Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hz1987
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hz1987 » 19 maj 2013, 19:47

Mancini je otisao, a za sobom je ostavio totalni raspad sistema. Jednostavno je dosao do zida gdje nema dalje...sad sve mora na novo...sto ce vjerovatno i biti. Dzeko se utopio u sivilo i letargicnost ekipe, a ja da sam gazda kluba - dobro bih razmislio da li bi im isplatio zadnje plate - a sve bi ih otjerao pa na novo!!!
S druge strane, navijaci nikad nece zaboraviti Mancinia jer im je donio dugocekanu titulu prvaka Engleske, titulu FA i titulu C-Shield...u godinu dana, tako da je on ostavio dubok trag za soobom...a cisto sumnjam da ce City uspjeti ponoviti u narednim godinama neovisno koliko se pojacaju i kakvog trenera budu imali, jer jednostavno i drugi imaju tradiciju i krse lovu na igrace...ja sam ubjedjen da ce City narednih nekoliko godina biti u vrhu (nesto kao Chelsea) ali da nece nista osvojiti! Upravo zbog toga ce se navijaci sjecati i Mancinia i Aguera i Dzeke itd...itd...igraca koji su im donijeli titule!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 maj 2013, 23:34

Alucard je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Mancini vrati se. :lol: :lol: :lol:
yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!
Naravno da vole Mancinija, i trebaju da ga vole, i da ga pamte dugo vremena.
Mogu ga ja, ti, peti deseti, pljuvati koliko hoćemo, al' je činjenica da je nakon skoro pa i 50 godina posta donio trofej City-u.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 19 maj 2013, 23:44

mandraX je napisao/la:
Alucard je napisao/la:
yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!
Naravno da vole Mancinija, i trebaju da ga vole, i da ga pamte dugo vremena.
Mogu ga ja, ti, peti deseti, pljuvati koliko hoćemo, al' je činjenica da je nakon skoro pa i 50 godina posta donio trofej City-u.
Sa onoliko para na raspolaganju donio bi i ovaj
" onclick="window.open(this.href);return false;

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 maj 2013, 23:49

Alucard je napisao/la:
Ovo boldano je sve politika kluba. Prvo naloze raju da pobacaju njegove dresove, onda ga vrate, on zabije 3-4 gola i zgrnu lovu jer raja opet mora kupiti dresove.

Dzeko neka pazljivo odradi ovu turneju po SAD-u i dodje spreman na okupljanje. Kad dernemo Latviju, onda moze na miru razmisliti sta dalje sa karijerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 maj 2013, 23:50

Nema to nikakve veze.
Ja ga ne volim, i mislim da je obična kar'na od trenera, al' navijači City-a ga moraju podržat', i ne smiju ga zaboravit, i vjerujem da neće.
Kakav god da je, donio im je ono što su godinama prije mogli samo na TV-u vidjet', FA Cup i Ligu.

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 21 maj 2013, 10:27

Jes' smjesna ova prica da bi Dzeko mogao da bude najbolji strijelac lige :lol: Onda po toj logici je mogao i Chicharito, za duplo manje minuta igranja od Dzeke, imaju haman isti ucinak.

Nista protiv Dzeke naravno, ali ne mogu da vjerujem ove nase novinare i tu logiku.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 21 maj 2013, 15:42

http://www.mcfc.co.uk/News/Team-news/20 ... ear-voting" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MARŠAL !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2013, 15:44

Zna se sta je ciniti 8-) :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2013, 15:49

Da odma cestitam Dzeki za nagradu igraca godine. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 21 maj 2013, 15:51

Goalgetter je napisao/la:
ja sam vec glaso.....

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 21 maj 2013, 15:57

'Pomozimo Dzeki...' :lol:

sadaka narod...help, stop d vor in bosnia...hilfe

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 21 maj 2013, 16:07

samo pisite englesko ime i prezime da ne budemo ofirni :mrgreen: :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 maj 2013, 16:14

Goalgetter je napisao/la:
hahahahahaha jadna njihova stranica kada se sada BH navijači nakače, ko najezda skakavaca! :mrgreen: :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 maj 2013, 16:15

ne mogu da vjerujem da su ovo stavili kao udarnu vijest na ss.ba :lol:
jedna je stvar po forumima pisati ali stranica bi trebala biti malo ozbiljnija. :?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 maj 2013, 16:16

Upravo tako, ja lično nikada nisam glasao za Džeku u tim suludima anketama u kojima se zna ako doprije do bosanskih medija ko je pobjednik.

@calcio, upravu si, to je zaista ne profesionalno, šta su napravili.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 21 maj 2013, 16:17

slika

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 maj 2013, 16:21

treba svi da glasamo za Edina, a ne da stalno pljujemo i gazimo svoje .. bolje da Edin pobjedi, nego neki Zabaleta, Aguero, Tevez, Hart, David Silva, itd .. samim tim on će više dobiti na cijeni, pa neće znati Englezi da smo mi dali toliko glasova Edinu :mrgreen:

mada nisam siguran kolike šanse ima da pobjedi, jer će dosta navijača Citya glasati, a ne vjerujem da će biti mnogo podjeljeni, mislim da će većina glasati za Zabaletu

al' ipak, ajmo svi glasati za Edina, pokažimo malo drskosti i ponosa ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 21 maj 2013, 16:23

Iz inata, jer gdje bosanci glasaju ,,, tu smo najjaci ... tu kinezima hebemo mater :mrgreen:
>>No body likes us but we dont care<<

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 maj 2013, 16:24

čestitam Edine! :mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 maj 2013, 16:25

haha nakaradni novinari nakaradni ovi koji se kace po portalima i klikaju na sve sto ima ikakve veze s bosnom i ako je izbor namjenjen za neke druge ,s nekim drugim ciljem

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, edvaE2, Google Adsense [Bot], greenwood i 53 gosta.