Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

smijesni_ste
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:27

rob do bagro je napisao/la:bgm ne radi ni taj...isti odg. sam dobio :D
rade linkovi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 12:28

smijesni_ste je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:bgm ne radi ni taj...isti odg. sam dobio :D
rade linkovi

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 12:30

Mora svima raditi ako jednom radi mora svima a i meni rade normalno
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 nov 2009, 12:31

bgm radi xD... bgm mogao bi sergej biti selektor...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:31

meni vala radi otvori stranicu pritisni play i slusaj

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:31

Kod mene isto radi, sve je OK
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 12:32

sad frcera i kod mene...sta ste drski svi :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 12:33

Ciro definitivno odlazi odma a ne nakon isteka ugovora!!!!!!

To je ujedno i izjavio u emisiji koja emitirana na hrvatskoj tv
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 nov 2009, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:33

Bob_Rock je napisao/la:Kod mene isto radi, sve je OK
jesi cuo barbareza radio bi i sa ovim savezom hehehehhehehheh ma jarane pare prave cuda

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 nov 2009, 12:36

jesi cuo barbareza radio bi i sa ovim savezom hehehehhehehheh ma jarane pare prave cuda

nije do para... sta ce njemu pisljivih 5 000 maraka hehehe...vidis da ne mozes skontati sta covjek hoce da kaze... rekao je da kao i grac nije mogao mjenjati neke stvari a kao selektor moze.. a i sam shvata da munib ode a ostalim istice mandat na proljece... i da ce doci do velikih promjena.. pa barbarez ako bude selektor dovesce sve bivse igrace nesto slicno kao bilic u hrvatskoj...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:38

Pa normalno da bi, on je svoje lice pokazao nakon tekme sa Moldavijom u gostima pa kad je bio uzeivo na dnevniku i kad je trebao da kaze sta se sve desava u Savezu..Za mene je tada polozio a bio je do tada legenda, jedan od rijetkih u koje sam vjerovao

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 12:38

Barbarez definitvno ima plan da skine savez i da ih sto dalje otjera od migraca i repke zato i nije bio u dodiru sa javnoscu i repkom vec duze vrijeme vjerujte..

Da li ce Ciro imati obraza i ispostovati svoju rijec i dati izjavu u vezi svega sto se desilo,trebao bi uskoro i to postaviti cim bude u programu.

Pozzz

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:38

adnan_hz je napisao/la:

nije do para... sta ce njemu pisljivih 5 000 maraka hehehe...vidis da ne mozes skontati sta covjek hoce da kaze... rekao je da kao i grac nije mogao mjenjati neke stvari a kao selektor moze.. a i sam shvata da munib ode a ostalim istice mandat na proljece... i da ce doci do velikih promjena.. pa barbarez ako bude selektor dovesce sve bivse igrace nesto slicno kao bilic u hrvatskoj...
al ljudi pa on nije vodio ni vrbanjusu a da vodi reprezentaciju majko moja i mi hocemo covjeku praksu da dadnemo................ja ga cjenim ko covjeka i ko igraca ali ko trenera pa to nema veze sa vezom

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 nov 2009, 12:40

Nije Barba glup...zna covjek sta radi...ceka pravi trenutak a to je taj kad ode savez u pm i Ciro ako dadne tu ostavku koju je obecao mogao bi Barba da preuzme nasu repku
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 12:42

pa ako moze barbarez biti trener onda moze i konjic,bolic,hibic i tako sve i jedan igrac koji je igro za reprezentaciju a nema veze sto nikad nisu vodili ama bas ni jedan je´dini klub

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 26 nov 2009, 12:45

smijesni_ste je napisao/la:pa ako moze barbarez biti trener onda moze i konjic,bolic,hibic i tako sve i jedan igrac koji je igro za reprezentaciju a nema veze sto nikad nisu vodili ama bas ni jedan je´dini klub
aj bogati sjasi vise sa foruma... bas si smijesan.. kakvo je iskustvo bilic imao??? Klinsman??? a pogotovo leonardo???? ima jos bruku primjera... po meni bolje barbarez mego tulic da BUDE....

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 12:45

smijesni_ste je napisao/la:pa ako moze barbarez biti trener onda moze i konjic,bolic,hibic i tako sve i jedan igrac koji je igro za reprezentaciju a nema veze sto nikad nisu vodili ama bas ni jedan je´dini klub
Ma ja ba, mogu oni u savez, no niko od njih za selektora...Ja to pricam cijelo jutro, no niko ne slusa...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 12:46

Barbarez je puno jaci od svih Bivsih igraca repke covjek je strucniji i bio je kapiten i dosta tih igraca u dusu zna i zna sta oni zele isti su im ciljevi,i ako nema toliko iskustva kao trener,ima kao vodza ima sto je jako bitno a o poznavanju fudbala da negovorim zna on sta radi.
S druge strane Barba je jako bitan da distancira savez od igraca da napravi taj neki zid od svih mesetara i menagera i slicno,Barba ima Damu i to velika da se svakom suprostavi,covjek nije htio odma da preuzme repku bez nekog statickog plana kako da sta uradi za bolje zato ga nije bilo neko vrijeme,zato je i vrlo brzo upisao trenersku skolu itd... da neduzim

Samo da dodam Mislim da ce Bolic sa njim tu biti na trenerskoj klupi sigurno i jos koje poznato ime....Ako dodje do toga da bude on selektor,a bice sigurno..

Bilo ko da preuzme Repku bice isto iz prostog razloga ako savez ostane sve ce isto biti u par deka gore dole to svi dobro znate ucinak ce biti isti.....

Neka Barba pokusa a on ce vjerovatno pokusati jer savez se raspada i sigurno da on i mnogi strucni ljudi napokon zele da urade nesto veliko i da naprave repku i savez onako kako je davno trebalo da bude,i da igramo svako veliko takmicenje.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 26 nov 2009, 13:04

adnan_hz je napisao/la:
aj bogati sjasi vise sa foruma... bas si smijesan.. kakvo je iskustvo bilic imao??? Klinsman??? a pogotovo leonardo???? ima jos bruku primjera... po meni bolje barbarez mego tulic da BUDE....
nemoj mi ti govorit da sjasim sa foruma pa kad si pametan de mi reci sta su ti tvoji gore napravili eto ti bilic koliko je strucan nije hrvatsku odveo na svjetsko

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 nov 2009, 13:05

Ciro je ispao supak i nije htio da se javi i da izjavu uzivo u programu sramota,ide po kojekavim sjednica po zagrebu a OBECAO JE....Sramota jedna velika fujj Veci prioritet imaju BH mediji nego hrvatski ali kod njega je drugi slucaj i obratno jos uvijek je selektor BIH a ne Hrvatske......

Slijedi razgovor sa Bulendom Biscevicem ......

to bi bilo to za danas...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, jasmin10, napapijri1987, Serha i 46 gostiju.