Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ligu prvaka osvaja:

Borussia Dortmund
59
50%
Bayern Munchen
59
50%

Ukupno glasova: 118

amerosm
Kontakt:

Re: Finale: Borussia Dortmund-Bayern Munchen

Post Postao/la amerosm » 16 maj 2013, 02:01

Ja mislim da ce dati jednom od Engleskih sudija da vodi finalni mec...
FA slavi rodjendan i UEFA ce iz tog razloga zeljeti da Englezi budu zastupljeni na finalnoj utakmici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 maj 2013, 13:36

effe_sa je napisao/la:Rizzoli je prema Bild-u jedan od favorita da bude sudija finalne utakmice.
Velike šanse imaju još Cakir(provala bila da je definitivno da on sudi, potekla informacija od turskih medija) i Clattenburg.
Ericsson i Moen (norveški sudija) imaju samo male šanse da sude.

Rizzolijeve šanse velike između ostalog, što jedan Talijan nije dugo sudio finale Lige prvaka.

Ja iskreno bi volio Rizzolija ili Clattenburga.
Gdje je ovde Skomina? :shock:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 maj 2013, 15:11

Mislim da sudije koji su sudili u polufinalu ne mogu suditi i u finalu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2013, 15:17

Nadam se samo da neće Englez suditi,jer blago rečeno od liga petice Premiership ima najlošije suđenje.Najbolji izbor je Skomina ipak je on nekako ove godine imao najmanje grešaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 maj 2013, 18:59

slika

:lol:

nece valjda tj. nadam se da nece ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2013, 22:58

sudjenje u ovogidsnjoj ligi prvaka je bilo kriminalo lose i smijesno, uzas, tako je sad velika odgovornost da u finalu sve prodje bez nekih vecih gresaka

tesko je reci koje ime je najbolje,kad smo vidjeli u ovoj sezoni da su najveca imena ispali najsmjesniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 maj 2013, 17:56

[youtube][/youtube]

reklama heinekena - znaci, ko uvjeri zenu da kupi 2 stolice sa stadiona za njihovu kucu, dobit ce karte za Wembley :lol: :lol:

Genijalno 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 maj 2013, 00:22

Dajte nam Cakira, on ce bavarskim mesarima posteno davati crvene kartone kad budu lomili nase igrace.
Ne mogu parirati tehnicki, pa udaraju po nogama ko volovi. Ako bude neki sudija koji pusta grubu igru, pola igraca ce nam yayarci slomiti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 18 maj 2013, 01:00

Kakav Čakir, loš je to sudija. Bolje Mažić da sudi finale(biće mu lakše nego u derbiju) :lol:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 18 maj 2013, 08:43

kraljttbvb je napisao/la:Dajte nam Cakira, on ce bavarskim mesarima posteno davati crvene kartone kad budu lomili nase igrace.
Ne mogu parirati tehnicki, pa udaraju po nogama ko volovi. Ako bude neki sudija koji pusta grubu igru, pola igraca ce nam yayarci slomiti...
Pa nije finale takmičenja u baletu legendo :)
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 maj 2013, 16:33

Mislim da bi na finale dosta mogla utjecati činjenica da ni jedni ni drugi nisu imali ozbiljne natjecateljske utakmice više od 20 dana.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 maj 2013, 16:35

kraljttbvb je napisao/la:Dajte nam Cakira, on ce bavarskim mesarima posteno davati crvene kartone kad budu lomili nase igrace.

Čuj ne mogu parirati tehnički. :lol: Čovjek bi pomislio da Bayern igra finale protiv Barcelone a ne Domuza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 18 maj 2013, 22:45

duel Borusssie D. i Bayern M. je dobio i svoje ime , milioni njemaca je glasalo i sa cak 35% je pobijedilo ime "Germanico" 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 18 maj 2013, 23:25

vrebac86 je napisao/la:duel Borusssie D. i Bayern M. je dobio i svoje ime , milioni njemaca je glasalo i sa cak 35% je pobijedilo ime "Germanico" 8-)
Onda su ti Nemci mentalno retardirani. :roll:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 maj 2013, 00:49

Postavljena anketa, bujrum.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 maj 2013, 01:10

Glasao sam slucajno za Dortmund. Mislim da Bayern uzima, te vjerujem da zeljno iscekuju utakmicu sa celzijem u superkupu. Ja bi ipak Dortmund da osvoji, jer ce biti lakse protiv njih u super kupu :D Otici ce gotze i lewa vjerovatno. Samo da nam ne maznu De Bruynea. Vjerujem da bi nas taj razvalio tada.

Inace ako Bayern osvoji, napisao sam vec prije, bit ce mi drago zbog Juppa. Covjek je zasluzio kad su ga se vec rijesili da ide, a ako ne osvoje opet mi je drago jer mi je zao sto su se juppa rijesili :mrgreen: (ako me skontate nekako )
DragonReborn je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:duel Borusssie D. i Bayern M. je dobio i svoje ime , milioni njemaca je glasalo i sa cak 35% je pobijedilo ime "Germanico" 8-)
Onda su ti Nemci mentalno retardirani. :roll:
Slazem se.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 20 maj 2013, 01:37

soxx je napisao/la: kad su ga se vec rijesili da ide, a ako ne osvoje opet mi je drago jer mi je zao sto su se juppa rijesili
:? Nije se njega niko riješio, on je sam odlucio da napusti (vec su ga izvlacili iz penzije), samo je glup potez bio da u pola sezone "Guardiola Bomba" se objelodani, ali eto.

Covjek jest u formi ali je star, ne zna se hoce li u Penziju ,međutim veliki klub zbog pritiska ne bi mogao podnositi. Ipak se blizi 70-oj godini zivota.

Svi sada sazaljevaju Juppa a kada je imao katastrofalnu proslu sezonu, nikog nije bilo briga za Heynckesom nasim. ;)
Nadmudrio ga Klopp u svakom medjusobnom okrsaju, uzeo mu BundesLigu, Kup (i to kako).
Nije uspio probiti bunker u LP i osvojiti kod kuce, ali su svi u Bavarskom taboru bili strpljivi i sacekali su da On sagradi masineriju koja je skinula Barcu sa trona i postavila NEW FOOTBALL WORLD ORDER :D

P.S. - I mi cekamo UEFA SuperCup vjeruj mi :twisted:
Ali prvo dobiti trenutno drugu najjacu Ekipu na Svijetu (koliko god mi je ovo bilo tesko napisati :D ).
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 20 maj 2013, 09:57

BayernMunchen31 je napisao/la:
soxx je napisao/la: kad su ga se vec rijesili da ide, a ako ne osvoje opet mi je drago jer mi je zao sto su se juppa rijesili
:? Nije se njega niko riješio, on je sam odlucio da napusti (vec su ga izvlacili iz penzije), samo je glup potez bio da u pola sezone "Guardiola Bomba" se objelodani, ali eto.

Covjek jest u formi ali je star, ne zna se hoce li u Penziju ,međutim veliki klub zbog pritiska ne bi mogao podnositi. Ipak se blizi 70-oj godini zivota.

Svi sada sazaljevaju Juppa a kada je imao katastrofalnu proslu sezonu, nikog nije bilo briga za Heynckesom nasim. ;)
Nadmudrio ga Klopp u svakom medjusobnom okrsaju, uzeo mu BundesLigu, Kup (i to kako).
Nije uspio probiti bunker u LP i osvojiti kod kuce, ali su svi u Bavarskom taboru bili strpljivi i sacekali su da On sagradi masineriju koja je skinula Barcu sa trona i postavila NEW FOOTBALL WORLD ORDER :D

P.S. - I mi cekamo UEFA SuperCup vjeruj mi :twisted:
Ali prvo dobiti trenutno drugu najjacu Ekipu na Svijetu (koliko god mi je ovo bilo tesko napisati :D ).

svaka cast na postu 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.