bi bio dobar. Treba isprobat te igrace. A ne on zove nove igrace pred glavne tekme, a prijateljske mu nizasta ne sluze.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.