BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
@quadro
To je bilo prije 8 god. i nije imalo veze sa bvb-om, lupetas bezze. Ne moze se to uporediti sa onim sto je uli napravio, sto je islo na stetu jajerna, ohani malo.
To je bilo prije 8 god. i nije imalo veze sa bvb-om, lupetas bezze. Ne moze se to uporediti sa onim sto je uli napravio, sto je islo na stetu jajerna, ohani malo.
Pa, ne pričam ja da je u rangu s kriminalcima iz Bayerna, ali je glupo biti licemjeran kada BvB ima "kriminalce" i u vlastitom dvorištu.
Ali, isto tako Ulijeva sramota nema veze sa Bayernom jer je čova **** poreznu upravo od svojih prihoda od kobasica i ko značeg još.
Dakako da je Lukasova sramota x puta manja od Ulijeve, ta Ulija su se svi redom odrekli.
Ali, isto tako Ulijeva sramota nema veze sa Bayernom jer je čova **** poreznu upravo od svojih prihoda od kobasica i ko značeg još.

Dakako da je Lukasova sramota x puta manja od Ulijeve, ta Ulija su se svi redom odrekli.
Pa dobro covjek sad igra na drugom nivou, i mislim da to sebi vise nebi dozvolio, a i sad ga zvati kriminalcem je malo prevse, ipak ne znas nikad sta ga je natjeralo na to, mozda su mu i prijetili "Piszczek čak nije niti igrao tu utakmicu, dok je o namještanju, kao i njegovi suigrači, morao šutjeti po nalogu vodećih ljudi kluba" Ovo dosta govori a i kako se kaze bilo pa proslo 

- Blaszczykowski
- Kontakt:
Hummels fit fürs Finale
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Blaszczykowski je napisao/la:Hummels fit fürs Finale
kuba pardon ex KVISLE@ ni on vam nece pomoci kada bavarska masinerija pocne da melje .
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Kad smo već kod malog smrada, pade mi napamet jedna scena iz jednog filma. 0:14 - 0:27.Prle je napisao/la:Mario Gövantz€ je ušao u povijest kao prvi igrač koji se nije oprostio od svojih navijača, to dovoljno govori o njegovom karakt€ru.

[youtube][/youtube]
Ma znam prika, ali sa njim ćemo valjda izgubiti s manjim hendikepom.GAL je napisao/la: kuba pardon ex KVISLE@ ni on vam nece pomoci kada bavarska masinerija pocne da melje .
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Vakat je došao da neko spusti ove bavarce, previše su se digli, već se spominje neka era, ovo ono...jah. 

mandraX je napisao/la:Vakat je došao da neko spusti ove bavarce, previše su se digli, već se spominje neka era, ovo ono...jah.
Đe si tika-taka

Lijepo da je Hummels spreman, da ne bude kasnije izgovora da nije igrao određeni igrač

Blaszczykowski je napisao/la:Hummels fit fürs Finale
Znači igra Hummels e sad smo nahebali.

mandraX je napisao/la:Vakat je došao da neko spusti ove bavarce, previše su se digli, već se spominje neka era, ovo ono...jah.
Mislim da navijači Barce trebaju zaobići njemački pdf, jer sjećanja na onu hebačinu u 1/2 su još uvijek svježa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Vjerovatno će obojica igrati finale.
Tweeds_10 je napisao/la:Kakva je situacija sa Gotzeom ?
Hummels ?
Gotze se vraća sutra aBd treningu. Trebao bi biti spremando finala, no čisto sumnjam da može biti 100% fit.
Hummels za "Kicker":
"Ich bleibe definitiv bei Borussia Dortmund!“
Toliko o Barceloni
"Ich bleibe definitiv bei Borussia Dortmund!“
Toliko o Barceloni

Malo se stisala hajka oko milion mogucih transfera...Pametno,ne treba previse tih prica par dana prije najbitnije tekme!Najvise zbog igraca,treba im koncentracije vise nego ikad...
Wembley se blizi,nego jeste li vi iz TK-a skontali kakvo zajednicko gledanje??Nas iz SA koliko znam i nema bas puno...
Druga stvar,najbolja je kucna varijanta,po mogucnosti uz drustvo,jer propustiti sekundu tekme zbog nekog glavonje ili da se neko napravi lud pa prebaci na txt,onda moras nekog isamarati...

Wembley se blizi,nego jeste li vi iz TK-a skontali kakvo zajednicko gledanje??Nas iz SA koliko znam i nema bas puno...

Meni je ova utakmica previse vazna da bi' je gledao u drustvu...okupljati se mozemo na pocetku sljedece sezone 

Ništa b'ate.smopiBVB je napisao/la: Wembley se blizi,nego jeste li vi iz TK-a skontali kakvo zajednicko gledanje??

Hummels će biti spreman što je odlična vijest. Gotze se sutra priključuje timskom treningu i realno se možemo nadati da zaigra od početka.
Transferi se odrađuju u miru i tišini, baš kako sam i očekivao.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Ma Hummy nam nije ni trebao necemo se branit u finalu...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.