FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ennis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ennis » 18 maj 2013, 21:57

fedeltafrotta je napisao/la:zašto horde nisu bile u gradu ? :mrgreen: :mrgreen:

ćao ćao vozdrica
Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa? :lol: :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 maj 2013, 21:58

ennis je napisao/la:

ćao ćao vozdrica
Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa? :lol: :lol:
urbana kasaba gori :lol:

ko nije otisao u grad z.ajebao se, od bbi do sebilja i nazad 8-)

on topic

tekma dobra, rutinski, adil beg majstor :arrow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 21:59

ChWilla je napisao/la:pa ovako monotonija ubi. a da čupamo za zadnje mjesto za evropu sigurno bi bilo dosta više raje.
bi ,al to su posjete koje varijaju izmjedu 3-4 i 7 hiljada ,jednostavno niko ne prabacuje 10 ,a 15 samo derbi moze privuc ,preko ni pod razno domace prvenstvo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2013, 22:01

za to nema osnove bez pravih stadiona, pravog marketinga, pravog fudbala, prave države...ali to niko nije ni tvrdio. teško da će iko skoro prebaciti željin prosjek iz sezone 2009/10, ali to je zato što smo četiri prije toga bili u hali. već sljedeću sezonu posjeta dobro pada, iako smo se do predzadnjeg kola borili za titulu.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 18 maj 2013, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 maj 2013, 22:02

ciza je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa ovako monotonija ubi. a da čupamo za zadnje mjesto za evropu sigurno bi bilo dosta više raje.
bi ,al to su posjete koje varijaju izmjedu 3-4 i 7 hiljada ,jednostavno niko ne prabacuje 10 ,a 15 samo derbi moze privuc ,preko ni pod razno domace prvenstvo
U sezoni 09/10 je bila odlična posjeta.Na par utakmica je bilo preko 9-10 hiljada.Sa jufkama, Borcem, Širokim.Znalo se nakupiti solidan broj za naše prilike.
DRUG NEBI TI PUNCA

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 maj 2013, 22:03

Nisam nikad pljuvo na Zeljeznicar nit cu to kad uradit jer volim taj klub svim srcem,al mi je tesko bilo danas vidjet "proslavu". Pocevsi od citave organizacije proslave (moglo se bolje uradit i ljepse za oko ako nista) , pa do ulaska navijaca na teren pa prozivanje igraca (pola ih ne zna ime i prezime igraca) ,sramota me neka uhvati,kad skontam kakvu posjetu imamo pa i bolje mozda,sta ce neko doc navijat ne zna nabrojat prvih 11 igraca Zeljeznicara,iskreno,ni ja ne bi dolazio da je tako,osim na derbi i proslave,napit se napusit i urlat-ma bjezi jbt. nekako mi je danas sve izgledalo po malo tefericki,moze to bolje,puno bolje. Gledam danas gredica,gospodin covjek i jos vise mi je sigurnosti uljevalo da ce svim mogucim silama pomoc Zeljeznicaru. Nista sta je tu je, ljoZe opet sampion. DOSTA
Ma vi stvarno niste normalni !!!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 maj 2013, 22:08

Zna li neko da li imamo procenat od prodaje Visce,citam traze ga galata,besiktas i neki francuski klubovi?`!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 maj 2013, 22:09

ciza je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Sta reci nakon svega? Cestitke svima, zaista... :D

Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...

Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.

EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala
u zagrebu se hapsi sve sto hoda oko maksimira situacija poznata,u beogradu padaju glave zbog untrasnjih problema navijaca situaciaj poznata,navijace ili imas ili nemas ! Zeljo ih ima al ni blizu onoliko kolko se zeli prikazati
sretno u europi
:D :D pomalo smješno. Vidim ne samo da kupujemo utakmice, nego štelimo i najbolje strijelce lige, a uz to sve neznamo ni slavit. O posjeti nebi jer za ovu ligu i ovaj kvalitet i ovo je čudo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 maj 2013, 22:10

PlaviSaJUGA je napisao/la:Zna li neko da li imamo procenat od prodaje Visce,citam traze ga galata,besiktas i neki francuski klubovi?`!!!
Može li link ili ime stranice u PP ili ovdje ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 maj 2013, 22:14

PlaviSaJUGA je napisao/la:Zna li neko da li imamo procenat od prodaje Visce,citam traze ga galata,besiktas i neki francuski klubovi?`!!!
Mislim da je čak 20%.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 maj 2013, 22:17

fedeltafrotta je napisao/la:
ennis je napisao/la:

ćao ćao vozdrica
urbana kasaba gori :lol:

ko nije otisao u grad z.ajebao se, od bbi do sebilja i nazad 8-)
Sidje huligan.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 maj 2013, 22:22

sto se tice posjete,ne mozete reci da nema navijaca,sjetite se malo Newcastlea bilo je i kosevo malo da primi Manijake,problem lezi siguran sam u organizaciji i pristupu prema publici kao i kvalitet igrackog kadra koji nam je opao drasticno u odnosu na zadnjih par godina,imamo tu colice,stanice mislim meni ne smeta,ali sigurno je da je raja ocekivala iskorak i sa igrackim kadrom i svim sve se to odrazi,a desice se opet nekad Newcastle pa ce se pokazati koliko navijaca Željo ima,to jest mali djelic navijaca koji ce moci stati na kosevo..sljedece sezone ozbiljno pospremiti igracki kadar,posvetiti paznju navijacima i eto ga kao i prve sezone,sto je zuban prije bio,mladima je utakmica protiv bojca ona 4:2 sto se tice posjete,atmosfere
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 18 maj 2013, 22:27

[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 18 maj 2013, 22:27

Sto se tice posjete i proslave sve je bilo solidno. Meni nije lose, jeste da uvijek moze bolje ali ok.
Ove sto pisu da ne valja, pa brate dragi nije korida da se prave cevapi i cirkus.

Sasvim dovoljno za nase uslove, a uostalom ovo je nama postala rutina. Vjerujem da bi ovi klubovi bolje napravili jer su gladni trofeje, ali isto tako mislim da poslije cetiri godine sve osvoje kao mi, nista bolje ne bi napravili.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 maj 2013, 22:30

Danas nije bila bitna titula, danas je bilo bitno slikati se za fb
NO PYRO NO PARTY

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 18 maj 2013, 22:32

Oxidenks je napisao/la:Sto se tice posjete i proslave sve je bilo solidno. Meni nije lose, jeste da uvijek moze bolje ali ok.
Ove sto pisu da ne valja, pa brate dragi nije korida da se prave cevapi i cirkus.

Sasvim dovoljno za nase uslove, a uostalom ovo je nama postala rutina. Vjerujem da bi ovi klubovi bolje napravili jer su gladni trofeje, ali isto tako mislim da poslije cetiri godine sve osvoje kao mi, nista bolje ne bi napravili.
Ma kod nas je opcenito proslava kupa/titule,ne mislim na nas (citaj Zeljeznicar) vec komplet na nasu ligu,kako su nam urucili pehar prosle godine u sirokom,nidje veze kriza totalna al eto bit ce bolje,raduje me sto su navijaci u gradu i slave sa igracima zajedno ,to je ljepo cut !!!

Zato mi postavljamo standarde i nabijamo komplexe pa cemo sljede godine puno bolje,nadam se!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 18 maj 2013, 22:34

Bitno je da smo mi sampioni ponovo a ostalo manje vise.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 maj 2013, 22:36

Jel bilo bakljade na kraju, jel može link ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 maj 2013, 22:36

adi11 je napisao/la:Bitno je da smo mi sampioni ponovo a ostalo manje vise.

to je to :D samo ne znam sta se obazirete na pitare i komentare o posjeti :lol: jadni oni ;)
Željeznicar za život cijeli !

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 maj 2013, 22:44

EVO IDU MANIJACI SARAJEVSKIH ULICA
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 44 gosta.