pinki je napisao/la:Kaže lik juče na tekmi, kako će sarajevo biti veliki klub s istorijom kad su im još osnivači živi, ja pao sa stolice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
pinki je napisao/la:Kaže lik juče na tekmi, kako će sarajevo biti veliki klub s istorijom kad su im još osnivači živi, ja pao sa stolice
Na posudbi u Visockoj Bosni. 21 nastupa 2 gola.darkangel1 je napisao/la:ee gdje sad igra onaj emrah hasanhodzic ???
vala bašnime_tm87 je napisao/la:Sto se tice cvike samo cu reci SJAJNA VIJEST...
Ako neko zna ovog s britanskom zastavom nek mu poruči da ga častim večerom.likusa je napisao/la:
gdje su nestali ovi ljudi ?
Ja kazem drugacije i ne lazem... nevazno nema potrebe dalje pricati o cviki... Amar ZNA!!kvalitet je napisao/la:Rusmir Cviko je bio važna karika u klubu, ko kaže drugačije - laže.
MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
Da si gledao BHT sport veceras ne bih se smijao....fedeltafrotta je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.