Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

reptile
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la reptile » 19 maj 2013, 09:10

utaka je napisao/la:ispade besic sad yaya toure,a igra u 6. timu mađarske
:lol: :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 maj 2013, 11:16

Cartman je napisao/la:Mislim da treba imat muda promjenit ekipu i probat je poboljsat. Najveca moguca greska u fudbalu je nastavit sa istim igracima sve dok ne pukne, i onda tek trazit rijesenja. Mislim da Besic moze jos dodatno popravit nasu igru. Mislim da pogotovo protiv ovih slabijih treba on igrat, jer nema potrebe za cistog destruktivca poput Zahirovica protiv Latvije.
Slažem se, šta Pape ima na umu vidjeti ćemo od iduće kvalifikacijske utakmice, a do tada nam ostaje da čekamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 maj 2013, 11:38

Bešić je prop'o.
4-IN-A-ROW

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2013, 11:50

Sta je ovo u zadnje vrijeme na ovom podforumu, sve troll do trolla..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 19 maj 2013, 12:02

Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 19 maj 2013, 15:44

Muhamede oni ti ga puse :geek:

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 20 maj 2013, 07:48

Sapunaru28 je napisao/la:Muha je sebi sve usro u pm kad je otisao u madarskoj. makar portugal, a ne madarska
Sapunaru28 je napisao/la:Zaha je uzasan igrac. U sredini (CDM) trebamo Besica i Kolasinca
Sapunaru28 je napisao/la:Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj
De odluci se. Il' je prop'o il' je dobar igrac. Nem're obadvoje.

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 10:12

maxuz baxuz je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Muha je sebi sve usro u pm kad je otisao u madarskoj. makar portugal, a ne madarska
Sapunaru28 je napisao/la:Zaha je uzasan igrac. U sredini (CDM) trebamo Besica i Kolasinca
Sapunaru28 je napisao/la:Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj
propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavije

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 11:06

utaka je napisao/la:
maxuz baxuz je napisao/la:
propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavije
U kom li je rangu Zrinski pa je u njemu igrao Modric... :roll:
Samo sto je Muha u svom ferencu bog i batina a Modric ni u Zrinskom nije odskako posebno... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 maj 2013, 11:22

Nek ode covjek u dinamo , samo kad bi ga ovi trazili, od tamo bi otis'o direkt u najjace klubove bundeslige il drugih liga petice
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 11:27

gringobih je napisao/la:[
Samo sto je Muha u svom ferencu bog i batina a Modric ni u Zrinskom nije odskako posebno... ;)
modric je bio na posudbi iz dinama,a besic je igrac ferencvarosa,i ovaj je u mostaru sa 18,a muhamedu je 21

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 maj 2013, 12:16

utaka je napisao/la: propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavije
propo je tvoj mozak

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 12:22

utaka je napisao/la:
modric je bio na posudbi iz dinama,a besic je igrac ferencvarosa,i ovaj je u mostaru sa 18,a muhamedu je 21
Modric je bio sa 19 u zrinskom kita a Muha je u Ferencu bog i glavni igrac sa 20 . ;)
A porediti fernec i zrinski je smijesno...
Pogledaj samo jednu utakmicu u nasoj ligi pa u Madjarskoj...I vidi sta su oni za nas....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 12:25

gringobih je napisao/la:
utaka je napisao/la:
Modric je bio sa 19 u zrinskom kita a Muha je u Ferencu bog i glavni igrac sa 20 . ;)
A porediti fernec i zrinski je smijesno...
Pogledaj samo jednu utakmicu u nasoj ligi pa u Madjarskoj...I vidi sta su oni za nas....
nisam siguran ali mislim da je modric bio igrac godine u zrinjskom
ako je tako dobar klub neka ostane onda do 30 godine

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 maj 2013, 12:30

utaka je napisao/la:nisam siguran ali mislim da je modric bio igrac godine u zrinjskom
ako je tako dobar klub neka ostane onda do 30 godine
Za afirmaciju mladog defanzivca i vise nego dobar....A Muha ce karijeru sigurno nastaviti u nekom klubu iz liga 5 ...
Da si nekad pogledao kako se sprda sa igracima protivnickih ekipa nikada nebi mogao napisati nesto tipa propao.... ;)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 20 maj 2013, 12:33

Ma Mume je masinaa,jos za mladu kad je igro ubio je,pogotovoo ona tekma protiv Njemacke bio je glavni na terenu def,sa Njemce u sredini su igrali Gundogan,Rudy sve prvotimci u svojim ekipama. Dobro je on igro i u HAmburgu kad je dobijao priliku,al imo je svadju sa Finkom i od tad ga nema... Sad u Madjarskoj igra dobro,standardan je,sad je vazno samo da ima dobrog menadzera da ga proda dobro,ima potencijal definitivno !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2013, 01:23

Razocarao me sto ostaje tamo u Madjarskoj jos 3 godine. To je vrlo losa liga, ali ocito nije bilo dobrih ponuda. :roll: Lik je dobro odigrao manje-vise kad sam ga god gledao, ali ocito nesto nije kako treba ako ne moze nac klub ni u drugoj ligi Njemacke, u prvoj ligi Turske i tako dalje. Jer sigurno bi skocio na takvu ponudu da je imao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 13 jul 2013, 01:25

Dođe mi da zaplačem kada ovakav talenat i znalac ovako propada u karijeri zbog ovih ili onih razloga,nije ovo katastrofa,ali s obzirom kakav je talenat ovo je nenormalna šteta..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jul 2013, 06:15

Samo neka nastavi da se bori kada tad ce njegov talenat da se pokaze .... decko je veci potencijal i buducost od mnogih imena koja se spominju (Kolasinac ... ) ... Jedan od igraca kome Pape nije dao dovoljno minuta. Prvi put kada odigra 90 minuta za repku nece ga niko izbaciti iz prvih 11 ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 jul 2013, 19:34

momak nista specijalno,talenat i nista vise,previse nahvaljen i previse ispircano o njegovom talentu,ali razumljivo u nedostatku pravih kvalitetnih mladih igraca ,i ovaj nam dodje ko mesi,al jbg realnost je nesto drugo,s obzirom da nam mlade reprezentacije nemogu nista,jos ovo u zadnje vrijeme i dobro izgleda kako je to prije bilo,al jos uvjek je to ispod prosjecno za evropski fudbal pa tako i Besic.To sto je prosao skolu hamburga ne mora da zanci da je kaliabr za nesto vise,njemci su ga probali u prvoj ligi,ali nije to taj nivo.Vjerovato je za madjara dobar ali daleko je to od onokoga sta se ocekivalo od njega i sta se ocekuje
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 13 jul 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alucard, AmirBvB, bhfanatic14, Bing [Bot], Blackwargreymon, Confiance, denza, Fudo, galia95, GG3, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, Kaunas, L-Train, Proximic, Sheyi, UtdBiH21, zastitaIdentiteta i 127 gostiju.