majestic24 je napisao/la:Ja se nadam da cete proci pa da u 1/8 finala opet bude Bayern-Real M. Ja mislim da ce cijeli Madrid navijati za juventus. Vi ste za njih "crna macka".
a juventus nije jel? hhhh....sjeti se prole godine i ovacija del pieru na bernabeu.....ko je jos to dozivio...maradona,ronaldinho i alex

I bayernovci sto pisu da bayern ima bolji sastav od juventusa ne bi se slozio...kako ba ima...odbrana nikakava,nije ni kod nas sta al eto....sredina izjednacena otprilike posto racunam riberya i robbena kao vezne tj. kao krilne igrace...e tu je bayern najaci na svijetu...dva najbolja krila ima...al centralni vezni prosjecni. Juve ima sissoka,mela,diega i camoranesija.... napad izjednacen....samo sto juve trenutno ima na raspolaganju jednog spica jer su svi ostali povrjedjeni i to nam je velki problem.
kad se sve uzme u obzir pa i klupa i racunajuci ove povrjedjene,za nijansu juve ima bolju ekipu...realno....sto ne mora nista znacit....ipak je van gaal veliki trener za mene iako se ikog pribojavam to je on i njegova cudna taktika koja bi mogla mozda proc jer mi imamo mladog i nedovoljno iskusnog trnera dok je van gaal veliki strucnjak