ajmo ovako:Schlager je napisao/la:odakle ti znas da Siroki nije dao..dapače. Široki daje besplatno samo što smo gostovali skoro svim jačim klubovima pa se nije imalo šta ni prenositi,ja sam kontao da će biti Široki - Velež 100% ali eto nije iz nekih drugih razloga, jedino sa Sarajevom smo kući igrali ali i to je bilo naknadno..
interesantno je kako vi iz sirokog uvijek imate odgovor za sve i uvijek ste u pravu...eto ti sad ovdje ubjedi ljude da je sasvim normalno i prirodno da se iz banjaluke od 7 utakmica prenose 4 a iz sirokog brijega citavu polusezonu nijedna utakmica....iako ste imali u gostima cak 4 kluba koji imaju te ugovore,slaviju,veleza,slobodu i sarajevo.....
ja se ne bih dalje raspravljao jer je stvarno smijesno da neko brani takvu disproporciju....ajd da su iz banjaluke bile 4 a iz sirokog 2,ne bih rijeci rekao,ali ovako ispadamo smijesni raspravljajuci o ovome...
Široki - Slavija ..odgođena bila igrana naknadno,sumnjam da se uklapalo u shemu bht1
Široki-Sarajevo .. isto kao i sa Slavijom
Široki - Sloboda ..pa bila Slavija-Željezničar, je li tebi veći derbi to ili Široki-Sloboda!?
Široki-Velež ..Velež nije tada imao ovaj ugovor i vjerujem da zato nije bilo prijenosa
znači nije Široki kriv što ga nisu htjeli prenositi,ali polako,vidit ćemo u sljedećem dijelu..
gostuju: Borac,Željo i Zrinjski...sačekat ćemo pa ćemo vidjeti da li će biti ijedan..
vi ste sve velike utakmice igrali kući: Željo,Široki,Velež,Zrinjski i Sarajevo
a uostalom tko je se na ista pobunio u Širokom?? ima vec mozda 4-5 godine nitko nije imao prigovora ni na suđenje ni na uvjete..