FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sarajlija89
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la sarajlija89 » 26 nov 2009, 12:07

majestic24 je napisao/la:Ja se nadam da cete proci pa da u 1/8 finala opet bude Bayern-Real M. Ja mislim da ce cijeli Madrid navijati za juventus. Vi ste za njih "crna macka".

a juventus nije jel? hhhh....sjeti se prole godine i ovacija del pieru na bernabeu.....ko je jos to dozivio...maradona,ronaldinho i alex ;)

I bayernovci sto pisu da bayern ima bolji sastav od juventusa ne bi se slozio...kako ba ima...odbrana nikakava,nije ni kod nas sta al eto....sredina izjednacena otprilike posto racunam riberya i robbena kao vezne tj. kao krilne igrace...e tu je bayern najaci na svijetu...dva najbolja krila ima...al centralni vezni prosjecni. Juve ima sissoka,mela,diega i camoranesija.... napad izjednacen....samo sto juve trenutno ima na raspolaganju jednog spica jer su svi ostali povrjedjeni i to nam je velki problem.

kad se sve uzme u obzir pa i klupa i racunajuci ove povrjedjene,za nijansu juve ima bolju ekipu...realno....sto ne mora nista znacit....ipak je van gaal veliki trener za mene iako se ikog pribojavam to je on i njegova cudna taktika koja bi mogla mozda proc jer mi imamo mladog i nedovoljno iskusnog trnera dok je van gaal veliki strucnjak
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 nov 2009, 12:24

secer je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Mi smo bez Bilala i Arjena kao Pas bez zuba, kao nosorog bez roga, kao Lešinar bez krila (lol poređenja)
kao nasa repka sa m. svirom blazevicem :oops: :D
mah, ako bi tukli juventut, osvajamo lp.
gledam ostale timove, katastrofa.
prcelonu razbija kazan, mud-a besiktas...
jedino je celsi opasan ali i oni se mogu dobiti.
cudna su ekipa...taman pomislis kak ce derati sve redom a oni kiksaju...ta, ruski mentalitet :mrgreen:
nego, kako smo znali pljuvati red je i da pocnemo faliti :D
ola mi postaje stvarno drag igrac 8-)
pranja mi je takodje dobar
heboteeee, brzi je od riberija a zna i dodat :shock:
pranju da razigrava
hebayiga ona pogresna dodavanja mozemo pravdati premalom minutazom ;)
moja nova idealna
bule
lam-bojten-martin-badst.
roben-pranja-ribi
tomas-mario-ola
ps
volio bih znati koji mi mangup izbrisa potpis
neka se javi sam, da ja ne trazim
A nas Bordo u dva navrata ostavlja praznih djepova :mrgreen:
Seceru, ti i tvoj optimizam, pomalo ba :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 nov 2009, 13:14

ribery je napisao/la:A nas Bordo u dva navrata ostavlja praznih djepova :mrgreen:
na srecu :oops: :D
nego, bas me zanima hoce li roberi biti spremni za juventus?
kajzer i ja se nadamo :oops: :D bar za poluvrijeme 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 13:55

Stara Damu ćemo RAPE. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Šalu na stranu, nego mislim da je napokon došao taj red da im naplatimo jedan lijepi ceh za sve one prethodne utakmice. Ne vidim bolji trenutak od ovoga. Diego, dokazati i pokazati ćemo ti da je Juve bila pogrešna opcija.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 nov 2009, 15:16

Interviewed by Bild, Bayern Munich Sports Director Christophe Nerlinger has declared about the situation of Franck Ribery, whose contract with the Bavarian club will expire in 2011: "We will do all we can to keep him even over the end of his actual contract".

nadam se da ce potpisat brat Bilal :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 nov 2009, 15:22

@ secer

necu da nista pricam sada da bude da pametujem, ali s tom formacijom koji si ti postavio bi Vam i Hertha rahljava uvalila sest komada. Pa ko ce ti u toj formaciji igrati odbarnu ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 nov 2009, 15:32

bit ce ne izvjesno na 'Delle Alpiju'.. valjda ce obustaviti sve radove samo da se tekma odigra..

Bayern crna macka za Real.. pa Real Juventusa nije pobjedio od 98 kada su uzeli ligu prvaka tj. kada su nas u finalu uzeli.. @sarajlija nije samo prosla godina kada smo ih u oba navrata dobili, pa Peace kup ove godine kada ih je Camoranesi unistio, pa onda kada smo u finalu zavrsili sa Milanom.. pobjeda Juventusa 3:1.. Trezeguet, Del Piero i Nedved.. posle toga sa Capellom smo ih uzeli.. redovna musterija Juventusa.. radi toga mi je drago sto cemo zavrsiti drugi, jer imamo mogucnost da dobijemo Real.. haha
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 nov 2009, 15:48

očekujem pravu borbu između juventusa i bayerna 8-) smatram da ni jedna ekipa nije u prednosti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 nov 2009, 16:49

amerosm je napisao/la:@ secer

necu da nista pricam sada da bude da pametujem, ali s tom formacijom koji si ti postavio bi Vam i Hertha rahljava uvalila sest komada. Pa ko ce ti u toj formaciji igrati odbarnu ?
:D
slobodno ti reci sta imas ;)
care moj, onaj sastav da se brani? naprotiv! od njega bi se branili 8-)
imamo lama, bojtena, martina i badstubera a ispred njih bi bio atomski napad :shock:
vidis, ni 4-2-2-2 nije garancija za uspjeh a bohum je zadnji u nizu koji to dokazuje.
ovo nije nesto protiv tebe, naprotiv, bas si mi drag(prvo sto smo zemljaci pa poslije zbog dobrih komentara na temamo o reprezentaciji) i zao mi je sto se nadjes uvrjedjen kad npisem nesto protiv hsv-a
nego ti predji u redove rekordera pa da se lijepo druzimo :D
napisao bih ti ja to malo bolje i opsirnije al zurim, hanuma vice na veceru i valja poletit da ne bude belaja :D

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 26 nov 2009, 18:06

secer je napisao/la:
amerosm je napisao/la:@ secer

:D
slobodno ti reci sta imas ;)
care moj, onaj sastav da se brani? naprotiv! od njega bi se branili 8-)
imamo lama, bojtena, martina i badstubera a ispred njih bi bio atomski napad :shock:
vidis, ni 4-2-2-2 nije garancija za uspjeh a bohum je zadnji u nizu koji to dokazuje.
ovo nije nesto protiv tebe, naprotiv, bas si mi drag(prvo sto smo zemljaci pa poslije zbog dobrih komentara na temamo o reprezentaciji) i zao mi je sto se nadjes uvrjedjen kad npisem nesto protiv hsv-a
nego ti predji u redove rekordera pa da se lijepo druzimo :D
napisao bih ti ja to malo bolje i opsirnije al zurim, hanuma vice na veceru i valja poletit da ne bude belaja :D
ko su ti :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 18:41

Pipita, ako znaš košarke igrati, otpepaj sa ove teme, i nemoj se praviti mahnit i ložiti raju okolo. Ako imaš nešto pametno za napisati , napiši ako nemaš onda preskoči ovu temu.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 nov 2009, 19:10

Evo i secer prica o nekoj superiornosti, atomskom napadu i ne znam ni ja vise sta. :mrgreen: Uredu je osjecati simpatije i neku vrstu ljubavi prema klubu, ponekad ih prikazati u boljem svjetlu nego sto jesu... Ali brate mili, sta je ovo? :shock: Formacija 4-3-3 kod Bayerna ne moze proci nikad, bar ne s ovom postavom. Mozda je do mene, ali nisam primjetio da Bayern ima Iniestu, Xavia ili Gerrarda. :mrgreen: Ko ce drzati tu sredinu? Pranjic? :lol: Ribery i Robben su napadaci, doduse krilni ali ipak napadaci. Ta veza bi bila otvorena na sve strane i svaka ozbiljna ekipa bi se igrala lopte s njima, a ne ozbiljan fudbal. Nekako bih sad i zelio da Bayern igra po secerovim zamislima, pa da vidim taj atomski napad od kojeg se svi brane. :mrgreen: Ekipa pod hitno treba nekog veznjaka svjetske klase, jer bez njega izgledaju kao stado ovaca koje ni o cemu ne razmislja, vec samo trckaraju po livadi. Bez tog igraca na sredini koji ce sve da veze, oni nikad ne mogu biti dobri. To je samo jedna pozicija, a fali im jos mnogo. Novi golman naprimjer ne bi bio na odmet, pa i jedan dobar odbranbeni igrac. Lahm je klasa, ali nije dovoljan. Puno posla, ali ta pozicija veznog igraca im je kljucna. Otkad je Ballack otisao, Bayern nije pokriven na najvaznijoj poziciji. Razmisli seceru, razmisli... 8-)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 26 nov 2009, 20:03

Rz88 je napisao/la:Pipita, ako znaš košarke igrati, otpepaj sa ove teme, i nemoj se praviti mahnit i ložiti raju okolo. Ako imaš nešto pametno za napisati , napiši ako nemaš onda preskoči ovu temu.
nisi li ti napustio forum? :mrgreen:

siguran sam da su mnogi imali ovakav izraz lica :( kada si opet slagao :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 nov 2009, 20:18

Trasimaco je napisao/la:Evo i secer prica o nekoj superiornosti, atomskom napadu i ne znam ni ja vise sta. :mrgreen: Uredu je osjecati simpatije i neku vrstu ljubavi prema klubu, ponekad ih prikazati u boljem svjetlu nego sto jesu... Ali brate mili, sta je ovo? :shock: Formacija 4-3-3 kod Bayerna ne moze proci nikad, bar ne s ovom postavom. Mozda je do mene, ali nisam primjetio da Bayern ima Iniestu, Xavia ili Gerrarda. :mrgreen: Ko ce drzati tu sredinu? Pranjic? :lol: Ribery i Robben su napadaci, doduse krilni ali ipak napadaci. Ta veza bi bila otvorena na sve strane i svaka ozbiljna ekipa bi se igrala lopte s njima, a ne ozbiljan fudbal. Nekako bih sad i zelio da Bayern igra po secerovim zamislima, pa da vidim taj atomski napad od kojeg se svi brane. :mrgreen: Ekipa pod hitno treba nekog veznjaka svjetske klase, jer bez njega izgledaju kao stado ovaca koje ni o cemu ne razmislja, vec samo trckaraju po livadi. Bez tog igraca na sredini koji ce sve da veze, oni nikad ne mogu biti dobri. To je samo jedna pozicija, a fali im jos mnogo. Novi golman naprimjer ne bi bio na odmet, pa i jedan dobar odbranbeni igrac. Lahm je klasa, ali nije dovoljan. Puno posla, ali ta pozicija veznog igraca im je kljucna. Otkad je Ballack otisao, Bayern nije pokriven na najvaznijoj poziciji. Razmisli seceru, razmisli... 8-)
neka, svoj ti poso i gledaj kako cete oprati sramotu zvanu besiktas :D
sto se tice sredine pa tu je pranja 8-) :oops:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 nov 2009, 20:40

secer je napisao/la:neka, svoj ti poso i gledaj kako cete oprati sramotu zvanu besiktas :D
sto se tice sredine pa tu je pranja 8-) :oops:
Ja znam da cu vrlo mirno docekati zadnje kolo, a ti? :? :mrgreen:
Rekao sam fino sta im fali. Ako se ti u Pranjica uzdas, onda cu ja imati razloga da jos cesce dolazim ovdje. :D
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 nov 2009, 21:24

ooo Bavarci jos nista ispali,za divno cudo...ajd molim Boga da prodjete i vi pa da nalitete il na nas il na Barcu pa da vas Spanjolci s noge na nogu izbaci iz LP-a :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 nov 2009, 21:28

Jao koja ce perverzija biti u Torinu. :lol:

FORZA JUVE!!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 26 nov 2009, 21:46

pustiti malo Mela da se odmori jer nema pauzu nikakvu od Kupa Konfederacija.. Sissoko da malo ufati formu, isto tako i Del Piero.. uhh.. pa niste svjesni sta cemo vam raditi!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 22:21

@Pipita

Nemoj moje ime stavljati u svoja usta. I opet ti lijepo kazem, okani se ove teme ako neces nista mudro napisati. Idi gledaj svoje manekene sa Bernabeau. Sada lagano prohodaj.

Jao , koliko samo djece na ovom forumu, sta se ovo desava, umjesto lijepog i normalnog razgovora , dodju neki pacenici kojima je u cilju samo da dizu tenzije , te ne znaju opcu kulturu normalnog ponasanja. Nisu culi za rijec postovanje prema ostalima. Zaista sramotno, Na sto ovaj forum padne radi takvih likova.

Dok sam ovo pisao imao sam problema sa tastaturom, pa nisam mogao koristiti neka slova.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 26 nov 2009, 22:32

Rz88 je napisao/la:@Pipita

Nemoj moje ime stavljati u svoja usta. I opet ti lijepo kazem, okani se ove teme ako neces nista mudro napisati. Idi gledaj svoje manekene sa Bernabeau. Sada lagano prohodaj.

Jao , koliko samo djece na ovom forumu, sta se ovo desava, umjesto lijepog i normalnog razgovora , dodju neki pacenici kojima je u cilju samo da dizu tenzije , te ne znaju opcu kulturu normalnog ponasanja. Nisu culi za rijec postovanje prema ostalima. Zaista sramotno, Na sto ovaj forum padne radi takvih likova.

Dok sam ovo pisao imao sam problema sa tastaturom, pa nisam mogao koristiti neka slova.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D :D :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.