Ma meni je onaj cupica Bosnjak prespreman...LG97DM je napisao/la:
Jusufbasic je sve dogovorio sa Velezom, njihov je od ljetaA mogu mislit, je li Bekic (broj 19, lijevi vezni) kako prolazio? Njega nam je Mamic iz Dinama poslao
![]()
Hvala Bogu pa netko kaze da je GOSK dobar, svi od 1. kola jedva cekaju kad cemo ispasti, većini nije bitno kakve igrače imamo i jesmo li trebali pobjediti nekog, nego samo da 'izletimo' iz lige nije bitno na koji način... Siguran sam da ostajete, jer i ako izgubite od Gradine, a u nekom slučaju mi dobijemo Borac, imat ćemo isti međusobni ogled (1-1 i 1-1) ali vi bolju gol razliku... Mi bi trebali pobjediti s 5 golova razlike, ili vi u nekom slučaju izgubiti s isto toliko
FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ma dobar je on, mozak ekipe, ali koji ga je djavo gonio da on uzima penal pucat... Inace izvođač penala nam je Ivičić (koji je imao crveni karton), a prije toga je bio Jusufbasic koji se bas tu nije proslavio...Vastecija_GSE je napisao/la:Ma meni je onaj cupica Bosnjak prespreman...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Rudar Prijedor je propustio priliku da u pretposljednjem 29. kolu Premijer lige BiH osigura opstanak, ali je zahvaljujući odličnom golmanu Boriši Bodirogi remizirao (1:1) proitv GOŠK-a, koji je bio bliži pobjedi.
A počelo je za ’’rudare’’ sa Sane kako se samo poželjeti može. U 6. minutu Haris Handžić je lijepo pronašao Igora Mišana, koji sa 10-ak metara iskosa sa lijeve strane gađa suprotan ugao za vođstvo od 1:0.
U igri pod psihičkim opterećenjem za oba rivala novo uzbuđenje viđeno je u 16. minutu. Kapiten gostiju iz Gabele je iz slobodnog udarca sa oko 20 metara gađao gornji desni ugao, ali Bodiroga je na mjestu. Uzvratio je u 22. minutu Handžić, ali je bio neprecizan.
Već u finišu prvog poluvremena Sabahudin Jusufbašić najavio je da bi mogao da bude istinski ’’tragičar’’, jer, nakon što je ’’promašio loptu’’ u 27. minutu, neometan iz povoljne pozicije u 36. i 38. minutu je imao čak tri pokušaja, ali u dva navrata izvanredan je Bodiroga, dok je u trećem šutirao preko gola.
Tek što je počeo drugi dio, u 47. minuru, Denis Bajalica srušio je u svom šesnaestercu u prodoru Sinana Ramovića, a, uz proteste domaćih, sudija Elmir Pilav pokazao je na ’’bijelu tačku’’. Kapiten GOŠK-a Miljenko Bošnjak gađao je poluvisoko desni ugao Bodiroga, koji je sjajno reagovao i nije u tom trenutku dozvolio da dođe do izjednačenja.
Umjesto da to bude stimulans više za izabranike Vlade Čapljića, do kraja su učenici Davora Mladine, nekadašnjeg prvotimca tadašnjeg ljubijskog Rudara u sezoni 1986/87 pokazali znatno više želje i htijenja.
Doduše ’’zeleno-crni’’ su se trgli. U 54. minutu Igor Mišan je iskosa sa lijeve strane pogodio suprotnu stativu, a u nastavku akcije Handžić poslao loptu preko gola. Šest minuta kasnije Bajalica se ušunjao u protivnički šesnaesterac i iz blizine pokušao da savlada Marka Sušca, koji je izvanredno odbranio.
Ponovo je Jusufbašić na sceni u 63. minutu, umako je pažnji svojih čuvara, ali je Bodiroga, nesavladiv, da bi dva minuta kasnije sa nekoliko metara poslao loptu iznad gola. Ipak, u 78. minutu poslije kornera sa desne strane lopta je prošla po zemlji mnogo igrača da bi je na ’’drugoj stativi’’ sačekao kapiten Armin Helvida i spretno iz blizine poslao u mrežu, 1:1.
U 88. minutu ponovo je Bodiroga bio pobjednik u pokušaju Jusufbašića, koji u posljednjem minutu regularnog toka iskosa sa desne strane šutirao, a lopta pogađa na suprotnoj strani mjesto gde se spajaju stativa i prečka.
A počelo je za ’’rudare’’ sa Sane kako se samo poželjeti može. U 6. minutu Haris Handžić je lijepo pronašao Igora Mišana, koji sa 10-ak metara iskosa sa lijeve strane gađa suprotan ugao za vođstvo od 1:0.
U igri pod psihičkim opterećenjem za oba rivala novo uzbuđenje viđeno je u 16. minutu. Kapiten gostiju iz Gabele je iz slobodnog udarca sa oko 20 metara gađao gornji desni ugao, ali Bodiroga je na mjestu. Uzvratio je u 22. minutu Handžić, ali je bio neprecizan.
Već u finišu prvog poluvremena Sabahudin Jusufbašić najavio je da bi mogao da bude istinski ’’tragičar’’, jer, nakon što je ’’promašio loptu’’ u 27. minutu, neometan iz povoljne pozicije u 36. i 38. minutu je imao čak tri pokušaja, ali u dva navrata izvanredan je Bodiroga, dok je u trećem šutirao preko gola.
Tek što je počeo drugi dio, u 47. minuru, Denis Bajalica srušio je u svom šesnaestercu u prodoru Sinana Ramovića, a, uz proteste domaćih, sudija Elmir Pilav pokazao je na ’’bijelu tačku’’. Kapiten GOŠK-a Miljenko Bošnjak gađao je poluvisoko desni ugao Bodiroga, koji je sjajno reagovao i nije u tom trenutku dozvolio da dođe do izjednačenja.
Umjesto da to bude stimulans više za izabranike Vlade Čapljića, do kraja su učenici Davora Mladine, nekadašnjeg prvotimca tadašnjeg ljubijskog Rudara u sezoni 1986/87 pokazali znatno više želje i htijenja.
Doduše ’’zeleno-crni’’ su se trgli. U 54. minutu Igor Mišan je iskosa sa lijeve strane pogodio suprotnu stativu, a u nastavku akcije Handžić poslao loptu preko gola. Šest minuta kasnije Bajalica se ušunjao u protivnički šesnaesterac i iz blizine pokušao da savlada Marka Sušca, koji je izvanredno odbranio.
Ponovo je Jusufbašić na sceni u 63. minutu, umako je pažnji svojih čuvara, ali je Bodiroga, nesavladiv, da bi dva minuta kasnije sa nekoliko metara poslao loptu iznad gola. Ipak, u 78. minutu poslije kornera sa desne strane lopta je prošla po zemlji mnogo igrača da bi je na ’’drugoj stativi’’ sačekao kapiten Armin Helvida i spretno iz blizine poslao u mrežu, 1:1.
U 88. minutu ponovo je Bodiroga bio pobjednik u pokušaju Jusufbašića, koji u posljednjem minutu regularnog toka iskosa sa desne strane šutirao, a lopta pogađa na suprotnoj strani mjesto gde se spajaju stativa i prečka.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
FK RUDAR 33
Siguran ako…
- ostane neporažen na gostovanju kod Gradine
- GOŠK ili Travnik ne pobijede
Ispada ako…
- se stvori trokut između Rudara, Veleža i GOŠK-a (GOŠK pobjedi, Velež izgubi, Rudar izgubi)
- uz slabiju gol-razliku bude poravnat s GOŠK-om
Siguran ako…
- ostane neporažen na gostovanju kod Gradine
- GOŠK ili Travnik ne pobijede
Ispada ako…
- se stvori trokut između Rudara, Veleža i GOŠK-a (GOŠK pobjedi, Velež izgubi, Rudar izgubi)
- uz slabiju gol-razliku bude poravnat s GOŠK-om
Realno vas Gradina moze pobijediti.Sigurno će zapet.U drugom dijelu ih niko nije nadigrao i jedna ste od slabijih ekipa koja gostuje ovog proljeća u Srebreniku.Bolje ekstra premije Gradini i mislim da će te izvući bod,ovako diskutabilno 

e čuj da premiraju igrače Gradine, a igraju protiv njihvatreni je napisao/la:Realno vas Gradina moze pobijediti.Sigurno će zapet.U drugom dijelu ih niko nije nadigrao i jedna ste od slabijih ekipa koja gostuje ovog proljeća u Srebreniku.Bolje ekstra premije Gradini i mislim da će te izvući bod,ovako diskutabilno

DRUG NEBI TI PUNCA
Svi u Srebrenik! Podrzite momke kad je najteze,kad je najpotrebnije...Rudar zasluzuje premier ligu a da je postenja i evropu pozz
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kontam da ćemo ostati u ligi,jer nerealno je očekivati da GOŠK sad uništi Borca sa 3-4 gola razlike,pa i pobjeda je diskutabilna jer Borac imperativ 2 u Gabeli zbog Evrope,takođe,Zrinjski teško da može pobjediti Veleža....Mi u u Srebeeniku nećemo izgubiti,vjerovatno..
Sve u svemu,ostaće se u ligi,ali ovo proljeće je bilo kriminalno,izvukla nas je vrlo dobra jesen....Iduće sezone bi valjalo da ostane Vlado Čapljić i da on selektuje igrače po svom izboru,a onda ne sumnjam u bolje rezultate.
Sve u svemu,ostaće se u ligi,ali ovo proljeće je bilo kriminalno,izvukla nas je vrlo dobra jesen....Iduće sezone bi valjalo da ostane Vlado Čapljić i da on selektuje igrače po svom izboru,a onda ne sumnjam u bolje rezultate.
Mens sana in corpore sano.
Čuće se... 

Nemamo mi toga, a i ne treba nam
Može li slanine i suvog vrata??

može i tog,nije loše..samo ne dolazite prazni ruku,to vam je najgora solucija..K0MT je napisao/la:Nemamo mi toga, a i ne treba namMože li slanine i suvog vrata??
![]()
![]()

OFK Gradina Srebrenik
U posljednjem kolu Prijedorčаnimа je dovoljаn i remi zа definitivаn opstаnаk, аli „rudаri“ će protiv Grаdine igrаti desetkovаni. Zbog kаrtonа prаvo nаstupа nemаju kаpiten Borislаv Mikić, Zorаn Milutinović, Nebojšа Pejić, Miodrаg Gigović i Mаrinko Rаstokа, dok su povređeni Ognjen Rаdulović, Boris Sаvić, Miloš Srndović i Veljko Vuković. Zbog togа će trener Čаpljić, kаo i protiv Gаbeljаnа, morаti dа u protokol stаvi i nekoliko juniorа.

Btw...
Sretan 85. rodjendan klubu !!!
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... slavi-85ro" onclick="window.open(this.href);return false;đendan

Btw...
Sretan 85. rodjendan klubu !!!

http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... slavi-85ro" onclick="window.open(this.href);return false;đendan
? &
Sretan rodjendan Vasem FK Rudar,i iduce godine izborili opstanak da Bog da 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- djoleprijedor
- Kontakt:
Meni sve "miriše" na remi s Gradinom.....Imam osjećaj da će biti 1-1,nakon što mi povedemo.
Ma,samo da se ostane u ligi....Imali smo "meč loptu" sa Čelikom i GOŠK-om kući
....Samo da nam se ta 4 izgubljena boda ne obiju o glavu. 

Ma,samo da se ostane u ligi....Imali smo "meč loptu" sa Čelikom i GOŠK-om kući

-
- Moderator
- Kontakt:
Nećemo mi dati gol, šta vam je
Naši jedino nekome u 3. ligi mogu dati u Srebreniku gol.. Radnik izuzetak bio

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Uprava Rudara obezbijedila navijacima "Alkohol Bojsima" autobus sa 55 mjesta, da ih besplatno preveze u Srebrenik... Ali banda je naravno jutros nazvala navijace i rekla da je autobus pokvaren 

? &
- djoleprijedor
- Kontakt:
G.O.V.N.APrijedor je napisao/la:Uprava Rudara obezbijedila navijacima "Alkohol Bojsima" autobus sa 55 mjesta, da ih besplatno preveze u Srebrenik... Ali banda je naravno jutros nazvala navijace i rekla da je autobus pokvaren

- djoleprijedor
- Kontakt:
Nemoj da nas zajebeš danasBenjo_AFC86 je napisao/la:Nećemo mi dati gol, šta vam jeNaši jedino nekome u 3. ligi mogu dati u Srebreniku gol.. Radnik izuzetak bio

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Napapijri, Paromlinac i 217 gostiju.