Zvjezdan Misimović

lejla
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la lejla » 26 nov 2009, 18:35

Pomirenje Misketa i Ćire
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević čestitao je Zvjezdanu Misimoviću rođenje sina, a nakon podužeg telefonskog razgovora...
...svi su nesporazumi izglađeni i izgleda da će nogometna reprezentacije Bosne i Hercegovine u naredne kvalifikacije ući sa svoja oba jaka aduta, izbornikom Blaževićem i fantasistom Misimovićem.

Poželio sam mu sve najbolje uz želju da mu sin postane vrhunski čovjek i igrač, kao što je i Miske sam, rekao je Ćiro putem našeg portala, a nakon podužeg razgovora kojeg su vodili dok je Misimović bio u posjeti kod supruge i sina Nike nesporazumi su izglađeni.

Osim Zvjezdanu, Ćiro je čestitku uputio i njegovoj supruzi Stefaniji, te s ovim postupkom pokazao koliko cijeni Zvjezdana Misimovića i da ipak nije sve tako crno kao što se čini.

Izbornik Blažević je najavio skoru posjetu Misimoviću i Džeki i to za manje od dva tjedna kada u Wolfsburgu gostuje europski viceprvak Manchester United.

ako je vjerovat Sportin-u... :roll: :roll: :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2009, 18:38

Na gluposti onog' bavarca neću ni odgovarati, davno sam se prestao prepucavati na ovom forumu. Sve u svemu, izgleda da su naši (nazovimo ih) mediji opet napuhali situaciju, stvorili konflikt ondje gdje ga možda nije ni bilo. Sada će se navodno Ćiro i Miske pomiriti, lol. Selektor je lijepo sinoć na HRT rekao "ako se ispostavi da je Misimović stvarno postavio taj ultimatum, ja ću odstupiti, bitniji je Misimović od mene". Dakle, nema se tu više o čemu diskutovati, situacija jasna kao dan.

P.S. Naravno, to su mogli vidjeti svi oni koji imaju HRT :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 nov 2009, 18:39

Ovaj odnos na relaciji Ćiro - Misimović ko da je iz neke meksičke sapunice..stalno neki preokreti..jos samo fali neka zenska da bude u igri i udri brigu na veselje...

Ćiro: Zvjezdane, te adoro mi mejore fudbalero...
Zvjezdan: ooo Ćiroo, mi amigo...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 26 nov 2009, 18:42

dubrava je napisao/la:Ovaj odnos na relaciji Ćiro - Misimović ko da je iz neke meksičke sapunice..stalno neki preokreti..jos samo fali neka zenska da bude u igri i udri brigu na veselje...

hahaha,,, :D :D :D

ma ne treba nikome vjerovat, svi mute, a mediji najvise,,, :|
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 nov 2009, 18:50

lejla je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Ovaj odnos na relaciji Ćiro - Misimović ko da je iz neke meksičke sapunice..stalno neki preokreti..jos samo fali neka zenska da bude u igri i udri brigu na veselje...

hahaha,,, :D :D :D

ma ne treba nikome vjerovat, svi mute, a mediji najvise,,, :|
ma mediji su najgori..stalno zakuhavaju, a ko fol sve u interesu naroda..mos mislit...neki su zavrsili osnovnu i glume neke velike pisce, a ne znaju sastavit tri recenice...
siguran sam da 80% svega sto se dogodilo izmedu Ćire i Misketa nije tocno..to najbolje znaju njih dva, a mediji su samo zeljni senzacionalizma, dobre reklame i tiraže..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 18:50

Svi novinari iz ovog regiona citaju sve moguce forume i tako se hrane nasim postovima i nasim mislima!!!!!!!!!

Tako dolaze do svojih ideja i tako naviru price sve koje objavljuju novinske kuce,portali itd...

Nijedan novinar nije toliko pametan da svaki dan ima svoju pricu,od para se zivi a vrijeme je novac.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 nov 2009, 18:55

sta je ovo nesto se izgladilo :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 19:00

sta je sad ovo...Ciro ostaje...Miske se vraca :?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 nov 2009, 19:03

ma cestitamo sina MISKE...pa nek ide sve u PM :D I da sin bude upola ko stari mislim fudbalski majstor
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 26 nov 2009, 19:11

Ciro i Misimovic su nas prodali u Zenici. Da se o tome nebih pricalo odmah je izmisljen konflikt ove dvojice, sva pozornost je bila na njima, i navodnoj svadji izmedju njih.

Kad su uspijeli u tome, sad ce kao izgladiti odnose i nastavit svoj posao. Bosnje zadovoljne sto navedeni ostaju u reprezentaciji, a niko nije skrenuo paznju na to da nas je Ciro prodao svojom taktikom u Zenici a Misimovic svojim neigranjem.

FIFA,UEFA i ostale mafijaske organizacije su se usrale od one dvije precke i stative u Lisabonu, tako da nista nisu prepustali slucaju u Zenici. Da bih to uradili morali su imati nekoga unutar nase repke.

Najpovoljniji je bio Ciro koji je psovao nasim igracima majku, i pricao da mi nikad necemo imati reprezentaciju. Koji je izlobirao da se utakmica BIH-HRV igra u Bolonji umjesto u Sarajevu....koji je tu samo iz interesa.

Drugi je bio Zvjezdan kao najvazniji igrac nase repke, a najvjerovatnije je ucjenjen od mafijaskih organizacija da ne smije igrati u Zenici. Pusti snimke, i kurte murte ba.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 nov 2009, 19:12

Dobro ej sto su Miske i Ciru izglaidli odnose,ipak je sve ovo bilo smjesno...mediji su napuhali svu ovu situaciju,bez ikakvog razloga!.. Miske i Dzeko su nasi najbolji igraci i dobro je sto ce nas predvoditi u kvalifikacijama za EP UKRAJINI 2012 GODINE! Ako Ciro ostane,imamo velike sanse za plasman,bicemo zreliji,uigraniji i uz jos koje pojacanje mozemo biti pravi hit Evrope narednih godina!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2009, 19:12

KONGO je napisao/la:Ciro i Misimovic su nas prodali u Zenici. Da se o tome nebih pricalo odmah je izmisljen konflikt ove dvojice, sva pozornost je bila na njima, i navodnoj svadji izmedju njih.

Kad su uspijeli u tome, sad ce kao izgladiti odnose i nastavit svoj posao. Bosnje zadovoljne sto navedeni ostaju u reprezentaciji, a niko nije skrenuo paznju na to da nas je Ciro prodao svojom taktikom u Zenici a Misimovic svojim neigranjem.

FIFA,UEFA i ostale mafijaske organizacije su se usrale od one dvije precke i stative u Lisabonu, tako da nista nisu prepustali slucaju u Zenici. Da bih to uradili morali su imati nekoga unutar nase repke.

Najpovoljniji je bio Ciro koji je psovao nasim igracima majku, i pricao da mi nikad necemo imati reprezentaciju. Koji je izlobirao da se utakmica BIH-HRV igra u Bolonji umjesto u Sarajevu....koji je tu samo iz interesa.

Drugi je bio Zvjezdan kao najvazniji igrac nase repke, a najvjerovatnije je ucjenjen od mafijaskih organizacija da ne smije igrati u Zenici. Pusti snimke, i kurte murte ba.

Dokle ide ljudska masta...fascinantno!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 nov 2009, 19:14

Ma i ovaj Cirohito se mijenja ko vrijeme.Ja mu nista vise ne vjerujem,a usro je kad je upetljo i srpski lobi i sto podrzava Muniba.Ciro ja bih da ti se zahvalim i pozelim da pakujes kofere...nije ovo za tebe,da si mladji 10 god.pa hajde al ovako.
Miske cestitamo na rodjenju sina al trebo si nam ranije to staviti do znanja...koja halakrma oko svega toga...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 nov 2009, 19:16

bosnas_ je napisao/la:Dobro ej sto su Miske i Ciru izglaidli odnose,ipak je sve ovo bilo smjesno...mediji su napuhali svu ovu situaciju,bez ikakvog razloga!.. Miske i Dzeko su nasi najbolji igraci i dobro je sto ce nas predvoditi u kvalifikacijama za EP UKRAJINI 2012 GODINE! Ako Ciro ostane,imamo velike sanse za plasman,bicemo zreliji,uigraniji i uz jos koje pojacanje mozemo biti pravi hit Evrope narednih godina!
Nisu mediji nista napuhali,Ciro je sam pizdio bez veze... :x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2009, 19:18

Eto vama sto ste pljuvali Misketa, covjek je stavio repku ispred sebe jer Ciro ga je tesko vrijedjao zadnjih dana. Steta sto Ciro ostaje, ali eto, vazno je da Misimovic ostaje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 nov 2009, 19:24

E yebi ga Miske,ako je ovo tacno usro si i šefa i stanicu :o :oops: pa do juce te je Ćiro pljuvao i javno prozivao...juce si sam izjavio da se više neces nikad odazivati dok je Ćiro selektor,a gledaj sad nove price.
Kako se tako olako gaze sopstvene rijeci :( :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 nov 2009, 19:26

Cartman je napisao/la:Eto vama sto ste pljuvali Misketa, covjek je stavio repku ispred sebe jer Ciro ga je tesko vrijedjao zadnjih dana.
Psovao mu majku, jel'? :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 26 nov 2009, 19:27

hvala Bogu za rasplet ove situacije
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 19:28

KONGO je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:nema ja nista protiv tih fanatikosa sto su se osnovali u nasoj drzavi...govorom za ove u inostranstvu...oni imaju kesa mogu obic citav svijet...dok mi ovdje nemamo sta jest i pit i vjeruj mi da bi svak volio izdvojit novca da prati repku al se nema...

zivio ti meni...necemo vise spammat 8-)
Ma daj.........

Mi imamo za obic citav svijet :lol: , ovamo se sve placa cak i vazduh koji dises sine. Sto zaradis za mjesec 80% toga vracas za ovo ili ono na kraju mjeseca. Ako si pametn, tad vazi ovo 80% a vjeruj mi ima onih koji ne zaradjuju dovoljno da bih platili sve racune, pa se grcaju u kreditu.

Dok vi nemate sta da jedete :mrgreen: , a svako ima mobilni pa evo i kompijutere. Bas mi vas zao :lol:
kongo drug rob do bagro je u pravu ja neznam u kojoj ti zemlji zivis al ja naprimjer evo zivim u danskoj i ovdje je radio ne radio para imas i mozes putovat gdje god zelis sad da nepisem cifre koje se ovdje primaju

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 26 nov 2009, 19:28

Dobio je sina... Uzmite i to u obzir...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.