work je napisao/la:Vidiš li ti šta pišeš? Nabrojao sam ti sve dokazane igrače koji nose ekipu u finale conferencije, dok ti nabrajaš parmake, čast Irvingu koji je odličan igrač. Svaka ekipa ima svoje Waiterse, Tristane, Zellere, a da ne govorim o nekakvim Geejevima i Ellingtonima, samo što oni ne mogu igrati u tim ekipama pošto imaju nešto što u Clevelendu ne postoji, a odaziva se na pojam "konkurencija."adriano_leite je napisao/la: Irving 21, Waiters 21, Tristan 22, Zeller 23, Gee 25, Ellington 25. Niko od ovih nije ni blizu svog primea karijere, o cemu pricamo? Mislis da ce Hill, Lance i Augustin napredovati vise od Waitersa? Hibbert od Tristana? Hansbrough? O cemu pricamo mi? Waiters u pola sezone napredovao vise nego Augustin za cijelu karijeru, dok je Tristan za godinu dana sigurno u top 5 igraca sa tog drafta (Irving, Kawhi, Klay, Farried, Tristan). Covjekova rookie sezona i druga sezona su nebo i zemlja. DJ i Hansbrough ne znace toliko u rotaciji Indiane, koliko ovi sto sam ih nabrojao i ti mi DJ-a o Tylera ovdje navodis kao talente neke.
Naravno da bi Cleveland pristao sada na trejd Irvinga, jer ipak je Gilbert milioner, a ne bi bio milioner da nema isti nivo inteligencije kao ti.
Dobar je Adriano samo ima jednu manu