Ove sto je m4kaveli stavio su 179, a te sto si ti vidio su 169M4kaveli je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:169 KM ?M4kaveli je napisao/la:[img]![]()
![]()
Dobre,odlicne !
Tacnije 179.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
9KMTweeds_10 je napisao/la:
Jel se isplati davati 9 km za ovo ???
meni licno ta krema ne odg. jer imam "ostru" kosu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- donCorleone1892
- Kontakt:

Najbolja na svijetu al eto nema je kod nas. Može se naručiti kod onog Rasmusa onog iz Danske
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imaju li se gdje uzeti Tigi kreme?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa dobro 10 KM gore dole.
Al evo i kolega je potvrdio,mada ja cu sebi kroz par dana uzeti fine adidaske,spikirao sam.Pa cemo vidjeti ko je gazda.
@bavarian
Dobar decko,rodila majka.
@Neutral
Koliko godina imas ?
@bavarian
Dobar decko,rodila majka.
@Neutral
Koliko godina imas ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Stariji sam od tebe 2-3 godine 
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
I ti se penzionisao ? Razocarao si me bgm.Neutral je napisao/la:Stariji sam od tebe 2-3 godine
Nego imal gdje kod nas uzet onakvih sorceva sto si postavio.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
u petak aBdbavarian_bk je napisao/la:Hvala svima koji su pohvalili izborNa neki način su mnogi od njih i doprinijeli izboru, jer dok smo ovdje naglabali šta je najbolje , skontao sam da najbolje prolazi ovo , tako da ...
@bebi , kad je tebi matura ?
@harry_90 , plavuša je mislim sex simbol generacijeNema je na fb , ne da joj momak , pa onda znate koliko je sati
Preskupi suAgresivnoDjubre je napisao/la:I ti se penzionisao ? Razocarao si me bgm.Neutral je napisao/la:Stariji sam od tebe 2-3 godine![]()
Nego imal gdje kod nas uzet onakvih sorceva sto si postavio.
http://store.nike.com/us/en_us/?l=shop, ... 27s_Shorts
Šta ima ovdje imaš i u većini sportskim radnji kod nas. Mislim na primasport. Ubjedljivo najskuplja radnja u BIH
vidi kod onog frizera Elvira, on ti je zastupnik ako se ne varamBosniacum Lilium je napisao/la:imaju li se gdje uzeti Tigi kreme?
FORZA MARŠAL !!!
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
tyler durden je napisao/la:Boli me briga , zato sto ti je post debilski. Do sada sam se nadao da to nisi,uprkos tvojim naporima da to dokazes, al etNeutral je napisao/la:Šta tebe boli briga šta je meni smiješno.

Koje frustracije ljudi moji.
Hajmo mu za malo pažnje jedan standing ovation :

Idi liječi se ako nije već kasno...
Samo da vam kazem da vam je puno bolje bez gela i kojekakvih karafeka po glavi koje nazivate frizurama.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Morel' ono fenom kad pravimo proći ?uschtipak je napisao/la: Samo da vam kazem da vam je puno bolje bez gela i kojekakvih karafeka po glavi koje nazivate frizurama.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ma neutral druže nije potrebno
djaba se zamaraš i ti i ostali s drugima.
Ja samo ne razumijem zašto neki imaju potrebu da se kače za druge i njihove postove. Ako ti se ne sviđa zaobiđi, šta imaš fazon da probaš nešto isfurat'
Samo pokazuješ nivo inteligencije kao kod djeteta koje hoće da se inati. Zamarat' se sa stvarima koje te se ne tiču, ne razumijem... (Neutral ne govorim tebi, nego općenito ovim hejterima...)
@Uschtipak
prirodna kosa je najbolja kosa, samo da miriše i da nije masna
Ja samo ne razumijem zašto neki imaju potrebu da se kače za druge i njihove postove. Ako ti se ne sviđa zaobiđi, šta imaš fazon da probaš nešto isfurat'
@Uschtipak
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
@Fourt
KojO?
Nesto govorite curama za puder, a vi kad se nacapate gelom, gori ste od njih duplo.
KojO?
Nesto govorite curama za puder, a vi kad se nacapate gelom, gori ste od njih duplo.
LANET OLSUN!
Amoxicillin je napisao/la:Ma neutral druže nije potrebnodjaba se zamaraš i ti i ostali s drugima.
Ja samo ne razumijem zašto neki imaju potrebu da se kače za druge i njihove postove. Ako ti se ne sviđa zaobiđi, šta imaš fazon da probaš nešto isfurat'Samo pokazuješ nivo inteligencije kao kod djeteta koje hoće da se inati. Zamarat' se sa stvarima koje te se ne tiču, ne razumijem... (Neutral ne govorim tebi, nego općenito ovim hejterima...)
@Uschtipakprirodna kosa je najbolja kosa, samo da miriše i da nije masna
Lik proziva ne samo mene nego većinu forumaša. Inače ti je genije, moramo ustatiti dok mu čitamo postove. Najveći kompleksaš na forumu, no ne želim upotrebljavati ružne riječi kao što ih on koristi. Šta ćeš, roditelji ga nisu ničemu naučili.
Da ne bude off, uskoro aBd:

-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Pa kad napraviš frizuru al samo je isfeniraš kontaš i ono normala naštimaš gdje će ti kosa ići, nema gela, mosa prirodno.uschtipak je napisao/la:@Fourt
KojO?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
@Fourt
Sve sto je prirodno prolazi.
@Neutral
Streber stajl.
Btw, danas vidim lika, trenerka i gornji i donji dio, crna haman, gornji dio ima pruge ubitacno drecava narandzasta, donji isto tako samo zelena i kao slag maksice isto drecave, ja zinula. Pa gdje ce ono na sebe navuc', ba? Ni'e humano.
Sve sto je prirodno prolazi.
@Neutral
Streber stajl.
Btw, danas vidim lika, trenerka i gornji i donji dio, crna haman, gornji dio ima pruge ubitacno drecava narandzasta, donji isto tako samo zelena i kao slag maksice isto drecave, ja zinula. Pa gdje ce ono na sebe navuc', ba? Ni'e humano.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 20 maj 2013, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.