A za to u romi treba provjeren trener a ne zeman koji nije za 270 god karijere uradio nista , il pak njegov pomocnik ili opet enrike koji je dobio licnsu prije 3 god. Roma je ulozila jako puno para grade ozbiljan projekt a jedini razlog zbog kojeg ne idu nigdje je ocajan odabir trenera...Goalgetter je napisao/la:Pjanic jos nije pokazao kvalitet da igra za jedan veliki klub.
Nema sumnje, ima talenat, ali treba mu KONSTANTNOST. Treba odigrati makar jednu sezonu bez povreda (mada je i rijetko imao srece sa trenerima, uvijek su ga uzdrmale promjene trenera). Jednostavno, treba eksplodirati, pa se onda moze pricati o transferu u veci klub.
Siguran sam da Pjanic i sljedece sezone igra za Romu.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
- Goalgetter
- Kontakt:
To je to, kazem ti. Njega je uzdrmalo uvijek to sto su se treneri konstantno mjenjali, da nije toga bilo, Pjanke bi imao vece sanse da odigra fenomenalnu sezonu. Enrique ga je najvise forsirao, ali zato ekipa nije mogla prenijeti Enriqeov sistem. Zeman ga prvo drzao na klupi, pa ga na ne prirodnoj poziciji koristio, kod Andreazzolija cini mi se da stvari idu na bolje, ali ipak nekako pre defanzivno igra.grgr je napisao/la:A za to u romi treba provjeren trener a ne zeman koji nije za 270 god karijere uradio nista , il pak njegov pomocnik ili opet enrike koji je dobio licnsu prije 3 god. Roma je ulozila jako puno para grade ozbiljan projekt a jedini razlog zbog kojeg ne idu nigdje je ocajan odabir trenera...Goalgetter je napisao/la:Pjanic jos nije pokazao kvalitet da igra za jedan veliki klub.
Nema sumnje, ima talenat, ali treba mu KONSTANTNOST. Treba odigrati makar jednu sezonu bez povreda (mada je i rijetko imao srece sa trenerima, uvijek su ga uzdrmale promjene trenera). Jednostavno, treba eksplodirati, pa se onda moze pricati o transferu u veci klub.
Siguran sam da Pjanic i sljedece sezone igra za Romu.
- Consigliere
- Kontakt:
On treba da bjezi iz one yebene Italije. Ne odgovara mu ocigledno, a i realno ta liga je u padu zadnjih godina. Spanija ili Njemacka- obecanje zemlje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
slažem se da treba što prije iz Italije .. al' u Englesku, ta liga je stvorena za njega .. brz tempo, a smim tim će i njegova pas igra doći do izražajaConsigliere je napisao/la:On treba da bjezi iz one yebene Italije. Ne odgovara mu ocigledno, a i realno ta liga je u padu zadnjih godina. Spanija ili Njemacka- obecanje zemlje.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa ne igra beka, igra u vezi i to centralnog, playmaker-a.zizu1991 je napisao/la:Ja mu ne bih dao iz Rome bar još 2 godine, al sa konstantnim trenerom, i forsiranjem igranja one pozicije koju on i treba da igra inače.
Totti mu smeta jer on dolazi stalno po loptu na centar i prenosi je i to je jedini razlog. Povrede su drugo, to je do njega.
Allegri je gospodin!
On drugu igru i nema...Znaci samo Barsa ga moze trpiti....JTS je napisao/la:slažem se da treba što prije iz Italije .. al' u Englesku, ta liga je stvorena za njega .. brz tempo, a smim tim će i njegova pas igra doći do izražajaConsigliere je napisao/la:On treba da bjezi iz one yebene Italije. Ne odgovara mu ocigledno, a i realno ta liga je u padu zadnjih godina. Spanija ili Njemacka- obecanje zemlje.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Neće ni Totti u Romi vječno igrati 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pa to njemu treba .. šta će u Italiji, nema utrčavanja, nema brze igre, samo dodavanje prvom igraču do sebe .. ebeš to ba .. njemu treba Premiership da šalje lopte na bokove, daje završni pas, itd .. jest' da njegov profil savršeno odgovara Barci, al' za sada nema šta tražiti u Barci .. neće Xavi još u penziju .. a imaju Cesca i Thiagagringobih je napisao/la:On drugu igru i nema...Znaci samo Barsa ga moze trpiti....JTS je napisao/la:slažem se da treba što prije iz Italije .. al' u Englesku, ta liga je stvorena za njega .. brz tempo, a smim tim će i njegova pas igra doći do izražajaConsigliere je napisao/la:On treba da bjezi iz one yebene Italije. Ne odgovara mu ocigledno, a i realno ta liga je u padu zadnjih godina. Spanija ili Njemacka- obecanje zemlje.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
zizu1991 je napisao/la:Neće ni Totti u Romi vječno igrati
Nece, ali prije ce kod njih igrati Italijan Florenzi nego bilo kakav stranac, jer oni jednostavno drze do svog. Smatram da bi mu najmanje odgovarala Engleska jer tamo se igra grubo satrali bi ga Hangelandi I Sowkrosi, ionako je krhak I svako malo u bolnici.
Za njega je Spanija I nista osim Spanije.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- el-fighter
- Kontakt:
Istina da Pjanic mora biti konstantan u Romi da bi mogao privuci paznju klubova kakvi su Real ili Barca. Ali sve dok ne popravi svoju fizicku spremu, on nece moci da igra konstantno. Mire ima ogroman potencijal, ali mora ojacati kako nebi imao toliko problema sa povredama. Najezim se i na samu pomisao da Pjanic bude drugi Zlatan Bajramovic.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
U tome i jeste poenta.. To sto Real i Barca ocajno HOCE da pokazu nesto sljedece sezone poslje ove razocarajuce sezone. Ali nece on ni u Real ni u Barcu. To bi mu i najbolje bilo. Zato ako bi imao ovakve igre za Real ili Barcu, guza mu se od klupe nebi odljepila citavu sezonu. Bilo bi ko Dzeko u Cityu x 10. Oni koji zele najbolje za nasu repku i koji se stvarno nadaju da Miralem ode u Barcu/Real nisu pri sebi. Otici u Real/Barcu nije bas nesto skroz veliko kolko neki misle. Ali otici tamo i biti standardan igrac koji rastura je nesto sasvim drugo. Vrlo drugo. Barca/Real su imali tone igraca na klupi za koje niko ovdje nije cuo. Miralemu treba neki klub u vecoj ligi koji bi mu dao da igra ulogu ko u nasoj repki. Ne vjerujem da bi to bio neki skroz veliki klub. Evo izgleda i Roma mu je jos uvjek prevelika.ZOI84 je napisao/la:Eto kao Real i Barca nesto pokazali mnogo ove sezone..emir_ je napisao/la:Pjanić jeste dobar ali ove sezone nije pokazao mnogo toga, pogotovo ne toliko da ga se može povezivati sa Realom i Barcom. Toliko.
Stvarno ne znam sta je sa Miralemom. Jedini igrac Rome kojem je vise odgovarao Zeman nego Andreazzoli. Nadao sam se da ce se danas dokazati bez Tottija ali opet najgori Romin igrac na terenu.

ZgemboAdislic je napisao/la:U tome i jeste poenta.. To sto Real i Barca ocajno HOCE da pokazu nesto sljedece sezone poslje ove razocarajuce sezone. Ali nece on ni u Real ni u Barcu. To bi mu i najbolje bilo. Zato ako bi imao ovakve igre za Real ili Barcu, guza mu se od klupe nebi odljepila citavu sezonu. Bilo bi ko Dzeko u Cityu x 10. Oni koji zele najbolje za nasu repku i koji se stvarno nadaju da Miralem ode u Barcu/Real nisu pri sebi. Otici u Real/Barcu nije bas nesto skroz veliko kolko neki misle. Ali otici tamo i biti standardan igrac koji rastura je nesto sasvim drugo. Vrlo drugo. Barca/Real su imali tone igraca na klupi za koje niko ovdje nije cuo. Miralemu treba neki klub u vecoj ligi koji bi mu dao da igra ulogu ko u nasoj repki. Ne vjerujem da bi to bio neki skroz veliki klub. Evo izgleda i Roma mu je jos uvjek prevelika.ZOI84 je napisao/la:Eto kao Real i Barca nesto pokazali mnogo ove sezone..emir_ je napisao/la:Pjanić jeste dobar ali ove sezone nije pokazao mnogo toga, pogotovo ne toliko da ga se može povezivati sa Realom i Barcom. Toliko.
Stvarno ne znam sta je sa Miralemom. Jedini igrac Rome kojem je vise odgovarao Zeman nego Andreazzoli. Nadao sam se da ce se danas dokazati bez Tottija ali opet najgori Romin igrac na terenu.Fenomenalno je kolko je spao od onog perioda krajem 2012. i pocetkom 2013. kada je imao ulogu u svakom Rominom golu. Kada pomislim kako je dobar bio u to vrijeme cesem se po glavi i ne mogu da nadjem odgovor za njegovu sadasnju formu. Tesko da ce pocet finale kupa protiv Lazija, ali nadam se da ce imat kljucnu ulogu ako udje sa klupe.
Pjanic je igrao kako treba. Da si stvarno gledao tekmu vidio bi da se 5-6 puta jako dobro otkrio i bio spreman za akcije, ali Lamela kao i obicno, umjesto da doda loptu ide u glupe driblinge nakon kojih po pravilu gubi loptu. Bas zato bi Pjanic u Barci bio standardan, zato sto cita igru ,za razliku od vecine igraca Rome.
I sigurno je da ce startovati u finalu kupa, jer treneri u klubovima ipak vide malo bolje od nas smrtnika.
Njemu bi savrseno pasao Atletico Madrid.
ili lyonL_blancos je napisao/la:Njemu bi savrseno pasao Atletico Madrid.
Pjanić može birati između Milana, Real Madrida, Barcelone i Arsenala
Miralem Pjanić, bh. nogometni reprezentativac u dresu Rome, trenutno je među pet najtraženijih nogometaša u Evropi. Milan, Arsenal, Real Madrid, Barcelona i Tottenham su zainteresirani za usluge ofanzivnog veznjaka iz Kalesije.

Miralem Pjanić, bh. nogometni reprezentativac u dresu Rome, trenutno je među pet najtraženijih nogometaša u Evropi. Milan, Arsenal, Real Madrid, Barcelona i Tottenham su zainteresirani za usluge ofanzivnog veznjaka iz Kalesije.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
A jedva ga čeka u MunchenuSaurman je napisao/la:Pjanić može birati između Milana, Real Madrida, Barcelone i Arsenala

Nego ja vam predlažem Seja za finale, trebaće vam mudonja u finalu da preuzmu odgovornost nako 120 minuta rovovske bitke

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:A jedva ga čeka u MunchenuSaurman je napisao/la:Pjanić može birati između Milana, Real Madrida, Barcelone i Arsenala
![]()
Nego ja vam predlažem Seja za finale, trebaće vam mudonja u finalu da preuzmu odgovornost nako 120 minuta rovovske bitke![]()

Ne znam fakat ali ovi naši novinari idu do krajnjih granica sa glupostima.Već su ga prodali Milanu,Bayernu,Realu,Barceloni,Arsenalu i Tottenhamu valjda nisam nekog preskočio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
tako su govorili i kad je isao iz marseja,pa zavrsio u jadnoj romi 

iz marseja? na cemu si ti?utaka je napisao/la:tako su govorili i kad je isao iz marseja,pa zavrsio u jadnoj romi
ukaka trolu
šta uradiše od foruma majko moja 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.