fera je napisao/la:ne treba nam eriksen kad coutinho ovako igra. treba nam krilo sad kad je on presao na desetku
I ja baš to kontam, Cou nije nikako za krila, desetka mu više leži. Treba nam dobro lijevo krilo, i to bi bilo to što se ofanzivnog dijela ekipe tiče, Suarez može igrati desno (svejedno ima poprilično slobodnu rolu, svugdje ga ima,a i Glen je ofanzivan) a Sturridge u vrhu.
Možda dovesti nekom DM-a u slučaju da Lucas obnovi povredu ili padne u formi kao što mu se znalo desiti, u slučaju da budemo dovodili ovakvog igrača, Diame mi je idealno rješenje kao popust za Carrolla.
S druge strane, odbrani će biti potreban puni remont, najvjerovatnije ostaju samo Agger i Skrtel, a ovaj drugi nije za prve postave više. Potrebna su dva kvalitetna štopera, i to će sigurno biti veliki trošak. Također je odbrani vjerovatno potreban i rezervni lijevi bek, Robinson mi je šuhveli, posebno nakon što je otpilio onako Suarezu.
Potajno se nadam da ćemo i Begovića dovesti, Reini nije prvi put da zasja na kratak period pa da se vrati kiksevima.