Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.

Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.

A, forsiram i 2 na Valenciju. Mogu oni do 3 boda kontra Getafea.
Sretno svima.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
gl sa SAD, svicarci prejako igrajuSlatinash_7 je napisao/la:ja za danas odigrao nesto nakon dugo vremena bez kladionice pa da vidimo hocel proci
Vojvodina-Radnicki 2
SAD-Svicarska konacni pobjednik 1 (zna li neko sto je velika kvota na Amerikance?)
Indiana-New York 1
J.R Smith 15,5 poena manje
R.Felton 14,5 poena manje
Kvota 14.8
Nema veze brate, više sreće drugi put. Jako rijetko prepisujem tikete od drugih (ponekad neki par), ali sam primjetio da si u malo vremena prošao više puta, a i svidio mi se tiket.Robin je napisao/la:btw. Willy brate halali za onaj tiket, glupi HSV ne može gola da zabije od milion prilika a i Fortuna dopusti da ispadne. Drugi put više sreće.
bravo za 1.pol... to imam na običnom, a ispratio sam i na liveu, i tko daje prvi gol i da pada još 1 u prvom poluvremenuzgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
više od gola u prvom pol. i druga opcija 4 ili više na kraju, a mislim da mogu lako i do 6+ 8.00
sretno
vlada87 je napisao/la:Borac-Travnik x
Zvijezda-Siroki 1
Radnik-Olimpik 2
Rudar-Gosk x
Head je napisao/la:Jesam ja jedini koji ce sutra probati Borac Travnik X2?
bravo brate, kapa do podaMonolog je napisao/la:Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.Eh, kontam da bi se ovdje moglo nešto namjestiti, pa sam gađao dvojku. Kvota je i više nego primamljiva.
Nisam se zalijetao sa uplatom, čisto da se zna.
![]()
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.Igraju kući sa Bordeauxom, a domaćim gori pod nogama. Uostalom, u dobroj su formi u posljednje vrijeme i sigurno da mogu doći do trojke koja bi im možda i obezbijedila opstanak.
![]()
Sretno svima.
neka je, bitno da je prošlotillman je napisao/la:bravo za 1.pol... to imam na običnom, a ispratio sam i na liveu, i tko daje prvi gol i da pada još 1 u prvom poluvremenuzgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
više od gola u prvom pol. i druga opcija 4 ili više na kraju, a mislim da mogu lako i do 6+ 8.00
sretno
kakav im je penal za 2-0 svirao![]()
![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
sretno
lumani je napisao/la:oldenbug-bonn ide preko,a Baltimore mora da vrati dug Tampi
Eto, valjda je neko ispratio barem jedan od ovih parova. Valjda sutra bude još bolje.Monolog je napisao/la:Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.Eh, kontam da bi se ovdje moglo nešto namjestiti, pa sam gađao dvojku. Kvota je i više nego primamljiva.
![]()
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.Igraju kući sa Bordeauxom, a domaćim gori pod nogama. Uostalom, u dobroj su formi u posljednje vrijeme i sigurno da mogu doći do trojke koja bi im možda i obezbijedila opstanak.
![]()
Sretno svima.
ispratio ja Valenciu i Troyes, a Zagrebu stavio dgMonolog je napisao/la:Eto, valjda je neko ispratio barem jedan od ovih parova. Valjda sutra bude još bolje.Monolog je napisao/la:Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
![]()
![]()
Sretno svima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.