NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

LenBias
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 11:12

druze sta ovde pojedini znaju napisati tome sto si naveo se moze i progledati kroz prste :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 11:27

work je napisao/la:Kad se samo sjetim da su neki vdje pisali da su Chicago i NY bolje ekipe od Indiane. :roll:
Još gore, pojedinci pisali da je Cleveland talentovanija ekipa od Pacersa. :| :roll:

Sad što se tiče finala Istoka, dvije najbolje ekipe te konferencije su tamo, kao što se i očekivalo. Iskreno ću uživati u ovim utakmicama jer su mi simpatične obje ekipe. Neka bolji pobijedi uz dobru playoff košarku.
Jos kad bi ti mogao skontati da je igrac od 22 godine ima veci potencijal od nekog ko ima 32, tj. da moze vise napredovati u karijeri i da nije blizu formiranog igraca, eh to bi bilo odlicno. Ali ocigledno ti je to tesko za skontati ;) . To ti je kao reci da Misimovic moze napredovati vise od Pjanica :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 11:39

adriano_leite je napisao/la:
work je napisao/la:Kad se samo sjetim da su neki vdje pisali da su Chicago i NY bolje ekipe od Indiane. :roll:
Još gore, pojedinci pisali da je Cleveland talentovanija ekipa od Pacersa. :| :roll:

Sad što se tiče finala Istoka, dvije najbolje ekipe te konferencije su tamo, kao što se i očekivalo. Iskreno ću uživati u ovim utakmicama jer su mi simpatične obje ekipe. Neka bolji pobijedi uz dobru playoff košarku.
Jos kad bi ti mogao skontati da je igrac od 22 godine ima veci potencijal od nekog ko ima 32, tj. da moze vise napredovati u karijeri i da nije blizu formiranog igraca, eh to bi bilo odlicno. Ali ocigledno ti je to tesko za skontati ;) . To ti je kao reci da Misimovic moze napredovati vise od Pjanica :lol: .
Misimovic je u Kini(ona je daleko,sto bi rekao jedan forumas) :lol: :lol: , a tamo je sve moguce :lol: :lol: :P :P
Bezveze se prepires sa Jamesovcima, ne isplati se :lol: :lol:

P.S Hvala Indiani sto mi je omogucila da skinem ovaj avatar :lol: :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 11:41

ovaj jham bio normalan dok je denver bio u doigravanju, kako ti ekipa ispade u startu ti poludi automatski druze nije to lijepo tako :mrgreen:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 11:50

LenBias je napisao/la:ovaj jham bio normalan dok je denver bio u doigravanju, kako ti ekipa ispade u startu ti poludi automatski druze nije to lijepo tako :mrgreen:
Ma cini ti se, samo je prije bilo koliko toliko manje jamesovih navijaca, pa manje prepiranja :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 maj 2013, 11:57

Nema više neozbiljnih ekipa u playoffu,sad počinju zanimljive serije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 12:07

Kad ti ocekuješ da Klivlend igra polufinale i finale istoka? Za godinu, dvije, deset?? Da vidim taj astronomski sigurni napredak patentitan i samo moguc kod klivlenda
nema potpisa

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2013, 12:10

LBJ MVP je napisao/la:Nema više neozbiljnih ekipa u playoffu,sad počinju zanimljive serije.
Indiana nije ozbiljna ekipa :mrgreen:

Igraju bez Danny-a i opet u finalu :lol:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 19 maj 2013, 12:17

adriano_leite je napisao/la: Jos kad bi ti mogao skontati da je igrac od 22 godine ima veci potencijal od nekog ko ima 32, tj. da moze vise napredovati u karijeri i da nije blizu formiranog igraca, eh to bi bilo odlicno. Ali ocigledno ti je to tesko za skontati ;) . To ti je kao reci da Misimovic moze napredovati vise od Pjanica :lol: .
George-23
Stephenson-23
Hill-27
Hibbert-27
Augustin-26
Hansbrough-28

Sve deda do dede, vakat im u penziju. Još su sad u mogućnosti trejdat Grangera. Možda bi Cleveleand pristao na Irvinga za Grangera u nekom trejdu. Zaslužio je Irving da igra u ozbiljnoj ekipi, šteta je da propada takav talenat kao Jamesov onomad.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 12:19

mislim da bi se adriano brat ubio kada bi u iducu godinu/dvije i irving otisao :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 maj 2013, 12:41

Indiana Memfis postaje sve realnije 8-)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 12:53

LenBias je napisao/la:mislim da bi se adriano brat ubio kada bi u iducu godinu/dvije i irving otisao :mrgreen:
Ne bih se ubio, jer je Clevelanda bilo i prije Irvinga, a bice i poslije Irvinga. Ako zeli da ide, sretno mu, makar nam se nece ponoviti isto da igrac ode bez da se uzme nesto za njega. Ako ne bude godinu ranije htio produziti drugi ugovor, kao sto je James odbio, Gilbert je rekao da ce trejdati takvog igraca, pa makar se on zvao i MJ.

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 13:00

LenBias je napisao/la:mislim da bi se adriano brat ubio kada bi u iducu godinu/dvije i irving otisao :mrgreen:
Ne bih se ubio, jer je Clevelanda bilo i prije Irvinga, a bice i poslije Irvinga. Ako zeli da ide, sretno mu, makar nam se nece ponoviti isto da igrac ode bez da se uzme nesto za njega. Ako ne bude godinu ranije htio produziti drugi ugovor, kao sto je James odbio, Gilbert je rekao da ce trejdati takvog igraca, pa makar se on zvao i MJ.

zezam se stari, nemoj sve toliko ozbiljno da shvatas :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 maj 2013, 13:08

Neutral je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Nema više neozbiljnih ekipa u playoffu,sad počinju zanimljive serije.
Indiana nije ozbiljna ekipa :mrgreen:

Igraju bez Danny-a i opet u finalu :lol:
Forumski stručnjaci tako rekli :mrgreen:

Ma Danny je njima smetnja ko što je Derpe bio Međedima.Trebaju ga tradeovat za nekog jakog playmakera,Hill je meni više za 6. igrača mada je napredovao i kao playmaker.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 13:48

work je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Jos kad bi ti mogao skontati da je igrac od 22 godine ima veci potencijal od nekog ko ima 32, tj. da moze vise napredovati u karijeri i da nije blizu formiranog igraca, eh to bi bilo odlicno. Ali ocigledno ti je to tesko za skontati ;) . To ti je kao reci da Misimovic moze napredovati vise od Pjanica :lol: .
George-23
Stephenson-23
Hill-27
Hibbert-27
Augustin-26
Hansbrough-28

Sve deda do dede, vakat im u penziju. Još su sad u mogućnosti trejdat Grangera. Možda bi Cleveleand pristao na Irvinga za Grangera u nekom trejdu. Zaslužio je Irving da igra u ozbiljnoj ekipi, šteta je da propada takav talenat kao Jamesov onomad.
Irving 21, Waiters 21, Tristan 22, Zeller 23, Gee 25, Ellington 25. Niko od ovih nije ni blizu svog primea karijere, o cemu pricamo? Mislis da ce Hill, Lance i Augustin napredovati vise od Waitersa? Hibbert od Tristana? Hansbrough? O cemu pricamo mi? Waiters u pola sezone napredovao vise nego Augustin za cijelu karijeru, dok je Tristan za godinu dana sigurno u top 5 igraca sa tog drafta (Irving, Kawhi, Klay, Farried, Tristan). Covjekova rookie sezona i druga sezona su nebo i zemlja. DJ i Hansbrough ne znace toliko u rotaciji Indiane, koliko ovi sto sam ih nabrojao i ti mi DJ-a o Tylera ovdje navodis kao talente neke :lol: .

Naravno da bi Cleveland pristao sada na trejd Irvinga, jer ipak je Gilbert milioner, a ne bi bio milioner da nema isti nivo inteligencije kao ti.

Mes Que Un Club!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 maj 2013, 13:57

Kako možete porediti jednu od najboljih ekipa lige sa Cavsima?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 14:01

Tacno se zapitam kako neko zna da se registruje na forum, otkuca nesto, upali klimu, upali tv, napise poruku na telefonu, zaveze patike, nauci da hoda, a ne zna znacenje **** rijeci potencijal :? .

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 14:34

koliko samo igraca u tim godinama budu potencijali pa koliko ih završi sa osrednjom karijerom, isto prije 2-3 sezone bi se tako moglo pricati da ce kingsi sa evansom i kauznsom biti plejof i više ekipa, pa šta bi. sad ce ovaj strucnjak reci da klivlend bira lojalne, neproblematicne i nadasve igrace koji ce 99,99% iskoristiti sav svoj potencijal i za*ebati eru dzejmsa u clivlendu. gledaj klipersa, te najbolji plej lige, te grifin, pa onda par dokazano dobrih igraca i ev dvije godine u plejofu slabo prolaze. puno se toga mora poklopiti ekipi klivlenda da za par sezona budu ozbiljna plejof ekipa. ev ja im dajem maksimalan domet da u naredne dvije godine budu kao milvoki sada, grcevita borba za plejoff i ispadanje u istom. al to je malo optimisticnija prognoza
nema potpisa

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 maj 2013, 14:34

elninho_resTO je napisao/la:Indiana Memfis postaje sve realnije 8-)
Bilo bi lijepo , ali tesko protiv Heat-a , "mrtvi" su favoriti , ali cuda se desavaju , mada realno Indiana nije pokazala neki napredak od prosle godine, a Miami jest ;)
Ako uspiju da drze Hiberta na 38-40 min a da bzde prodiktivan imaju sanse , a ako ga Miami kao i prosle godine izbaci sa niskom petorkom onda tu Indiana nema sta da trazi , tj. zavisi i od trenera , sve dok budu igrali svoju kosarku imaju sansu , a ako se prilagiode Miami-u nemaju ni promil sanse , jer u tranzociji i small ball kosarci Miami je ubjedljivo #1 ;)

Uglanom finale iz snova : Memphis - Indiana

fanale koje bi Lebron volio je protiv San Antonia da im se osveti za 2007 , mislim da bi bilo +40 p Lebrona svaku tekmu ;)

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 19 maj 2013, 14:47

adriano_leite je napisao/la: Irving 21, Waiters 21, Tristan 22, Zeller 23, Gee 25, Ellington 25. Niko od ovih nije ni blizu svog primea karijere, o cemu pricamo? Mislis da ce Hill, Lance i Augustin napredovati vise od Waitersa? Hibbert od Tristana? Hansbrough? O cemu pricamo mi? Waiters u pola sezone napredovao vise nego Augustin za cijelu karijeru, dok je Tristan za godinu dana sigurno u top 5 igraca sa tog drafta (Irving, Kawhi, Klay, Farried, Tristan). Covjekova rookie sezona i druga sezona su nebo i zemlja. DJ i Hansbrough ne znace toliko u rotaciji Indiane, koliko ovi sto sam ih nabrojao i ti mi DJ-a o Tylera ovdje navodis kao talente neke :lol: .

Naravno da bi Cleveland pristao sada na trejd Irvinga, jer ipak je Gilbert milioner, a ne bi bio milioner da nema isti nivo inteligencije kao ti.
Vidiš li ti šta pišeš? Nabrojao sam ti sve dokazane igrače koji nose ekipu u finale conferencije, dok ti nabrajaš parmake, čast Irvingu koji je odličan igrač. Svaka ekipa ima svoje Waiterse, Tristane, Zellere, a da ne govorim o nekakvim Geejevima i Ellingtonima, samo što oni ne mogu igrati u tim ekipama pošto imaju nešto što u Clevelendu ne postoji, a odaziva se na pojam "konkurencija."
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.