FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bio je na tribinama Dzelo i Buki, mozda su i oni nova pojacanja.fibonacci je napisao/la:Nova pojačanja za Želju su Nyema i Dialiba...
Izvještaj: Željezničar - Leotar 4:0 (FOTO; VIDEO)
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... foto-video" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... foto-video" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Jos dolaze stilic,cocalic i sehicfibonacci je napisao/la:Nova pojačanja za Želju su Nyema i Dialiba...

Džeko će trenirati sa nama dok ne pronađe novi klub , možda potpiše na pola godine !terabajt je napisao/la:Jos dolaze stilic,cocalic i sehicfibonacci je napisao/la:Nova pojačanja za Želju su Nyema i Dialiba...![]()
![]()
ZELJEZNICAR 1921!
Likusa ja bih da iznesem svoje misljenje u vezi tvoje fotografije-po meni stvar je u sljedecem.U prvom Amarovom mandatu raja je dugo cekala na titulu,tacnije od 98 godine i raju spucala euforija.Dalje onda smo iskreno igrali bolji fudbal i imali bolje igrace a to je ono sto privlaci starije navijace.Sam odnos nas navijaca sa upravom je bio dosta bliskiji nego danas i to bi ova nova generacija trebala da popravi-mada sumnjam da je sve do njih malo se i klub ogradzuje od pojedinih stvari u nekim momentima i to utice na dosta stvari,mada mislim da sa Gredicem mogu dosta da se stvari dovede u red na relaciji navijaci-uprava.Jer da da se organizovao onaj turisticki bus i da je klub pozvao navijace da bar napravimo krug po gradu bilo bi raje sigurno bar 2/3 kao na ovoj slici-**** nemoze grupa sve organizovati imas ti dosta starije raje koja kaze sto on ima da mepoziva i tako tolikusa je napisao/la:
gdje su nestali ovi ljudi ?
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Možda se i Baždarević vrati.hamzaTM87 je napisao/la:Džeko će trenirati sa nama dok ne pronađe novi klub , možda potpiše na pola godine !terabajt je napisao/la:Jos dolaze stilic,cocalic i sehicfibonacci je napisao/la:Nova pojačanja za Želju su Nyema i Dialiba...![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Možda se i Baždarević vrati.hamzaTM87 je napisao/la:Džeko će trenirati sa nama dok ne pronađe novi klub , možda potpiše na pola godine !terabajt je napisao/la: Jos dolaze stilic,cocalic i sehic![]()
![]()

-
- Kontakt:
joško domorocki najnovija akvizicijabagrcavi je napisao/la: Možda se i Baždarević vrati.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jel onaj Napoli uvijek s onim megafonom na tekmama? Jucer treneri izjave daju on nabraja nesto iza

Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Nije, u zadnje vrijeme je rijedak na tekmama, zadnja mu je bila proslava protiv Kozare...Penaltik je napisao/la:Jel onaj Napoli uvijek s onim megafonom na tekmama? Jucer treneri izjave daju on nabraja nesto iza![]()
![]()
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dosta si i sam rekao ali mislim bilo je suludo očekivati ikakavu značajniju brojku pred vječnom vatrom kad je proslava organizovana na grbavici. Tada je centralna proslava bila pred vječnom, najavljena danima ranije, obustavljen saobraćaj, postavljena bina, svirka, podizanje pehara na onom balkonu iznad.... A sve i da se to ponovo organizuje ne bi upalilo a Mija je dijelom objasnio/la zašto.mija je napisao/la:Likusa ja bih da iznesem svoje misljenje u vezi tvoje fotografije-po meni stvar je u sljedecem.U prvom Amarovom mandatu raja je dugo cekala na titulu,tacnije od 98 godine i raju spucala euforija.Dalje onda smo iskreno igrali bolji fudbal i imali bolje igrace a to je ono sto privlaci starije navijace.Sam odnos nas navijaca sa upravom je bio dosta bliskiji nego danas i to bi ova nova generacija trebala da popravi-mada sumnjam da je sve do njih malo se i klub ogradzuje od pojedinih stvari u nekim momentima i to utice na dosta stvari,mada mislim da sa Gredicem mogu dosta da se stvari dovede u red na relaciji navijaci-uprava.Jer da da se organizovao onaj turisticki bus i da je klub pozvao navijace da bar napravimo krug po gradu bilo bi raje sigurno bar 2/3 kao na ovoj slici-**** nemoze grupa sve organizovati imas ti dosta starije raje koja kaze sto on ima da mepoziva i tako tolikusa je napisao/la:
gdje su nestali ovi ljudi ?
Na žalost zasićenost se osjeti kod igrača a kamoli kod navijača. Treba nam jača liga, treba nam konkurencija, više protivnika poput Širokog, Sarajeva i stvari bi došle na svoje, publika bi se vratila, divljaci sa belajima i bakljama bi brzo otišli ponovo u drugi plan...
a juče ?ipetm je napisao/la:Nije, u zadnje vrijeme je rijedak na tekmama, zadnja mu je bila proslava protiv Kozare...Penaltik je napisao/la:Jel onaj Napoli uvijek s onim megafonom na tekmama? Jucer treneri izjave daju on nabraja nesto iza![]()
![]()

Dimitrije Dimitrijević najnovije pojačanje kluba !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Odakle je, koju poziciju igra? Treba nam napadac, a prezime Dimitrijevic vuce na novog Dzeku. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ja čuh samo to, ovi iz uprave samo šute
izgleda da žele da budemo bosanski Arsenal, niko ništa o igraču ne zna, al' on igra u Želji
izgleda da žele da budemo bosanski Arsenal, niko ništa o igraču ne zna, al' on igra u Želji

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne volim dovodjenje tih anonimusa, bolje daj nekog provjerenog igraca. Cuj Dimitrijevic. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mene raduje vjest o Antolovicu da bi volio ostat u Zelji,cemo da vidimo,nesto kontam da ce Amar pokusat svim silama da ga zadrzi (naravno uz pomoc komiteta za normalizaciju,Ivice i Platinija) 

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Kaže lik juče na tekmi, kako će sarajevo biti veliki klub s istorijom kad su im još osnivači živi, ja pao sa stolice 

HAHAAHAHAHAHHAHAHAHpinki je napisao/la:Kaže lik juče na tekmi, kako će sarajevo biti veliki klub s istorijom kad su im još osnivači živi, ja pao sa stolice
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 10 gostiju.