FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve utakmice pokupovane u gostima a mi sve izgubimo
pa kad iduci put neko napise da sloboda kupuje treba mu hladno .ebat sve po spisku!!! seljacka bagra

Sloboda Tuzla
2-0 i da 5mj vodi u Pl nit bi ga izborili a nit smo zasluzili realno
Samo da na kraju momci ne dozive katastrofu..gdje su sad oni sto su pisali prije dvije sedmice iz bihaca i ostalih mjesta da je Sloboda kupila utakmice u Bihacu i Bugojnu itd. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
trebalo bi ostavit od ovih jedno 5-6 igraca kupit par iskusnih igraca i sto je po meni najvaznije kupit iskusnog golmana i napadaca ovdje nema ko dat gola,svaku utakmicu najopasniji igrac je Crnogoac dok je tako ne moze se daleko
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa naravno da im je i ovo iznad realnih mogucnosti...realan domet ove ekipe je sredina tabele i ko je ondje vidio kvalitet za PL il nek promijeni dioptriju il se ne razumije u fudbal..
naravno daleko od toga da je ovo kritika na momke, bas naprotiv cestitka jer su odigrali polusezonu iznad svojih mogucnosti, borili se lavovski..nakon svakog poraza pisem isto, ovo je realan domet ekipe koja je napravila seriju odlicnih rezultata kad ih je ponijela euforija i na taj mladalacki entuzijazam, ali bilo je nerealno ocekivati ulazak u PL od tima koji nije postojao 7 dana pred pocetak sezone...
ja sam prezadovoljan , nismo se ugasili, opstali smo ( i to bi mi bilo dovoljno). A ovo sve preko je bonus i zvuci nevjerovatno: klub je stao malo na noge, omladinski pogon sredjen, publika se vratila , imidz se vraca i raja staje iza Slobode , dobili smo 5-6 solidnih igraca za narednu sezonu . Da mi je neko u Bkc-u rekao da ce stvari bit ovakve bez povecanja transe od opstine ili ulazka nekog ogromnog kapitala rekao bih mu da je budala.
ps treba docekat rukometase ako udju, ako je iko zasluzio oni su.
naravno daleko od toga da je ovo kritika na momke, bas naprotiv cestitka jer su odigrali polusezonu iznad svojih mogucnosti, borili se lavovski..nakon svakog poraza pisem isto, ovo je realan domet ekipe koja je napravila seriju odlicnih rezultata kad ih je ponijela euforija i na taj mladalacki entuzijazam, ali bilo je nerealno ocekivati ulazak u PL od tima koji nije postojao 7 dana pred pocetak sezone...
ja sam prezadovoljan , nismo se ugasili, opstali smo ( i to bi mi bilo dovoljno). A ovo sve preko je bonus i zvuci nevjerovatno: klub je stao malo na noge, omladinski pogon sredjen, publika se vratila , imidz se vraca i raja staje iza Slobode , dobili smo 5-6 solidnih igraca za narednu sezonu . Da mi je neko u Bkc-u rekao da ce stvari bit ovakve bez povecanja transe od opstine ili ulazka nekog ogromnog kapitala rekao bih mu da je budala.
ps treba docekat rukometase ako udju, ako je iko zasluzio oni su.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
preostaje samo da se odmore sad kad bude kraj polusezone, da dovedu pojacanje i da krenu u nove pobjede naredne sezone...

Jedinstvo puno bolje do 60 min, u nastavku se povukli i Sloboda je nekako uspjela u guzvi da postigne gol u 88 min za konacnih 2:1. Realno Sloboda je lose igrala imali su 2 sanse dobre i to obe u 2 pol, jedna precka i jedna stativa.
Treba reci da su Fukare kasnile na utakmice 15 min, jer su imali problema sa policijom u centru grada, navodno im je jedno auto bilo pogresno parkirano i morali su platiti kaznu od 40 km. U 50 min se njih 15 koliko ih je bilo sa svoja 3 auta pokupilo i napustilo stadion u pratnji policije. Nije bilo problema nasi momci i vodje SN su na poluvremenu bili sa njima pricali i druzili se, na kraju su pozdravljeni i napustili stadion prije kraja utakmice.
Treba reci da su Fukare kasnile na utakmice 15 min, jer su imali problema sa policijom u centru grada, navodno im je jedno auto bilo pogresno parkirano i morali su platiti kaznu od 40 km. U 50 min se njih 15 koliko ih je bilo sa svoja 3 auta pokupilo i napustilo stadion u pratnji policije. Nije bilo problema nasi momci i vodje SN su na poluvremenu bili sa njima pricali i druzili se, na kraju su pozdravljeni i napustili stadion prije kraja utakmice.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
RK SLOBODA izgubila od ŽEPČA 29-28 ebiga...
U Austriji pioniri Slobode se kvalifikovali polufinalni dio , izbacivsi Red Bull Salzburg ! Fuzija Kluba 7 i Slobode je prava stvar i to se svakim danom pokazuje ! Bravo djeco
Eto priče o tom vašem da je dogovrena utakmica Jedinstvo-Sloboda. 

Nije nasa,vec je neki forumas iz Bihaca koliko se sjecam,ako lazem neka me neko ispravi,napisao da je mec dogovoren i onda su se ostali nadovezali na tu pricu ..Sn96 je napisao/la:Eto priče o tom vašem da je dogovrena utakmica Jedinstvo-Sloboda.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kapellen je napisao/la:
Navodno su nasi vama kupili tekmu u gracanici da bi vi nas u Bihacu pustili,al et vidicemo jel istina.
Eto nije istina
rukfash je napisao/la:U Austriji pioniri Slobode se kvalifikovali polufinalni dio , izbacivsi Red Bull Salzburg ! Fuzija Kluba 7 i Slobode je prava stvar i to se svakim danom pokazuje ! Bravo djeco
Čestitke momcima.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pridružujem se večini razmišljanja,
Odličan start proljeća digao nam svima apetite iako smo opet ostali realni na naše mogučnosti. Cilj je ispunjen; izvjesna konsolidacija na svim levelima je napravljena iako idemo još jače u narednom periodu jer postoji prostor za napredak.
Mališanima koji su odigrali ovo proljeće svaka čast; većinu tekmi su bili iznad svojih realnih mogučnosti.
Idemo naprijed i dizati kvalitetu i organizaciju na svim nivoima,
Volimo Slobodu
Odličan start proljeća digao nam svima apetite iako smo opet ostali realni na naše mogučnosti. Cilj je ispunjen; izvjesna konsolidacija na svim levelima je napravljena iako idemo još jače u narednom periodu jer postoji prostor za napredak.
Mališanima koji su odigrali ovo proljeće svaka čast; većinu tekmi su bili iznad svojih realnih mogučnosti.
Idemo naprijed i dizati kvalitetu i organizaciju na svim nivoima,
Volimo Slobodu
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Trebamo biti zadovoljni situacijom i novom organizacijom u Slobodi. Momci su odigrali solidno u skladu sa svojim iskustvom i godinama. Dobra stvar je sto se nije islo stihijski na vracanje u PL Sabaniju.
Fukare sve organizovanije, disciplinovane, brojnije na utakmicama. Odlicno.
Jos da opstina vrati davanja Slobodi kakava je obecao Jasmin Imamovic (po odlasku onog kriminalnog rukovodstva) bilo bi odlicno.
Sve u svemu poslije bezizlazne situacije i kluba pred gasenje trebamo biti prezadovoljni.
Fukare sve organizovanije, disciplinovane, brojnije na utakmicama. Odlicno.
Jos da opstina vrati davanja Slobodi kakava je obecao Jasmin Imamovic (po odlasku onog kriminalnog rukovodstva) bilo bi odlicno.
Sve u svemu poslije bezizlazne situacije i kluba pred gasenje trebamo biti prezadovoljni.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
http://druga.tv/info/18062" onclick="window.open(this.href);return false;Slobodi iza leđa ostala Borussija Dortmund, oduševio Amar Suljić

- TzBulevar87
- Kontakt:
Samo da ponovim da imamo najjacu skolu fudbala u BiH sto sam i napisao prije par mjeseci pa se javise neki padobranci da me demantuju. Pozdrav za njih 

075
Najteži doček igrača
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-105370.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Djecaci se vratili veceras u Tuzlu , cestitke !!!!!
Djecaci se vratili veceras u Tuzlu , cestitke !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.