NK Troglav 1918 Livno

drinjak36
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la drinjak36 » 15 maj 2013, 00:22

Hajde prodajte nam ovu utakmicu :)

Mi, navijači FK Goražda, se nadamo pobjedi. Znam da će nam biti teško i da je i vaša namjera da se borite do zadnje sekunde. Nadam se da će publika biti u prilici da vidi jednu fer i korektnu utakmicu uz mnogo golova.
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2013, 15:31

Očekujem pobjedu Troglava jer jednostavno prekid crne serije mora doći.
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 15 maj 2013, 22:04

Cijela ekipa Troglava je na okupu,vratio se Vukadin i Semren i ovi kartonirani,tako da se nadam dobroj tekmi i puno golova al u mreži Goražda-Troglav niti prodaje a niti kupuje utakmice-pošteno do kraja pa što bude i pošteno i sportski bit će i prema Vama pa izvolite.Pozdrav Goraždu i nemožemo Vam onaj penal zaboraviti jer ono nije bilo niti pošteno a niti sportski.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 16 maj 2013, 00:18

Ja očekujem barem pogodak Troglava, samo da se uvjerim da nismo zaboravili gdje je gol :lol:

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 16 maj 2013, 21:23

U Goraždu je bila 2, volio bi da bude i u Livnu 2 :D :mrgreen:

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 16 maj 2013, 22:42

Ma nemojte se nadati 2,reko sam Vam ekipa je na okupu u tu je 1 ko kuća i svi su ljuti na Goražde iz prvog djela jer to šta se dešavalo nije bilo sportski,ni fer niti pošteno.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 17 maj 2013, 09:10

@plavobijeli pazi, zadnje 2-3 domace su nam bile kec ko kuca, pa znamo sta je bilo ;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 17 maj 2013, 22:27

Po zadnjim mojim informacijama Goražde tražilo dsa kupi utakmicu u Livnu,pa nemogu da vjerujem da je jadna država i ovo naroda doguralo da se nemože ništa pošteno da odradi.Zar ova liga treba da bude uštimana po nečijim željama,pa zar se nemože odigrati pošteno do kraja pa ko bude lošiji nek ide u niži rang,pa zar je sramota da jedna Sloboda igra ovu ligu ako nije zaslužila veći rang.Po mojimsaznanjima iz RS ove godine neće niko u viši rang što zbog uvjeta a što zbog nedostatka novca.Mnogi će zažaliti za Livnom ako ispadne iz ove lige a vrlo je blizu.

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 17 maj 2013, 23:09

plavobijeli je napisao/la:Po zadnjim mojim informacijama Goražde tražilo dsa kupi utakmicu u Livnu,pa nemogu da vjerujem da je jadna država i ovo naroda doguralo da se nemože ništa pošteno da odradi.Zar ova liga treba da bude uštimana po nečijim željama,pa zar se nemože odigrati pošteno do kraja pa ko bude lošiji nek ide u niži rang,pa zar je sramota da jedna Sloboda igra ovu ligu ako nije zaslužila veći rang.Po mojimsaznanjima iz RS ove godine neće niko u viši rang što zbog uvjeta a što zbog nedostatka novca.Mnogi će zažaliti za Livnom ako ispadne iz ove lige a vrlo je blizu.
Prema mojim informacijama jedva su skupili da plate autobus da odu do Livna tako da mislim da tvoje informacije nisu tačne. Da su ovi naši imali novca da kupuju utakmice nebi bili na zadnjoj poziciji.
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 maj 2013, 00:22

Pa nisu imali novca u prvom dijelu sezonu, a sad valjda imaju jer se spominje da taj novi gazda ima para ko pljeve - samim time priče da su jedva skupili za prijevoz su čudne. Jesu li dolazili na spavanje?

Ne znam, mislim da je Troglav u svakom pogledu, a pogotovo sada pojačan, jači od Goražda i da će uzeti tri boda i barem izbjeći posljednje mjesto na ljestvici.

P.S. A priče o štimanju, sve ovo što se dešava posljednjih par tjedana u našim ligama, pogotovo Premijer ligi, je užasno, strahovito. Ako si loš i nisi zaslužio ostanak, gotovo, kao da nema nogometa u nižim ligama. :roll: Sreća pa nemamo pare pa ne možemo kupovati. :D
Hayley <3

drinjak36
Kontakt:

Post Postao/la drinjak36 » 18 maj 2013, 10:16

Nema para. Tek jutros krenuli iz Gorazda. Predsjednik do sada donirao preko 40000 KM. Kanton zakazao.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 maj 2013, 21:13

3:1, uz otprilike 30-ak zutih kartona :mrgreen: suci, kako glavni tako i oba pomoćna su bili užasni... sramota je da pomoćni sudac razgovara i prijeti publici i igračima... nisam mogao vjerovati u ono što vidim :o

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 maj 2013, 13:43

JEDANAEST KLUBOVA JURI SPASONOSNIH 37 BODOVA

Pet kola prije kraja prvenstva u Prvoj ligi FBiH računica momčadi koje se bore za ostanak je da će im za spas trebati 37 bodova (što znači da su sigurna samo vodeća tri kluba), pa je tako pred 26. kolo trener Troglava Vinko Vukoja logično i zaključio kako njegov tim do kraja nema prava na kiks ukoliko želi izbjeći sudbinu ekspresnog povratka u Drugu Ligu FBiH Jug.

Zasad su Livnjaci na tom putu odradili lakši posao jer su golovima Kaića (2) i Ivkovića na svom terenu osvojili sva tri boda protiv Goražda (3:1) koje su time definitivno poslali u niži rang.

- Otvorili smo utakmicu s dva gola i zasluženo pobijedili, iako je uvijek teško igrati susrete u kojima si pod imperativom. Protivnik je smanjenjem na 2:1 unio i malo nervoze, a pokazali su se kao dosta dobra ekipa, komentirao je Vinko Vukoja.

Do kraja Livnjaci pred sobom imaju četiri utakmice u kojima bi za ostanak trebali osvojiti 10 bodova.

- Teoretski se može poklopiti da ostanemo i s tri pobjede, ali je to ipak manje vjerojatno. U svakom slučaju, nadamo se da možemo nešto napraviti i dok postoji šansa, borit ćemo se, govori Vukoja.
Već u srijedu će gostovati Bratstvu u Gračanici.

- Ukoliko izgubimo, moguće je da je to definitivni kraj. Bit će teško, ali idemo napraviti maksimalno što možemo. Valjda će nam se posrećiti, rekao je Vinko Vukoja.

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 maj 2013, 14:10

Dobro dosli u Gracanicu , uvijek su utakmice sa Troglavom bile zanimljive
Mislim da ce manje bodova trebati (od 37)jer izgleda da bi najprije putnik u nizi rang mogao biti
Rudar iz Prijedora a samim tim jos jedan federalni klub ostaje u PL-u pa umjesto
4 ispala bi 3 kluba .

Ocekujem dobru utakmicu al moramo vam vratiti ona 2 komada od jeseni ;)

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 20 maj 2013, 15:00

ALBOX je napisao/la:Dobro dosli u Gracanicu , uvijek su utakmice sa Troglavom bile zanimljive
Mislim da ce manje bodova trebati (od 37)jer izgleda da bi najprije putnik u nizi rang mogao biti
Rudar iz Prijedora a samim tim jos jedan federalni klub ostaje u PL-u pa umjesto
4 ispala bi 3 kluba .

Rudar igra protiv Gradine :mrgreen: nista od toga xDD

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 maj 2013, 15:03

Hans je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Dobro dosli u Gracanicu , uvijek su utakmice sa Troglavom bile zanimljive
4 ispala bi 3 kluba .

Rudar igra protiv Gradine :mrgreen: nista od toga xDD
Rudar neće ispasti jer ima bolju gol razliku od Goška čak i ako izgubi od Gradine, Gošk je 90% ispao, ali ko zna možda čak i Velež ispadne ili Travnik, a džaba nama ovdje kad su sve to federalni klubovi.....:)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 maj 2013, 19:08

Rudar ispada ako izgubi od Gradine, Travnik pobijedi, GOŠK pobijedi, a zbroj razlike pobjede GOŠK-a i Gradine je 5 golova ili veći (primjer: Travnik dobije, GOŠK - Borac 2-0, Gradina - Rudar 3-0)
ILI
GOŠK pobijedi, Velež i Rudar izgube - u ljestvici ta tri kluba Velež ima šest bodova, ova dva po pet, a zbog lošije gol-razlike ispada Rudar (GOŠK 5-4, Rudar 5-5).

Jaaako nerealno, tako da iz lige ispada i 12. klub.

Što se tiče gostovanja u Gračanici, teško Troglav može do pobjede, ali bih bio zadovoljan remijem, pogotovo ako Bosna kiksa.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 20 maj 2013, 21:32

Po meni iz gostiju moramo donijeti minimalno jednu pobjedu, i naravno kuci sve dobiti, da bi mogli biti sigurni, jer puno je ekipa u borbi za ostanak, tesko je cekati neciji kiks :) Mada, bbb, ti si dobro rekao :)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 21 maj 2013, 15:07

Teško se nadati nečemu protiv Bratstva,jedino nas LOŠ DAN DOMAĆINA ILI SILA NEBESKA,odnosno SIYUXSI da dođu i da nam daju podršku,mogu spasiti od poraza.Nešto sam pesimista al volio bih da se prevarim.Mi igramo pošteno i mislim da to u ovoj ligi nije dovoljno.Šteta što ovoliko ekipa ispada i to bi se trebalo riješiti već jednom nekim razigravanjima prvaka nižih liga ili nešto sl. pa nebi došli u situaciju da puno dobrih ekipa izgubi status prvoligaša.Moram reći i da je ova ekipa Goražda jedna od bolih koja je došla u Livno nasuprot Bugojanskoj Iskri koja je po meni najlošija ekipa u ovoj ligi sa velikim izgledima da u istoj i ostane.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 maj 2013, 15:17

Nedostaje 4-5 igrača, sudačka četvorka iz Krajine (dva Bihać, dva Cazin; u borbi za ostanak su Krajina i Podgrmeč)... bod bi bio ravan Željinom ulasku u Ligu prvaka.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.