Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Joseph Musker @Musker_LFC 1m
Youngest Premier League goal scorer this season: Raheem Sterling. Youngest player to register an assist: Jordon Ibe. Two huge talents.
Youngest Premier League goal scorer this season: Raheem Sterling. Youngest player to register an assist: Jordon Ibe. Two huge talents.
ode covjek kojeg sam najvise branio godinama... neki su tek u zadnjoj njegovoj sezoni skontali kakva je igracina u pitanju. jos da i gerrard zavrsi karijeru pa odo i ja
ja sam cuo da henderson potajno gotivi rodgersa a ovo sto pise je sve predstava za javnost. ima u sobi u francuskoj poster rodgersa
u bosni nema konta pricace se po carsiji 

ja sam cuo da henderson potajno gotivi rodgersa a ovo sto pise je sve predstava za javnost. ima u sobi u francuskoj poster rodgersa

You are someone else I am still right here
Henderson uvik kontra svita

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
šteta sto liverpool nije zadrzao carraghera bar u strucnom stabu... al odavno su nasi okrenuli leđa legendama...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Suarez:
Today a Liverpool and football's legend retires from the world of football. I've been lucky to have played with him. Thank you very much for everything 'CARRA'. Good luck! Thank you everyone!
Hoy se retira una leyenda para el Liverpool y para el fútbol mundial. Tuve la suerte de haber jugado con él. Muchas gracias por todo 'CARRA'! Mucha suerte!!!! Gracias a todos
___

Today a Liverpool and football's legend retires from the world of football. I've been lucky to have played with him. Thank you very much for everything 'CARRA'. Good luck! Thank you everyone!
Hoy se retira una leyenda para el Liverpool y para el fútbol mundial. Tuve la suerte de haber jugado con él. Muchas gracias por todo 'CARRA'! Mucha suerte!!!! Gracias a todos
___

fera je napisao/la:šteta sto liverpool nije zadrzao carraghera bar u strucnom stabu... al odavno su nasi okrenuli leđa legendama...

Možda ga i zadrži negdje, vidjećemo. Bilo bi dobro da bude kakav pomoćnik ili nešto slično. Onog Pascoea otpustiti.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 19 maj 2013, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pa vidite da vas Henderson trolla bolan.
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Ne mogu njega otpustit to je Rodgersov čojekCarlo je napisao/la:fera je napisao/la:šteta sto liverpool nije zadrzao carraghera bar u strucnom stabu... al odavno su nasi okrenuli leđa legendama...
Možda ga i zadrži negdje, vidjećemo. Bilo bi dobro da bude kakav pomoćnik ili nešto slično. Onog Pascoea otpustiti.

- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A jes, to je bilo u being liverpoolZodiac je napisao/la:Ne mogu njega otpustit to je Rodgersov čojekCarlo je napisao/la:fera je napisao/la:šteta sto liverpool nije zadrzao carraghera bar u strucnom stabu... al odavno su nasi okrenuli leđa legendama...
Možda ga i zadrži negdje, vidjećemo. Bilo bi dobro da bude kakav pomoćnik ili nešto slično. Onog Pascoea otpustiti.,njegov sin je u šemi sa Brendanovom kćerkom kako sam ja skonto
.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
marisolCarlo je napisao/la:A jes, to je bilo u being liverpoolZodiac je napisao/la:Ne mogu njega otpustit to je Rodgersov čojekCarlo je napisao/la:
Možda ga i zadrži negdje, vidjećemo. Bilo bi dobro da bude kakav pomoćnik ili nešto slično. Onog Pascoea otpustiti.,njegov sin je u šemi sa Brendanovom kćerkom kako sam ja skonto
.
Jamie Carragher career honours. #thankscarra:
Trophies:
FA Cup: 2001, 2006
League Cup: 2001, 2003, 2012
FA Youth Cup: 1996
FA Community Shield: 2001, 2006
UEFA Champions League: 2005
UEFA Cup: 2001
UEFA Super Cup: 2001, 2005
Individual honours:
PFA Team of the Year: 2006
Liverpool Player of the Year Award: 2005, 2007
Freedom of the Metropolitan Borough of Sefton: 2008
Honorary Fellowship from Liverpool John Moores University: 2012
Trophies:
FA Cup: 2001, 2006
League Cup: 2001, 2003, 2012
FA Youth Cup: 1996
FA Community Shield: 2001, 2006
UEFA Champions League: 2005
UEFA Cup: 2001
UEFA Super Cup: 2001, 2005
Individual honours:
PFA Team of the Year: 2006
Liverpool Player of the Year Award: 2005, 2007
Freedom of the Metropolitan Borough of Sefton: 2008
Honorary Fellowship from Liverpool John Moores University: 2012
Pogledajte u kojoj je minuti Coutinho dao gol 

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
@Numma malo sebe da citiram hehe.HeKen je napisao/la:za carru, u 23. minuti
P.S. Carra hvala za svee nadam se da ces se vratiti

Ben Arfu, Erikssena, Begovića i još 2 štopera dovesti i LP nije daleko. 
Još bi nas ovi mogli napustiti: Assaidi, Downing, Wilson, Reina, Skrtel, Carroll, Pacheco, Spearing. Moglo bi se dosta novca zaraditi. Uglavnom, biće zanimljiv prijelazni rok, kao i uvjek.

Još bi nas ovi mogli napustiti: Assaidi, Downing, Wilson, Reina, Skrtel, Carroll, Pacheco, Spearing. Moglo bi se dosta novca zaraditi. Uglavnom, biće zanimljiv prijelazni rok, kao i uvjek.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
ne treba nam eriksen kad coutinho ovako igra. treba nam krilo sad kad je on presao na desetku
Pa onda Mertensa nek dovedu. Evo baš mu gledam statistiku ove sezone: 47 utakmica, 20 golova, 25 asistencija.fera je napisao/la:ne treba nam eriksen kad coutinho ovako igra. treba nam krilo sad kad je on presao na desetku

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Il Muniana dovest,pa bi to bilo:
-----------Luca-------
------Gerrard---------
---------------Couti---
Sule------------------Munian-
-----------Dani-----------
-----------Luca-------
------Gerrard---------
---------------Couti---
Sule------------------Munian-
-----------Dani-----------
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma Ben Arfu, jeste da je imao lošiju sezonu u Newcastleu al sigurno je ne bi ponovio u Liverpoolu. Jedini minusi jesu što je i on malo lud i ta sklonost povredama.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.