NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lumani
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la lumani » 19 maj 2013, 15:45

work je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Irving 21, Waiters 21, Tristan 22, Zeller 23, Gee 25, Ellington 25. Niko od ovih nije ni blizu svog primea karijere, o cemu pricamo? Mislis da ce Hill, Lance i Augustin napredovati vise od Waitersa? Hibbert od Tristana? Hansbrough? O cemu pricamo mi? Waiters u pola sezone napredovao vise nego Augustin za cijelu karijeru, dok je Tristan za godinu dana sigurno u top 5 igraca sa tog drafta (Irving, Kawhi, Klay, Farried, Tristan). Covjekova rookie sezona i druga sezona su nebo i zemlja. DJ i Hansbrough ne znace toliko u rotaciji Indiane, koliko ovi sto sam ih nabrojao i ti mi DJ-a o Tylera ovdje navodis kao talente neke :lol: .

Naravno da bi Cleveland pristao sada na trejd Irvinga, jer ipak je Gilbert milioner, a ne bi bio milioner da nema isti nivo inteligencije kao ti.
Vidiš li ti šta pišeš? Nabrojao sam ti sve dokazane igrače koji nose ekipu u finale conferencije, dok ti nabrajaš parmake, čast Irvingu koji je odličan igrač. Svaka ekipa ima svoje Waiterse, Tristane, Zellere, a da ne govorim o nekakvim Geejevima i Ellingtonima, samo što oni ne mogu igrati u tim ekipama pošto imaju nešto što u Clevelendu ne postoji, a odaziva se na pojam "konkurencija."

Dobar je Adriano samo ima jednu manu :arrow: Uvelicava igrace Cavsa :)Diona je vidio u vrhu,a strucnjaci ga stavise na 5 mjesto ;) Ima dosta mladih timova,Denver,Oklahoma,Houston sve mladi a bili u playoffu :!:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 19 maj 2013, 16:13

Miami Memphis :O

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 18:18

work je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Irving 21, Waiters 21, Tristan 22, Zeller 23, Gee 25, Ellington 25. Niko od ovih nije ni blizu svog primea karijere, o cemu pricamo? Mislis da ce Hill, Lance i Augustin napredovati vise od Waitersa? Hibbert od Tristana? Hansbrough? O cemu pricamo mi? Waiters u pola sezone napredovao vise nego Augustin za cijelu karijeru, dok je Tristan za godinu dana sigurno u top 5 igraca sa tog drafta (Irving, Kawhi, Klay, Farried, Tristan). Covjekova rookie sezona i druga sezona su nebo i zemlja. DJ i Hansbrough ne znace toliko u rotaciji Indiane, koliko ovi sto sam ih nabrojao i ti mi DJ-a o Tylera ovdje navodis kao talente neke :lol: .

Naravno da bi Cleveland pristao sada na trejd Irvinga, jer ipak je Gilbert milioner, a ne bi bio milioner da nema isti nivo inteligencije kao ti.
Vidiš li ti šta pišeš? Nabrojao sam ti sve dokazane igrače koji nose ekipu u finale conferencije, dok ti nabrajaš parmake, čast Irvingu koji je odličan igrač. Svaka ekipa ima svoje Waiterse, Tristane, Zellere, a da ne govorim o nekakvim Geejevima i Ellingtonima, samo što oni ne mogu igrati u tim ekipama pošto imaju nešto što u Clevelendu ne postoji, a odaziva se na pojam "konkurencija."
Shvatas li ti da je Cleveland ekipa u stvaranju i da su tu igraci koji su u svojoj prvoj ili drugoj sezoni u NBA ligi? Kontas li ti to? Potencijal se moze ostvariti, a takodjer moze da se desi da igrac ne ostvari potencijal i da bude flop, kao npr. Tyrus Thomas koji je nekad imao strasan potencijal, sada nije ni ozbiljna opcija u Bobcatsima. Potencijal postoji, a na igracima je da postanu bolji. Kad to skontas, onda ces skontati i o cemu ja to govorim. Dalje, ako su Tyler, DJ i Lance nosioci igre Indiane, ja sam onda reinkarnacija Jordana. Glavni igraci Indiane su Hill, George, West i donekle Hibbert, mada i bez nekog dobrog ucinka Hibberta, Indiana moze da bude opasna. Kakav crni Lance, DJ i Tyler :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 maj 2013, 18:52

Lance Stephenson skokovi:
protiv Hawksa: 5, 3, 8, 9, 12, 11.
protiv Knicksa: 13, 4, 7, 7, 8, 10.

Dakle, 8.10 skokova po utakmici, nije lose za igraca visokog 196 cm.
Bravo. :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 maj 2013, 19:27

Mislim da Indiana može izbaciti Miamia.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 19:33

Moze kad bi se gadjali tramvajima

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 maj 2013, 20:01

Kad gledam zadnje dvije godine Miami koji je ove godine jos i jaci nego proslo godine, a pobjedio ih je Dallas koji je u tom trenutku imao najboljeg igraca na terenu Nowitzkog.
U seriji sa Indianom Miami ima tri najbolja igraca .
Eh sad da nesta ne stima u Miami-u to bi bilo nesta drugo , C. Bosh koji bi u drugom timu bio superzvjezda ovdje se podredio i igra svoju ulogu , kao i Lebron , jeste da nabija statistiku , ali zna da je vazno da razigra tim kako bi svi bili sretni, tako i svi u timu , jedino D. Wade ima to free ulogu ali on ima kredita jer igra fenomenalnu odbranu.
Opet jeli Hibert to kapaciteta igrac da ima u prosjeku 14 skokova i 22 p u seriji to ce mo vidjeti , jer ako ga Miami izbaci kao prosle godine onda je to laganih 4-1 , jeli Hill sposoban da pravi razliku nad Chalmersom i da li Stephanson zatvoriti Wade-a i sl.
Ali opet indiana MORA protiv Miami-a imati covjeka koji zatvara kao Nowitzky ili ko je najvise napatio Miami Boston neko kao Pirce, ja ne vidim to jos u P. Georgeu, jer ako ga preuzme James , onda to ostaje ili Hill-u protiv Chalmersa ili West-u protiv Bosha , tako da bas indiana mora imati nadahnutu i klupu i sve igrace da bi dobila seriju , moze dobiti jednu eventualno dvije na neku agresivnost ali onda dodje vrijeme da moras dobiti na skill e to jos uvjek ne vidim u Indiani , da su nekako oni izveli trade za Hardena ;) ovako im ostaje da se rjese Grangera i da pokupe nejbolje rjesenje ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 21:30

Neki zajeban link.

hvala..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 maj 2013, 21:36

Raul_64 je napisao/la:Neki zajeban link.

hvala..

http://www.spox.com/de/sport/ussport/nb ... inkel.html" onclick="window.open(this.href);return false;

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 22:03

duncan, najbolji pf svih vremena, demonstrira osnove kosarke visokim igracima memphisa
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 22:15

Spursi ubijaju brasno u Memphisu. Red Mamba 2 trice :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 22:59

ubice vazda brasno u njima kad Zach nije na nivou

Vidjet cemo kad Zach bude imo jedno 20 poena i 15 skokova

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 maj 2013, 23:02

alemsa je napisao/la:ubice vazda brasno u njima kad Zach nije na nivou

Što znači da Spursi igraju dobru odbranu ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 maj 2013, 23:02

Zach ne moze bazena pogodit :roll: 0-7 FG
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 23:03

rio_Ferdy88 je napisao/la: Što znači da Spursi igraju dobru odbranu ;)
prva je tekma, nea sanse da ce biti ovako los vec u drugoj tekmi.

Memphis je gubio i protiv Clippa kad je Zach zakazivo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 maj 2013, 23:08

alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Što znači da Spursi igraju dobru odbranu ;)
prva je tekma, nea sanse da ce biti ovako los vec u drugoj tekmi.

Memphis je gubio i protiv Clippa kad je Zach zakazivo
I Timmy isto nije na nivou zasad, ali Spursi opet igraju i ne zavise od jednog igrača, jer imaju sistem, što se za dosadašnje protivnike Grizlija u PO ne može reći :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 23:10

rio_Ferdy88 je napisao/la: I Timmy isto nije na nivou zasad, ali Spursi opet igraju i ne zavise od jednog igrača, jer imaju sistem, što se za dosadašnje protivnike Grizlija u PO ne može reći :mrgreen:
Clippe i OKC nemaju sistem? kakva vam je to konstancija, nego sta imaju, igraju ljudi free kosarku, bez ikavkog sistema? :roll:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 23:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:ubice vazda brasno u njima kad Zach nije na nivou

Što znači da Spursi igraju dobru odbranu ;)
veceras odbrana nema veze nego ovaj igra najlosiju utakmicu sezone
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 maj 2013, 23:11

alemsa je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la: I Timmy isto nije na nivou zasad, ali Spursi opet igraju i ne zavise od jednog igrača, jer imaju sistem, što se za dosadašnje protivnike Grizlija u PO ne može reći :mrgreen:
Clippe i OKC nemaju sistem? kakva vam je to konstancija, nego sta imaju, igraju ljudi free kosarku, bez ikavkog sistema? :roll:
Imaju oni sistem,zove se baci loptu u ruke svom All staru i cekaj da on svaki put kreira... ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 maj 2013, 23:18

alemsa je napisao/la:
Ono što Miami igra ove i prošle sezone se zove sistem, ovo u Mamuza se zove sistem, dok su i Clippersi i OKC u startu hendikepirani zbog ljudi na klupi, koji ne uspijevaju iskoristiti potencijal i talenat tih ekipa ;)

Igraju pročitanu i pojednostavljenu za predškolski nivo košarku (OKC pogotovo), i to će ti svako potvrditi, nije valjda da njih upoređuješ sa ovim što Spursi rade :roll:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.