Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa?fedeltafrotta je napisao/la:zašto horde nisu bile u gradu ?![]()
![]()
ćao ćao vozdrica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa?fedeltafrotta je napisao/la:zašto horde nisu bile u gradu ?![]()
![]()
ćao ćao vozdrica
urbana kasaba goriennis je napisao/la:Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa?fedeltafrotta je napisao/la:zašto horde nisu bile u gradu ?![]()
![]()
ćao ćao vozdrica![]()
bi ,al to su posjete koje varijaju izmjedu 3-4 i 7 hiljada ,jednostavno niko ne prabacuje 10 ,a 15 samo derbi moze privuc ,preko ni pod razno domace prvenstvoChWilla je napisao/la:pa ovako monotonija ubi. a da čupamo za zadnje mjesto za evropu sigurno bi bilo dosta više raje.
U sezoni 09/10 je bila odlična posjeta.Na par utakmica je bilo preko 9-10 hiljada.Sa jufkama, Borcem, Širokim.Znalo se nakupiti solidan broj za naše prilike.ciza je napisao/la:bi ,al to su posjete koje varijaju izmjedu 3-4 i 7 hiljada ,jednostavno niko ne prabacuje 10 ,a 15 samo derbi moze privuc ,preko ni pod razno domace prvenstvoChWilla je napisao/la:pa ovako monotonija ubi. a da čupamo za zadnje mjesto za evropu sigurno bi bilo dosta više raje.
ciza je napisao/la:u zagrebu se hapsi sve sto hoda oko maksimira situacija poznata,u beogradu padaju glave zbog untrasnjih problema navijaca situaciaj poznata,navijace ili imas ili nemas ! Zeljo ih ima al ni blizu onoliko kolko se zeli prikazatiDzoleZeljo je napisao/la:Sta reci nakon svega? Cestitke svima, zaista...![]()
Sto se posjete tice, jedini nacin je (posto ne mozemo napraviti stadion), neki iskorak na eurosceni, koji bi privukao publiku, drugacije ne. Ovo je postala realno, Zeljo prvak u BIH, Dinamo u Hrvatskoj, Maribor u Sloveniji, Partizan u Srbiji. Svi ovi navedeni klubovi imaju razocaravajuce posjete, zasto je to tako, vjerovatno jer vise nemaju adekvatne konkurencije u svojim ligama. Mi ovo osvojismo doslovno sa rezervistima, sto vam odmah sve govoriti kako drugi rade i razmisljaju...
Nadam se da ce se sljedece sezone vise timova ukljuciti u borbu za sami vrh, sto ce samim tim biti sve vise zanimljivije.
EDIT: Cujem prica se da je veceras neka pravi dernek?, predpostalvjam, Amarov Tuborg? Da li neko zna vise o ovome... Hvala
sretno u europi
Može li link ili ime stranice u PP ili ovdje ?PlaviSaJUGA je napisao/la:Zna li neko da li imamo procenat od prodaje Visce,citam traze ga galata,besiktas i neki francuski klubovi?`!!!
Mislim da je čak 20%.PlaviSaJUGA je napisao/la:Zna li neko da li imamo procenat od prodaje Visce,citam traze ga galata,besiktas i neki francuski klubovi?`!!!
Sidje huligan.fedeltafrotta je napisao/la:urbana kasaba goriennis je napisao/la:Jel stvarno nisu bile horde po gradu,evo pise da su malo kod sebilja izvirili iz rupa?fedeltafrotta je napisao/la:zašto horde nisu bile u gradu ?![]()
![]()
ćao ćao vozdrica![]()
![]()
ko nije otisao u grad z.ajebao se, od bbi do sebilja i nazad![]()
Ma kod nas je opcenito proslava kupa/titule,ne mislim na nas (citaj Zeljeznicar) vec komplet na nasu ligu,kako su nam urucili pehar prosle godine u sirokom,nidje veze kriza totalna al eto bit ce bolje,raduje me sto su navijaci u gradu i slave sa igracima zajedno ,to je ljepo cut !!!Oxidenks je napisao/la:Sto se tice posjete i proslave sve je bilo solidno. Meni nije lose, jeste da uvijek moze bolje ali ok.
Ove sto pisu da ne valja, pa brate dragi nije korida da se prave cevapi i cirkus.
Sasvim dovoljno za nase uslove, a uostalom ovo je nama postala rutina. Vjerujem da bi ovi klubovi bolje napravili jer su gladni trofeje, ali isto tako mislim da poslije cetiri godine sve osvoje kao mi, nista bolje ne bi napravili.
adi11 je napisao/la:Bitno je da smo mi sampioni ponovo a ostalo manje vise.