FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 nov 2009, 15:46

adisg je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:A gdje je otisao Armel Škaljić?
Kazu da je otisao u Svedsku. Pa realno ko mu moze ovdje dati vise nego neko gore.
Realno niko! Neki dan sam to i postavio na vas PDF da je otisao na probu. Najvjerovatnije ce za njim o drugi brat. Ali posto ovo nije tema o Velezu necemo onda vise. Ako te nesto konkretno interesuje o Zelji samo pitaj ali mojne vise informacija "cuo sam" da se raja djaba pale jer odosmo daleko. Ako imas nesto za Culuma pouzdano napisi a ako nemas mojne bezveze.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 25 nov 2009, 15:52

Stole iz Bora je napisao/la:
adisg je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:A gdje je otisao Armel Škaljić?
Kazu da je otisao u Svedsku. Pa realno ko mu moze ovdje dati vise nego neko gore.
Realno niko! Neki dan sam to i postavio na vas PDF da je otisao na probu. Najvjerovatnije ce za njim o drugi brat. Ali posto ovo nije tema o Velezu necemo onda vise. Ako te nesto konkretno interesuje o Zelji samo pitaj ali mojne vise informacija "cuo sam" da se raja djaba pale jer odosmo daleko. Ako imas nesto za Culuma pouzdano napisi a ako nemas mojne bezveze.
Ma naravno da nije tema o Velezu, a za drugog Skaljica "najvjerovatnije" hmm..nece. Ja imam info da ce Velez u polusezoni napustiti Osmanagic i Dzafic, a evo pitam tebe ko ce otici iz Zelje?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 nov 2009, 15:58

pile87 je napisao/la:De ne budite levati, covjek pokusava da nas isprovocira, i kao mi se sad trebamo za glavu uhvatiti odose nam igraci, ustvari siguran sam da u psihologiji postoji tacan termin za ovo: ono sto se tebi desava mislis da se desava cijelom svijetu pa tako on preslikava stanje iz veleza na Zelju.
Ovdje se jedino moze vjerovati piletu, jer covjek pise samo ono sto jeste, u to sam se uvjerio na drugim stranicama...Imam jedno pitanje za tebe Pile87: Hoce li se Pelak vratiti i ko bi jos mogao pojacati Želju znam da sigurno znas nesto? Odg...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 nov 2009, 16:15

tm8782 je napisao/la:
Ovdje se jedino moze vjerovati piletu, jer covjek pise samo ono sto jeste, u to sam se uvjerio na drugim stranicama...Imam jedno pitanje za tebe Pile87: Hoce li se Pelak vratiti i ko bi jos mogao pojacati Želju znam da sigurno znas nesto? Odg...
Imas ti ljudi ovdje koji imaju dobrih postova i informacija tipa Seyo,bistrikboy itd! Ono sto ja trenutno znam da ce provjereno doci pojacanja i da su u klubu skontali na kojim pozicijama nam trebaju igraci, Amar trenutno nije u Sarajevu bar nije juce bio tako da se nista jos uvijek ne desava!Jedno je sigurno u drugi dio sezone uci cemo jaci nego sto smo sad.Kad budem znao sta vise o konkretnim imenima napisacu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 25 nov 2009, 16:22

Eo jedna drama vijest, Zeba 90 % u Zelji, informaciju dobio od zebinog brata, momka ne znam licno, al' kako mi rece haver igraju zajedno u partiaznu, te da je ostanak zebe vishe nego siguran :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 nov 2009, 16:25

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Imas ti ljudi ovdje koji imaju dobrih postova i informacija tipa Seyo,bistrikboy itd! Ono sto ja trenutno znam da ce provjereno doci pojacanja i da su u klubu skontali na kojim pozicijama nam trebaju igraci, Amar trenutno nije u Sarajevu bar nije juce bio tako da se nista jos uvijek ne desava!Jedno je sigurno u drugi dio sezone uci cemo jaci nego sto smo sad.Kad budem znao sta vise o konkretnim imenima napisacu.
Hvala prijatelju...

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 25 nov 2009, 16:25

Zeba bi ucinio 30 % jaceg Želju nego sto je sad.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 nov 2009, 16:27

Joj kako mi vise na kura.c idu ove vijesti o Zebi i ostalim ,, ovaj kaze dibio sam info. od zebinog brata da 100% nece doci,,ovaj drugi kaze dobio am info od Zebing brata da 90% nece potpisat.Odsad ja cekam polusezonu i tad cu sve vidjet,, a ne ovako uzalud se nadat ;) :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 nov 2009, 16:59

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 nov 2009, 17:04

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 nov 2009, 17:06

Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 nov 2009, 17:11

Željovac je napisao/la:Ja ništa ne razumjeh šta piše. Uglavnom, trenutno trenira i pregovara s Dusiburgom. Bio je članak u Avazu. ŽELJI bi trebalo pripasti između 150.000 do 300.000 Eura kao naknada za treniranje, ako ne i više, jer je od desete godine u ŽELJI.
Pise brate da se prikljucuje ekipi Panionisa u januaru, ima 21godinu , da je nastupao za naseg premijerligasa Zeljeznicar, najbitniji trenutak u njegovoj karijeri je postignuti gol protiv gradskog rivala i da je nastupao za maldu rerezentaciju... Eto ukratko...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 nov 2009, 18:35

Ja jedino znam da Cocalic ide, a za Culuma i Bekrica bi bilo najbolje da pitate ŠEFA :D Od njega mozete dobiti provjerne i sigurne informacije. Siguran sam da Bekric nece otici iz Zelje dok Amar ne uzme dobre pare, i isto tako i Culum koji je cini mi se potpisao ugovor na 2 +1 jer je u Zelju dosao kao slobodan igrac, a sto se tice Pelaka, Zebe... i ostalih mogucih pridoslica realno ne znam nista kao ni mnogi drugi sto pisu ovdje i nagadjaju :D Volio bih jednog kvalitetnog desnog bocnog, jednog napadaca, te ukoliko Bekric ode za dobre pare angazovati Pelaka i Zebu... Vidjet cemo sta ce biti i nadam se najboljem ;) A dovoljno je samo reci da su svi igraci vezani za Zelju ugovorom na najmanje jos dvje godine, pa tako vam toplo preporucijem da se ne sekirate :D Amar je i menadzer, i trener i direktor... i sve sto se tice kluba i igraca posebno :D Ja vjerujem njemu i siguran sam da ce povuci dobre poteze...Pozdrav braco plavo-bijele vjeroispovjesti

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 25 nov 2009, 18:55

a dino muharemovic zna li iko išta za njega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 25 nov 2009, 19:33

adisg je napisao/la:
JoinUnion je napisao/la:
adisg je napisao/la:
Ma pitam samo, jer je kriza u svim klubovima, pa se svasta prica..........
Jesi se to poceo zanimati za Zelju,neka masala...ne mrzis nas vise?
Pozabavi se bolan sa tim da vam Dzafa ostane ili Colic ili se pozabavi tim sto vas Ibrakovic voza ko ovce,cas bi bio trener pa onda obet ne bi.Ili ti je jednostavno danas los dan pa ko velis da se malo ispuses :lol:
Ibrak je vodio trening danas u 13.00 h, ne znam gdje si procitao da je otisao.
Onda vam se pistoljdzija smirio, pa Ibrakovic poletio nazad.Nisam nidje procitao znam iz prve ruke **** Durakovic plaho :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 nov 2009, 14:34

Seha izgleda mora na operaciju prepona :(
Vec poluseznou igra sa bolovima i prima injekcije prrije svake tekme.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 nov 2009, 17:56

nime_tm87 je napisao/la:Seha izgleda mora na operaciju prepona :(
Otkad on vuce tu povredu :roll: Taman imamo najduzu pauzu u Europi,ima vremena da se oporavi repic nas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 nov 2009, 18:05

bistrikboy je napisao/la:
Otkad on vuce tu povredu :roll: Taman imamo najduzu pauzu u Europi,ima vremena da se oporavi repic nas...
u protivnom smo nayebali ko zuti...da nece mozda smlata od guse branit...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 nov 2009, 18:11

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
u protivnom smo nayebali ko zuti...da nece mozda smlata od guse branit...
Ako se ne oporavi do sredine marta treba mu je odrezat'...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 26 nov 2009, 18:24

Treba :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, ristagrad i 49 gostiju.