Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bluemania
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 18:34

LenBias je napisao/la:
bluemania je napisao/la:@geoxx lave
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje :D

Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci :?: :P hajmo pošteno :mrgreen:
ti kao navijac barcelone imas vise postova na temi reala nego na onoj barcelone, ne pricaj gluposti
Ali ja na temi Barcelona ne pišem o Realu, razlika golema...a pogledaj šta se ovdje piše ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 18:35

bluemania je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje :D

Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci :?: :P hajmo pošteno :mrgreen:
ti kao navijac barcelone imas vise postova na temi reala nego na onoj barcelone, ne pricaj gluposti
Ali ja na temi o Barci ne pišem o Realu, razlika golema...pogledaj šta se ovdje piše ;)
istina, ti radis mnogo debilniju stvar
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 18:36

a što sam debil :o baš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu :P

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 18:37

bluemania je napisao/la:a što sam debil :o baš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu :P
nisam reko da si debil, to si sam sada izjavio, rekao sam samo da radis mnogo debilnije stvari od onih koje nekim drugim forumasima nabijas na nos, znas ti to i sam ali te to ne koci ni najmanje

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2013, 18:39

@bluemania
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci :mrgreen: , al' sad ispade mi ovdje tračamo o vama, Barci ,a vi fol dobri :P Ima i vasih komaraca koji cesto slijecu ovamo tipa kanta , gorki ,barca_87 ,Romarioo koji napise esej o Realu na Barcinom pdfu , kurtinjo itd. pa i ti da se ne lazemo , nema dana da neko iz vase garde ne dodje ovde srrati o Murinju, Ronaldu , klubu itd. sve nepotrebno . ;)

komplexi :lol: , jedino je vi culesi koristite na citavom forumu oca mi :) , pa brate ako ne volim Barcelonu znaci ja imam nekakve komplexe ? pa nije dotle doslo :)

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 maj 2013, 18:40

LenBias je napisao/la:
bluemania je napisao/la:a što sam debil :o baš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu :P
nisam reko da si debil, to si sam sada izjavio, rekao sam samo da radis mnogo debilnije stvari od onih koje nekim drugim forumasima nabijas na nos, znas ti to i sam ali te to ne koci ni najmanje
Ništa ja ne nabijam nikome na nos, komuniciram sa kolegama u laganom fazonu i ti upadaš paraglajderski i nazivaš me debilom :o nidje veze...i slagao si da imam više postova na ovoj temi....provjeri ti to opet, inžinjeru moj pametni ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 maj 2013, 18:41

geoxx je napisao/la:@bluemania
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci :mrgreen: , al' sad ispade mi ovdje tračamo o vama, Barci ,a vi fol dobri :P Ima i vasih komaraca koji cesto slijecu ovamo tipa kanta , gorki ,barca_87 ,Romarioo koji napise esej o Realu na Barcinom pdfu , kurtinjo itd. pa i ti da se ne lazemo , nema dana da neko iz vase garde ne dodje ovde srrati o Murinju, Ronaldu , klubu itd. sve nepotrebno . ;)

komplexi :lol: , jedino je vi culesi koristite na citavom forumu oca mi :) , pa brate ako ne volim Barcelonu znaci ja imam nekakve komplexe ? pa nije dotle doslo :)

Problem je sto mi pisemo uglavnom realno i ono sto i svaki fan Reala zna a vi pisete kojekakve gluposti.
U tome je razlika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 18:43

Pa ne moze ti provjerit ugasene naloge :lol: :D
Vidi ovog ba realnog

ajmooo Gar...Arsenal :twisted:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 18:43

bluemania je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Ništa ja ne nabijam nikome na nos, komuniciram sa kolegama u laganom fazonu i ti upadaš paraglajderski i nazivaš me debilom :o nidje veze...i slagao si da imam više postova na ovoj temi....provjeri ti to opet, inžinjeru moj pametni ;)
sad jos i lazes, lazes o tome sta sam ja napisao i izjavio pa lazes i o tome sta i kako radis i pises

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2013, 18:47

M4kaveli je napisao/la:
geoxx je napisao/la:@bluemania

Problem je sto mi pisemo uglavnom realno i ono sto i svaki fan Reala zna a vi pisete kojekakve gluposti.
U tome je razlika.
E kad nam kanta foruma kaze da pisemo gluposti nesto ne valja :mrgreen: , jos on fol realan :lol:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2013, 19:04

Dakle princ of Velsa sigurno iduce sezone ne planira igrati Evropsku ligu , ostalo je na Perezu. 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 19:05

bale je nas igrac 99%

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2013, 19:07

slika
Golčina od danas , not bad 8-)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 maj 2013, 19:09

Otići će, ako ga United pusti. :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 maj 2013, 19:12

vjerojatno zato što su to najveći rivali na svijetu, ne kontam šta je tu čudno :?
ne vidim razlog zbog čega bi barcelona bila tolika svetinja da niti jedan navijač madrida ne smije da je spomene :roll:
a bogami ima i vas sepet ovdje na temi navijača barcelone koji ste se u najmanju ruku ulogorili tu te komentarišete sve i svašta.
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 maj 2013, 19:14

mandraX je napisao/la:Otići će, ako ga United pusti. :mrgreen:
stipu to , Fergiev toliko najavljivani mega transfer na ljeto je najvjerovatnije Di Maria :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2013, 19:16

Bale bi mogao vrlo lako i u Bayern. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 19:18

Mogao bi , al nece..

ide kod svog idola dakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 maj 2013, 19:21

Eto ti znaš gdje će otići.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Unbekannt
Kontakt:

Post Postao/la Unbekannt » 19 maj 2013, 19:23

Ja kao fan vaseg ljutitog rivala zelim da Jose jos ostane dugi niz godina.Da vam isise sve sto se isisati moze.Da dovede trkace kokosi poput Balea i jos par njih i nastavi sa svojim stilom igre.
Zasto je Bejl trkaca kokos?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.