Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 19:27

Saurman je napisao/la:Eto ti znaš gdje će otići.
Znam , nece u Bayern.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 19 maj 2013, 19:30

Raul_64 je napisao/la:
Znam , nece u Bayern.
Ne treba nam 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 19:32

Sveti je napisao/la:
bluemania je napisao/la:@geoxx lave
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje :D

Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci :?: :P hajmo pošteno :mrgreen:
vjerojatno zato što su to najveći rivali na svijetu, ne kontam šta je tu čudno :?
ne vidim razlog zbog čega bi barcelona bila tolika svetinja da niti jedan navijač madrida ne smije da je spomene :roll:
a bogami ima i vas sepet ovdje na temi navijača barcelone koji ste se u najmanju ruku ulogorili tu te komentarišete sve i svašta.
Onda cemo i mi o Realu oplesti u svakoj mogucoj prilici, jer nije ni Real svetinja pa da se ne smije o njemu pisati, kao ni ova tema :mrgreen: jel tako...samo ja se nazivam debilom kad pišem ovdje, porucuje mi se da prestanem pisati gluposti - a vi ste kao pametni kad kenjate o Barci na sopstvenoj temi, jel :P :mrgreen: e pa necemo tako Dino.

Ne mislim na tebe licno, da ne bude zabune 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 maj 2013, 19:38

Bilo bi nepošteno da imamo 2 najbolja fudbalera na svijetu u ekipi,ali i pored toga vjerujem da će Bale doći u Real.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 maj 2013, 19:42

Centre forward je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
Znam , nece u Bayern.
Ne treba nam 8-)
Onda nema frke, nek dodje u Madrid.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 19:43

PSG potvrdio: Ancelotti je tražio da ga pustimo u Real

http://sportsport.ba/ino_fudbal/psg-pot ... eal/105311" onclick="window.open(this.href);return false;

Carlo se zaputio ka Madridu 8-)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2013, 19:49

bluemania je napisao/la: Onda cemo i mi o Realu oplesti u svakoj mogucoj prilici, jer nije ni Real svetinja pa da se ne smije o njemu pisati, kao ni ova tema :mrgreen: jel tako...samo ja se nazivam debilom kad pišem ovdje, porucuje mi se da prestanem pisati gluposti - a vi ste kao pametni kad kenjate o Barci na sopstvenoj temi, jel :P :mrgreen: e pa necemo tako Dino.

Ne mislim na tebe licno, da ne bude zabune 8-)
pletete već kume. grozan ukus, romario i kurtinjo to nerijetko rade, ali o tome niko ništa ne govori, jer svako ima pravo da priča šta hoće ;)
naprijed rejal

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 19:55

ma hajd šta ima veze, sve je to rock n roll :mrgreen:

Nego, citam i Cavani poceo pakovati kofere za Madrid :shock: Pero ne sjedi skrštenih ruku ocito, vec sad priprema par opakih transfera.
Šta cete sa Pipitom :?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 19:56

bluemania je napisao/la:Šta cete sa Pipitom
Juventus vrlo izgledan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 20:41

Znaci Ancelotti u Real M.

slika

slika

Jer Carlo zna kako :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 19 maj 2013, 20:44

Znao je i Jozo. Dakako.

U Madridu svi gube magicne moci. Sem Bosketa i Capella. :D

Vidjet cemo. Tesko da je postojala bolja opcija na trzistu o Carla.
Zanimljivo ce bit u svakom slucaju 8-)
btw. jesi to ti Sissoko? :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 20:51

Da, Jozo je to znao al ako nista barem Carlo kad bude gubio nece prst u oko gurat :D Nekako mi je vise gospodin.
Uostalom, sad je red na njeg, Jozo svoj imao a obojica su znala kako.
Da, ja sam.
By the way, nadam se da ce Carlo slijedece sezone osvojit Primeru, volio bi da bude jedan od rijetkih koji ima titule u 4 lige petice, one nekada lige petice, jakih europskih drzava.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 maj 2013, 21:46

Sveti je napisao/la:Zbog čega svi žele da se od real madrida napravi neki copycat barcelone, sa igrom punom dodavanja, nevjerovatnom količinom patetike, mladih trenera i glumatanja? Ako igra nekog tima ovisi o puno dodavanja ne mora da znači da će taj tim biti ubitačan, napadački i sl. Murinjo je u prošloj sezoni pokazao kako se igra fudbal, i svi ovi koji postavljaju kojekakve slike upoređujući broj trofeja kao tobože neki pokazatelj o njegovom neznanju, nek se poklope i nastave da bacaju drkicu na glumce iz kuntalonije. Čovjek je sa igrom koju vrli stručnjaci sa ovog foruma nazivaju antifudbalom, oborio rekord po broju golova, nesretno ispao u polufinalu, uzeo barceloni trofej, nakon čega je i barcelona krenula nizbrdo itd. Hoću da kažem da prestanete da se provaljujete i omalovažavate stručnjaka koji je imao muda da dođe u raspadnut klub, kojem je rijetko koji ozbiljan trener smio da pristupi mjestu šefa jer su im se noge tresle na samu pomisao koliki to pritisak za sobom nosi. Svi ste htjeli insant uspjehe, što vam je relativno i dato, u drugoj sezoni čovjek skida skalp najjačem timu na svijetu nakon nekoliko sezona orgijanja po bijeloj boji. Za ovu sezonu ga apsolutno ne branim, ali reći da je samo on krvi što je ovako ispalo može reć' neko ko ne prati real madrid.
Poptuna istina! To sam i ja pokusavao reci vise puta. Odlican post.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 19 maj 2013, 22:50

Oni pisu realno,oni pisu realno... :|

Ko god da dodje u Real:Bale,Neymar,Cavanni ili neko drugi,za ocekivat je da necemo proci ispod 60-80 miliona za svakog.Ne bi bilo cudno ni da dodju 2 ili cak sva 3.Pero nije glup,zna da ko god da dodje od njih,za 2-3 godine ce se sami otplatit samo od "imena".Uz to naravno dobijes igraca svjetske klase.Neymar je npr vec sad najisplativija sportska licnost na svijetu,a sta bi tek bilo da dodje u real ili barcu.

Ja licno ne bih toliko forsirao Balea,vec ovu dvojicu napadaca.Jer kad se samo sjetim onih nasih trutova pred golmanom :cry:
Sretno zmajevi!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 maj 2013, 23:35

Mourinho bi već sutra mogao biti smijenjen, odnosno postavljen za menadžera Chelseaja. Toril, trener B tima, bi trebao voditi zadnje dvije utakmice u Ligi.

A kako javlja Bein Sport Ancelloti vise nije trener PSG-a.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 maj 2013, 23:44

Bas me zanima kako ce se ponasat Torill te dvije tekme. Covjek je mudonja pravi i ne hebe zivu silu, zanima me samo hocel pustit i zadnje dvije utakmice da se takticki i tehnicki privedu kraju ili ce eksperimentisat. Ne bi me cudilo da Jese pocne jednu od te dvije tekme.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 20 maj 2013, 00:42

slika
Sretan rodjendan,jednom od najveci Madridista ponosan sam na to sto sam rodjen na isti dan kao i on :P
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 maj 2013, 00:50

Koji, ponedjeljak? :lol:

Sretan vam rođendan. :mrgreen:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 20 maj 2013, 00:51

mandraX je napisao/la:Koji, ponedjeljak? :lol:

Sretan vam rođendan. :mrgreen:
Hvala :D
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Alvaro
Kontakt:

Post Postao/la Alvaro » 20 maj 2013, 09:54

Gotovo svakim sajtom sve je jasnije. Sada imamo i oficijalno:
"Carlo has asked to go to Madrid but we want him to stay on," Leonardo told L'Equipe. "No decision has been taken yet, we just listened to Carlo.
Dakle, izbor je Carlo. Između njega i Rafe naravno da biram Carla i nadam se da će uspjeti. Iako ne bih imao ništa ni protiv Rafe jer se zna da je on vel'ki Madridista!

I, btw; druže s foruma, nek' je sretan rođendan tebi ali i Ikeru. 8-)
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.