Mi, navijači FK Goražda, se nadamo pobjedi. Znam da će nam biti teško i da je i vaša namjera da se borite do zadnje sekunde. Nadam se da će publika biti u prilici da vidi jednu fer i korektnu utakmicu uz mnogo golova.
Prema mojim informacijama jedva su skupili da plate autobus da odu do Livna tako da mislim da tvoje informacije nisu tačne. Da su ovi naši imali novca da kupuju utakmice nebi bili na zadnjoj poziciji.plavobijeli je napisao/la:Po zadnjim mojim informacijama Goražde tražilo dsa kupi utakmicu u Livnu,pa nemogu da vjerujem da je jadna država i ovo naroda doguralo da se nemože ništa pošteno da odradi.Zar ova liga treba da bude uštimana po nečijim željama,pa zar se nemože odigrati pošteno do kraja pa ko bude lošiji nek ide u niži rang,pa zar je sramota da jedna Sloboda igra ovu ligu ako nije zaslužila veći rang.Po mojimsaznanjima iz RS ove godine neće niko u viši rang što zbog uvjeta a što zbog nedostatka novca.Mnogi će zažaliti za Livnom ako ispadne iz ove lige a vrlo je blizu.
Rudar igra protiv GradineALBOX je napisao/la:Dobro dosli u Gracanicu , uvijek su utakmice sa Troglavom bile zanimljive
Mislim da ce manje bodova trebati (od 37)jer izgleda da bi najprije putnik u nizi rang mogao biti
Rudar iz Prijedora a samim tim jos jedan federalni klub ostaje u PL-u pa umjesto
4 ispala bi 3 kluba .
Ocekujem dobru utakmicu al moramo vam vratiti ona 2 komada od jeseni
Rudar neće ispasti jer ima bolju gol razliku od Goška čak i ako izgubi od Gradine, Gošk je 90% ispao, ali ko zna možda čak i Velež ispadne ili Travnik, a džaba nama ovdje kad su sve to federalni klubovi.....Hans je napisao/la:Rudar igra protiv GradineALBOX je napisao/la:Dobro dosli u Gracanicu , uvijek su utakmice sa Troglavom bile zanimljive
Mislim da ce manje bodova trebati (od 37)jer izgleda da bi najprije putnik u nizi rang mogao biti
Rudar iz Prijedora a samim tim jos jedan federalni klub ostaje u PL-u pa umjesto
4 ispala bi 3 kluba .
Ocekujem dobru utakmicu al moramo vam vratiti ona 2 komada od jeseninista od toga xDD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.