Za kratko vrijeme ovaj covjek mi je postao jedan od najdrazih trenera.NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uf kakav posao je odradio u Bayernu.

Treba mu spomenik pored Alianz Arene sagraditi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Za kratko vrijeme ovaj covjek mi je postao jedan od najdrazih trenera.NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sta reci ako osvoji LP i kup postici ce ono sto do sada nijednom treneru bayerna nije uspjelo ,velik covjek,zao mi je sto odlazi sigurno u rangu sa odlaskom hicfelda,veliki veliki ljudi i nogometni strucnjaci ,obojica ,nazalost treneri poput jupa su pa gotovo da su zatvorili jednu eru velikih trenerskih imena ,ferguson ,hicfeld,del boske,trapatoni,lipi,capelo itd...neki ljudi koji su vec sada odlucili okaciti kopacke
da znas svapski ko sto ne znas, znao bi da je zaplako zbog m´gladbaha, a nakon sto je reko ´ovo je moj hajmat (dom ili domovina)´.Saurman je napisao/la:Ovako se opraštaju treneri od Bayerna.![]()
Pa sigurno da ove suze nisu bile samo za Gladbach emocije su podjeljenje, čovjek je odradio poslijednju utakmicu za FCB u Buli.secer je napisao/la:da znas svapski ko sto ne znas, znao bi da je zaplako zbog m´gladbaha, a nakon sto je reko ´ovo je moj hajmat (dom ili domovina)´.Saurman je napisao/la:Ovako se opraštaju treneri od Bayerna.![]()
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 0 gostiju.