NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la alemsa » 18 maj 2013, 23:58

JHam je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ja nisam rekao da je Kobe bolji od Jamesa, niti sam pravio usporedbu izmedju njih dvojice. Lijepo kazem nema logike da James bude odmah iza Jordana, a da Kobe-a koji ima 5 prstenova se ne svrsti u top 10.
James je trenutno daleko iza Kobea (po dostignucima), a na kraju karijere se moze pricat ko je bio bolji i uspjesniji.
Pusti mi sad James bi trebao, James ce vjerovatno. Treba to sve uradit, pa cem onda diskutovat o tome.
bolji, domintaniji i kompletniji igrac od Kobija ne trenutnog nego prime Kobija. Nije uspjesniji samo po broju prstenja....

Kobe poznat kao scorer, suterska mashina (ne kazem da nije), lik nikad u sezoni nije imao prosjek preko 50%, s druge strane James poznat kao "choke" i "bricks" lik eo 4 godine zaredom puca preko 50%.
Jesi siguran da puca?? :?
FG% sve osim slobodnih, nea veze kako god, puca ili polaze.

Za 3 poena je preko 40% ove godine znaci i da puca

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 00:04

Cak sta vise ove godine ima bolji % za 3 poena nego sto je Kobe ikad u karijeri imao (regularna sezona)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 00:10

alemsa je napisao/la:
JHam je napisao/la:
alemsa je napisao/la: bolji, domintaniji i kompletniji igrac od Kobija ne trenutnog nego prime Kobija. Nije uspjesniji samo po broju prstenja....

Kobe poznat kao scorer, suterska mashina (ne kazem da nije), lik nikad u sezoni nije imao prosjek preko 50%, s druge strane James poznat kao "choke" i "bricks" lik eo 4 godine zaredom puca preko 50%.
Jesi siguran da puca?? :?
FG% sve osim slobodnih, nea veze kako god, puca ili polaze.

Za 3 poena je preko 40% ove godine znaci i da puca
Ti si spomenuo zadnje 4 godine, a on je tek mozda prosle poceo da koristi sut, dok je do tad vecinom isao na ulaz, a sto se tice trice ove godine, u PO-u se vratio na svoje ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 00:12

JHam je napisao/la: Ti ti spomenuo zadnje 4 godine, a on je tek mozda prosle poceo da koristi sut, dok je do tad vecinom isao na ulaz, a sto se tice trice ove godine, u PO-u se vratio na svoje ;)
Protiv Bucksa i oslabljenog Chicaga se vratio na svoje? :mrgreen:
Pa nije se jos ni zagrijo

Puco je u CLE 40% trice u PO u zadnjoj sezoni

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 00:14

alemsa je napisao/la:
JHam je napisao/la: Ti ti spomenuo zadnje 4 godine, a on je tek mozda prosle poceo da koristi sut, dok je do tad vecinom isao na ulaz, a sto se tice trice ove godine, u PO-u se vratio na svoje ;)
Protiv Bucksa i oslabljenog Chicaga se vratio na svoje? :mrgreen:
Pa nije se jos ni zagrijo

Puco je u CLE 40% trice u PO u zadnjoj sezoni
Sta je radio 82 utakmice regularne sezone? :roll: :roll:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 00:17

JHam je napisao/la: Sta je radio 82 utakmice regularne sezone? :roll: :roll:
Imo FG 50%
Trice 33%

sto je itekako dobro

Kobe je cijelu karijeru oko 33% za 3 poena
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 19 maj 2013, 00:38, ukupno mijenjano 1 put.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 19 maj 2013, 00:22

Vidjeces njegov FG% cim udje u godine , tad ces vidjeti da li je do fizickih predispozicija ili do "skila".
Za sada na ovom forumu ostaje jos da prozove Jamesa suterom . ta je na mjesta kao i od onog koji usporedi Kecmana sa Navarom.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 maj 2013, 00:23

koga vi uporedjujete MJ KB sa LBJ nidze veze ba LBJ je za ovu dvojicu isto ko sto je ronaldo za mene po svemu KB ulazi u godine ovaj igra protiv nakih pekovica milicica linova i slicnih dok su prva dvojica zarili i alili kad su veliki igrali nema logike pricat o tome o uspjesnosti i slicno zna se ko je NAJBOLJI u NBA od 90tih pa do sad 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 19 maj 2013, 00:24

Sport Klub konačno počeo prenositi malo više, izgleda da su čuvali više utakmica za sami kraj. Večeras Indiana - New York, sutra San Antonio - Memphis

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2013, 00:24

James je uveliko popravio šut, to je neosporivo.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 maj 2013, 00:34

elninho_resTO je napisao/la:Vidjeces njegov FG% cim udje u godine , tad ces vidjeti da li je do fizickih predispozicija ili do "skila".
Za sada na ovom forumu ostaje jos da prozove Jamesa suterom . ta je na mjesta kao i od onog koji usporedi Kecmana sa Navarom.
Ljudi lazu, zene lazu, brojevi ne lazu

FG% ima bolji 4 godine zaredom nego sto je Kobe ikad u karijeri imao, 3 poena % ima bolji ove godine nego sto je Kobe ikad u karijeri imao (regularna sezona), to su cinjenice, nista vise.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 maj 2013, 00:42

Ne mozes doci na forum da nije neko poredjenje Jamesa sa nekim. Otvorite sebi temu: onanisanje na Jamesa i tu ga uporedjujte sa svime sto vam padne na pamet. To je nevjerovatno koliko ga se brani i glorifikuje, kao da je u najmanju ruku nekima dio porodice. James ovo, James ono, James nije to, on je ovakav, on je onakav, on ima ovo, niko nema to, bla bla bla.

Tema je NBA Playoffs, a ne LeBron James. Mnogo interesantnije je pisati o tekmi Knicksi-Pacersi, nego o James vs Kobe, MJ, Buda, Krisna...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 maj 2013, 00:50

Rule_hz je napisao/la:koga vi uporedjujete MJ KB sa LBJ nidze veze ba LBJ je za ovu dvojicu isto ko sto je ronaldo za mene po svemu KB ulazi u godine ovaj igra protiv nakih pekovica milicica linova i slicnih dok su prva dvojica zarili i alili kad su veliki igrali nema logike pricat o tome o uspjesnosti i slicno zna se ko je NAJBOLJI u NBA od 90tih pa do sad 8-)

pa sta je ronaldo za tebe :?: jer sada ne znam sta LBJ pored ove dvojice :!: :?:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2013, 04:56

Spursi-Grizzlies, dajem prednost Spursima 4:2
Heat-Pacersi, prednost Heat-u 4:2, s tim da PAcersi mogu biti neugodni ako Hibbert bude igrao kao u ovoj posljednjoj utakmici protiv Knicksa no teško da mogu išta na 4 pobjede.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 05:04

kljuc ce biti sekundarni igraci majamija, pogotovo batier, cole, allen i chalmers. siguran sam da nas james, polupovrijedjeni wejd i bosh sami ne mogu dobiti. Opet kod nas klupa mora puno puno bolje što se tice poena, bar one otvorene shuteve gadjati. moja prognoza je da ide u 7 tekmi, sa po jednim brejkom
nema potpisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 maj 2013, 05:08

Admir_Sa je napisao/la:kljuc ce biti sekundarni igraci majamija, pogotovo batier, cole, allen i chalmers. siguran sam da nas james, polupovrijedjeni wejd i bosh sami ne mogu dobiti. Opet kod nas klupa mora puno puno bolje što se tice poena, bar one otvorene shuteve gadjati. moja prognoza je da ide u 7 tekmi, sa po jednim brejkom
Ti sekundarci su im i prosle sezone donijeli titulu, a i ove sezone su nas sekundarci izbacili. Nadam se da ce Indiana pametno igrat i ostavit sre na terenu, ne sumnjam u njih. Najbitniji igrac ove serije za Pacerse je Hibbert, sve od njega zavisi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 maj 2013, 09:55

BIHfan je napisao/la:
filip13 je napisao/la:ako ćemo gledati broj osvojenih šampionata onda je russell vjerovatno najbolji svih vremena
Joj sto ti nekad volis ukenjat sa tim moralnim postovima. Uredu je sve.

tako sam i mislio

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 maj 2013, 10:43

Pacersi mog udo 2 pobjede, vise od toga tesko. Sigurno da ce Miamiu biti tesko radi igraca kakve ima Indiana. No Miami je pokazao da se moze prilagodit svakome, pa tako ce i ovo zavrsit bez problema.

S druge strane, Spursi su mi nekako "drazi" od Memphisa, ali dao bih prednost Memphisu. Ocekujem veliku borbu, 7 utakmica i finale Memphis - Miami.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 10:44

ovde se pise kako pacersi imaju dobre sanse ako hibbert bude na visini zadatka a niko da napise kako pacersi nemaju nikakve sanse ako heat bude na visini zadatka :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 19 maj 2013, 11:04

Kad se samo sjetim da su neki vdje pisali da su Chicago i NY bolje ekipe od Indiane. :roll:
Još gore, pojedinci pisali da je Cleveland talentovanija ekipa od Pacersa. :| :roll:

Sad što se tiče finala Istoka, dvije najbolje ekipe te konferencije su tamo, kao što se i očekivalo. Iskreno ću uživati u ovim utakmicama jer su mi simpatične obje ekipe. Neka bolji pobijedi uz dobru playoff košarku.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.