Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sta je sa prenosom?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Tevez igra svaku,Aguero i Dzeko se vrte...
ajd nek imamo sta gledat..
ajd nek imamo sta gledat..
sta je ovo u pm, nigdje nema linkova, prenosi li se ovo uopst e?
Ima li kakvih linkova ??
nadam se 3 gola Edina..ako nebudu kepeci davali lopte
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
Asistencija Dzeke za Rodwella. 1:1 

Edin se preporodio od kad je otisao onaj supak.Goalgetter je napisao/la:Asistencija Dzeke za Rodwella. 1:1
Momački. 

Dobar asist Džeke, i dobar link koji je @mandrax postavio, nisam stigao da se zahvalim 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kako se fino zagradio i asistirao 

zizu1991 je napisao/la:Dobar asist Džeke, i dobar link koji je @mandrax postavio, nisam stigao da se zahvalim

Spremi tu stranicu, po meni najjača što se tiče linkova...jbg, jest da je kraj sezone, al'...

Imaju malo linkova za određenu tekmu, jedan, dva, tri maximalno...al' zato ti isti linkovi 100% rade, čim pukne link, stavljaju drugi.
5 golova je palo na utakmici, a ja ne pamtim kad sam dosadniju tekmu gledao. 

Ako nista utjeha da je Dzeko ostao prvi strijelac u PL za City !!! 

a sad pripreme za reprezentaciju...edin dzekoooooooooooooo14Lucryler je napisao/la:Ako nista utjeha da je Dzeko ostao prvi strijelac u PL za City !!!
Mancini vrati se.

- Consigliere
- Kontakt:
Potpis.mandraX je napisao/la:Mancini vrati se.![]()
![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
yebi ti to, možemo se mi zayebavati na njegov račun koliko hoćemo al njega navijači i dalje vole i pjevaju mu pjesme. Vjerujem da ga više cijene i vole nego bilo kojeg igrača pa čak i Aguera koji im je ono vrh što se igrača tiče. Njima je Mancini idol i oni pate za njegovim odlaskom a to samo pokazuje o kakvom se nakaradnom klubu i navijačima bez karaktera radi...jedno vrijeme pale Tevezove dresove i učestvuju u akciji "trash your Tevez shirt" a kasnije ga kao vole i odaju mu počast! Nego bježi Džeko prvom prilikom iz tog kvazi kluba i od takvih kvazi navijača, nema tu fubalske karijere osim novca, toga ima!mandraX je napisao/la:Mancini vrati se.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Drum, feniksptica, napapijri1987, Pensioner26, rishovski, Shogun i 85 gostiju.