FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 20 maj 2013, 00:25

Oxidenks je napisao/la:
likusa je napisao/la:Raspadamo se :lol: :lol:
Raspadnuti smo mi odavno, samo sto nam titula malo ublazila to, ako ne bude novih jacih ljudi u klubu, novih pojacanja dozivit cemo potop u evropi gori nego proslih godina, a vi se samo zahebavajte.
Opet ti po starom ... prvo si balio 4 dana o tome gdje su pare ovo ono sad ode cviko pa si opet poceo svoj pitrluk prosipati. Ne kazem da si pitar al bgm si sa njima u kontaktu i poprimio si dota toga. O cviki se pricalo na polusezoni da ide, covjek je osto i sad nek ide bio je dovoljno vremena tu. Jedni odlaze drugi dolaze to je normalno i tako je svugdje. Pa pogledajte mancester ode covjek koji ih je vodio 27 godina i sta sad trebaju svi redom da placu . Doce drugi mozda bolji mozda gori al tako ti je u zivotu idemo dalje.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 20 maj 2013, 01:06

šuškaju i za Turkovića iz Travnika da treba u Želju..
nije on loš, sad dade Borcu dva :D

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 20 maj 2013, 01:24

inacefindecko je napisao/la:šuškaju i za Turkovića iz Travnika da treba u Želju..
Mozda ima istine, ali brate nisu to pojacanja koja Zelji trebaju. Nama treba sad kvalitet, sljedeca sezona nam je od vaznosti. Ko iduce sezone bude prvak, bice vjerovatno nositelj a ima da zarade solidne pare.

Zato moramo nesto poraditi svi zajedno. Prvo naci jake ljude u upravi, pa onda prave igrace. Kakvi Turkovici, Pandze oni su gori od naseg Adilovicam a nama trebaju bolji :)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 20 maj 2013, 02:48

Ja sam pak čuo da u napad dolazi neki tamnoputi igrač.

A to da će pet ili šest startera otići znaju i ptice na grani.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

samozeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1921 » 20 maj 2013, 03:12

MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
sve je pijano sve je gotovo nas je Željo prvi ponovo, na to ciljas ?
1921

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 20 maj 2013, 08:38

Ima li link na tekme od sinoć sa BHT sporta nisam gledao ?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2013, 09:53

Smajic vjerovatno u Celik...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 20 maj 2013, 09:58

bistrikboy je napisao/la:Smajic vjerovatno u Celik...
Nije se ni naigrao pretjerano, ja bi Konjića umjesto Cvike to bi dodatno populariziralo naš klub u svakom pogledu, jer je poznato da je on fan našeg kluba, bivši reprezentativac nije šuga ima pare i sve ostalo, ne znam šta Amar misli o tom.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2013, 10:03

Ev pitam ja starog u vezi slike i ljudi...gdje stari nestadose ovi ljudi

kaze on nit su ljudi,nit je željo vise onakav kao tada. Evo npr. ljudi dodju na derbi mi mi onakve pitare ne razvalimo i ne posaljemo kuci s 3:0 iako su bili zreli za to..e pa ja ti garantujem da je tih 3-4 hiljade vise ljudi ostalo kod kuce i nije doslo na proslavu upravo zbog toga,zbog adilovica koji promasuje gol s 1 metar i slicnih stvari...do karti i cijene nije sigurno
Željeznicar za život cijeli !

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 20 maj 2013, 10:23

Bas sad hocu da pitam za Smajica kad eto pisete za Celik. Bice mi zao ako nas napusti, ubjedjen sam da je dobar igrac samo sto mu se kod nas nikako nije dalo a u ono malo vremena u kupu pa i protiv Leotara pokazao je dosta vise nego drugi. Mozda mu dati jos jednu sansu ako mu primanja nisu velika, kad moze Elvir Colic moze i Smajke :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 maj 2013, 10:54

Oxidenks je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:šuškaju i za Turkovića iz Travnika da treba u Želju..
Mozda ima istine, ali brate nisu to pojacanja koja Zelji trebaju. Nama treba sad kvalitet, sljedeca sezona nam je od vaznosti. Ko iduce sezone bude prvak, bice vjerovatno nositelj a ima da zarade solidne pare.

Zato moramo nesto poraditi svi zajedno. Prvo naci jake ljude u upravi, pa onda prave igrace. Kakvi Turkovici, Pandze oni su gori od naseg Adilovicam a nama trebaju bolji :)
Nisi bas potpuno u pravu.Nosioc ce biti samo Zeljo,Sarajevo i Siroki Brijeg.Tj klubovi koji igraju redovno europu.Ukoliko titulu osvoji recimo Olimpic ili Celik oni nece biti nosioci,jer nisu nastupali u europi zadnjih 5 godina i samim tim bi preuzeli drzavni koeficijent koji ih nebi svrstao u nosioce.Eh jedino da se jedan od ova 2 kluba sada plasira u europu i tamo napravi dar mar onda bi mogli biti nosioci.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 20 maj 2013, 11:09

Ma ne vjerujem da ce on igdje ici,nije ga dzabe cekao ovoliko,mogao ga je davno nogirat,a ove dvije zadnje tekme ipak pokazuju da nam moze biti pojacanje...samo ako ga zaobidzu povrede...jbg "stakleni covjek"
Amare hvala ti...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 20 maj 2013, 11:21

samozeljo1921 je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
sve je pijano sve je gotovo nas je Željo prvi ponovo, na to ciljas ?
Da ta pjesma....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 20 maj 2013, 11:23

invincible1921 je napisao/la: pojasni ili link posalji ?
Nezz da li je ko snimao, ali sinoc na BHT proslava vase titule zvezdina pjesma svuda grmi okolo, samo onaj dio gdje se pominje zvezda ubaceno zeljo....
p.s. i nije ovo nesta da vam blatim titulu ili da sam ljubomoran ali jbg iz istog grada a da se pjevaju pjesme onih preko Drine...pozzz

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 20 maj 2013, 11:30

MrWhite je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: pojasni ili link posalji ?
Nezz da li je ko snimao, ali sinoc na BHT proslava vase titule zvezdina pjesma svuda grmi okolo, samo onaj dio gdje se pominje zvezda ubaceno zeljo....
p.s. i nije ovo nesta da vam blatim titulu ili da sam ljubomoran ali jbg iz istog grada a da se pjevaju pjesme onih preko Drine...pozzz
Oprosti molim te slijedece godine na proslavi cemo pokusati zaobici tu pjesmu (koja se pjeva jos od 1998)
Amare hvala ti...

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 20 maj 2013, 11:31

zeljo4life je napisao/la:
Oprosti molim te slijedece godine na proslavi cemo pokusati zaobici tu pjesmu (koja se pjeva jos od 1998)
Ok....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 maj 2013, 11:32

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 maj 2013, 11:32

izvinjavam ose hordama, jedinoj grupi koja je 100% autenticna po pitanju pjesmi, mi smo samo obicni plagijatori, izvinjavamo se duboko hz
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 20 maj 2013, 11:38

Smajića ako posluži zdravlje biće najbolji igrač PL. A možda mu je i bolje da ode u Čelik jer je tamo najbolji teren tako da ima manje šanse da se povredi. Smajić je u zadnje dvije utakmice pokazao da je izmislio fudbal za E. Čolića.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 20 maj 2013, 11:40

Semper je napisao/la:
Smajića ako posluži zdravlje biće najbolji igrač PL. A možda mu je i bolje da ode u Čelik jer je tamo najbolji teren tako da ima manje šanse da se povredi. Smajić je u zadnje dvije utakmice pokazao da je izmislio fudbal za E. Čolića.
Dzaba mu prijatelju kada ce opet gostovati po livadama...nije se on povrijedio na Grbavici...
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 9 gostiju.