utaka je napisao/la:ispade besic sad yaya toure,a igra u 6. timu mađarske

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
utaka je napisao/la:ispade besic sad yaya toure,a igra u 6. timu mađarske
Slažem se, šta Pape ima na umu vidjeti ćemo od iduće kvalifikacijske utakmice, a do tada nam ostaje da čekamo.Cartman je napisao/la:Mislim da treba imat muda promjenit ekipu i probat je poboljsat. Najveca moguca greska u fudbalu je nastavit sa istim igracima sve dok ne pukne, i onda tek trazit rijesenja. Mislim da Besic moze jos dodatno popravit nasu igru. Mislim da pogotovo protiv ovih slabijih treba on igrat, jer nema potrebe za cistog destruktivca poput Zahirovica protiv Latvije.
Sapunaru28 je napisao/la:Muha je sebi sve usro u pm kad je otisao u madarskoj. makar portugal, a ne madarska
Sapunaru28 je napisao/la:Zaha je uzasan igrac. U sredini (CDM) trebamo Besica i Kolasinca
De odluci se. Il' je prop'o il' je dobar igrac. Nem're obadvoje.Sapunaru28 je napisao/la:Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj
propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavijemaxuz baxuz je napisao/la:Sapunaru28 je napisao/la:Muha je sebi sve usro u pm kad je otisao u madarskoj. makar portugal, a ne madarskaSapunaru28 je napisao/la:Zaha je uzasan igrac. U sredini (CDM) trebamo Besica i KolasincaDe odluci se. Il' je prop'o il' je dobar igrac. Nem're obadvoje.Sapunaru28 je napisao/la:Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj
U kom li je rangu Zrinski pa je u njemu igrao Modric...utaka je napisao/la:propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavijemaxuz baxuz je napisao/la:Sapunaru28 je napisao/la:Muha je sebi sve usro u pm kad je otisao u madarskoj. makar portugal, a ne madarskaSapunaru28 je napisao/la:Zaha je uzasan igrac. U sredini (CDM) trebamo Besica i KolasincaDe odluci se. Il' je prop'o il' je dobar igrac. Nem're obadvoje.Sapunaru28 je napisao/la:Jeste Besic propao, sebi usro karijeru i otisao u MADARSKU. Bolje mu je u Zeljeznicar nego u glupoj madarskoj
modric je bio na posudbi iz dinama,a besic je igrac ferencvarosa,i ovaj je u mostaru sa 18,a muhamedu je 21gringobih je napisao/la:[
Samo sto je Muha u svom ferencu bog i batina a Modric ni u Zrinskom nije odskako posebno...
propo je tvoj mozakutaka je napisao/la: propo covjek ko grcka.fenercvaros je rang celika i slavije
Modric je bio sa 19 u zrinskom kita a Muha je u Ferencu bog i glavni igrac sa 20 .utaka je napisao/la:modric je bio na posudbi iz dinama,a besic je igrac ferencvarosa,i ovaj je u mostaru sa 18,a muhamedu je 21gringobih je napisao/la:[
Samo sto je Muha u svom ferencu bog i batina a Modric ni u Zrinskom nije odskako posebno...
nisam siguran ali mislim da je modric bio igrac godine u zrinjskomgringobih je napisao/la:Modric je bio sa 19 u zrinskom kita a Muha je u Ferencu bog i glavni igrac sa 20 .utaka je napisao/la:modric je bio na posudbi iz dinama,a besic je igrac ferencvarosa,i ovaj je u mostaru sa 18,a muhamedu je 21gringobih je napisao/la:[
Samo sto je Muha u svom ferencu bog i batina a Modric ni u Zrinskom nije odskako posebno...![]()
A porediti fernec i zrinski je smijesno...
Pogledaj samo jednu utakmicu u nasoj ligi pa u Madjarskoj...I vidi sta su oni za nas....
Za afirmaciju mladog defanzivca i vise nego dobar....A Muha ce karijeru sigurno nastaviti u nekom klubu iz liga 5 ...utaka je napisao/la:nisam siguran ali mislim da je modric bio igrac godine u zrinjskom
ako je tako dobar klub neka ostane onda do 30 godine
Trenutno korisnika/ca: 231983, DeeWa, JackW, KimJongEsmer, legendarnadruga, Micron, napapijri1987, signalidunapark i 77 gostiju.