BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Pale_Companion
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Pale_Companion » 16 maj 2013, 20:02

Hoće li biti kakvih oklada i ovaj put? :mrgreen:
Agieren statt reagieren

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 maj 2013, 00:23

Ako ovo ljeto Domuz ostane bez Reusa,Hummelsa i Lewandowskog a Gotze već po Minhenu traži smiještaj onda će Jungenu biti teško sklopiti tim al' ima bolja strana biće love na bacanje. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 maj 2013, 00:29

Opkalda, niti bilo kakvog kontakta s neprijateljem vise nejma, pa ni onog pomasaćenog. :lol: U njima je šejtan i moramo ga išćerat'. :lol:

Nu šta metnuše žuti ahbabi u Borusseum :

slika

:lol: :lol:

Nego, da su uozbiljimo, ipak su ozbiljne hefte pred nama. :lol: Lewi ostaje jos jedan suncev ciklus, taman dovoljno cajta da mu cika Jurgo sapne koju mudru na uveta. :mrgreen:

I da, Adrion veljaše da je Lajtna los karakter, te ga ne pozva na ekskurziju. Haman da nisam badava onomad govorio da je mali supak. :lol:

PS: Vidi Eljvisa sto se uozbiljio, za neprepoznati, ali mora mu se čestitati. :mrgreen: Bola, ne smijes odloziti koplja ni na sekund, vidis da aždaje vrebaju iz svake ćoše. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 17 maj 2013, 00:44

:lol:
Agieren statt reagieren

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 01:22

Hare_BvB je napisao/la:Opkalda, niti bilo kakvog kontakta s neprijateljem vise nejma, pa ni onog pomasaćenog. :lol: U njima je šejtan i moramo ga išćerat'. :lol:

slika

slika

:mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 17 maj 2013, 09:57

Mičite ove vražije hobotnice. I u četvrtfinalu kupa je neka prognozirala da će Borussia pobijediti, pa ****. Ona vidovita hobotnica je riknula davnih dana, ovo su sve loše kopije.

H96 izgleda ne želi posuditi nego kupiti Bittencourta, s tim da bi mi imali pravo otkupiti ga za fiksni iznos. Bild spominje da bi im ga mogli dati za 3m, uz opciju povratka za 7m. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 17 maj 2013, 12:04

KSIVLE je napisao/la:H96 izgleda ne želi posuditi nego kupiti Bittencourta, s tim da bi mi imali pravo otkupiti ga za fiksni iznos. Bild spominje da bi im ga mogli dati za 3m, uz opciju povratka za 7m. :roll:
Sto taj smajli? Mi smo za Bitencourta dali 5 miliona Cotbusu i do sada ih nije opravdao. Ako se u buducnosti ne pokaze bar smo nesto love vratili (ova 3 miliona), a ako izraste u dobrog igraca, 7 miliona je smijesna cifra. Po meni je ovo posteno, ipak placamo Hanoveru da nam odgajaju igraca ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 maj 2013, 12:13

Bittencourt je došao za 2,7 mil. (klikni). Ako ode za 3 mil. znači da smo zaradili na njemu. A ova buyback klauzula od 7 mil. je idealna stvar za nas. ;) A dečko će moći pokazat' sav svoj talenat u H96, a mi ćemo pomno pratit' njegov uspon i kada bude vrijedio realno 10 mil. mi ćemo ga dovesti za 7 mil. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 17 maj 2013, 13:00

Počele provokacije pred finale LP-a: Navijači Borusije stavili Solskjær-ov dres u muzej!

Do finala lige prvaka između Bayerna i Borusije ostalo je manje od deset dana a navijači kluba iz Dortmunda procijenili su da je pravo vrijeme za početak "psihološkog" rata i "bockanja" sa rivalima iz Minhena.

Kako bi Bavarce podsjetili na težak, možda i najteži poraz u historiji evropskih takmičenja od Manchester Uniteda u finalu LP-a 1999. navijači Borusije su stavili dres junaka duela Ole Gunnar Solskjæra u dio muzeja posvećen najvećim uspjesima "milionera".

Manchester je, podsjetimo, u nadoknadi vremena uspeo ne samo da izjednači već i da postigne pobjedonosni gol protiv Bayerna, a strijelac je bio čuveni "ubica dečjeg lica" Ole Gunnar Solskjær!
slika

:lol: :lol: :twisted:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 maj 2013, 14:07

Neutral je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Opkalda, niti bilo kakvog kontakta s neprijateljem vise nejma, pa ni onog pomasaćenog. :lol: U njima je šejtan i moramo ga išćerat'. :lol:

slika

slika

:mrgreen:
:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 maj 2013, 19:13

Transfer Bittencourta u Hannover je gotova stvar, ako je vjerovati izjavama predsjednika Kinda i sportskog direktora Dufnera. Cijena transfera bi trebala iznositi 3 miliona € i mislim da je ovo za sve tri strane win-win-win situacija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 maj 2013, 03:56

Semir bvb je napisao/la:Bittencourt je došao za 2,7 mil. (klikni). Ako ode za 3 mil. znači da smo zaradili na njemu. A ova buyback klauzula od 7 mil. je idealna stvar za nas. ;) A dečko će moći pokazat' sav svoj talenat u H96, a mi ćemo pomno pratit' njegov uspon i kada bude vrijedio realno 10 mil. mi ćemo ga dovesti za 7 mil. 8-)
Kad je Bayern nesh slicno uradio sa krosom i leverkusenom, osipali ste paljbu po nama,kako citava bundeska radi za nas...aaa gle sad
Stern des Südens

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 maj 2013, 08:55

proFCB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:Bittencourt je došao za 2,7 mil. (klikni). Ako ode za 3 mil. znači da smo zaradili na njemu. A ova buyback klauzula od 7 mil. je idealna stvar za nas. ;) A dečko će moći pokazat' sav svoj talenat u H96, a mi ćemo pomno pratit' njegov uspon i kada bude vrijedio realno 10 mil. mi ćemo ga dovesti za 7 mil. 8-)
Kad je Bayern nesh slicno uradio sa krosom i leverkusenom, osipali ste paljbu po nama,kako citava bundeska radi za nas...aaa gle sad
Nemoj da okreces pricu, ja sam pisao da je nenormalno da Bayern posudi igraca Leverkusenu jednom od 3 svoja glavna konkurenta.Pisao sam i tad sto ga nije posudio nekom manjem klubu ?
Tako da ovo sto je BvB uradila i ono Bayern ( mada nije krivica samo na Bayernu ima tu dosta i na Bayer-u) nije isto..
+ ovdje je igrac prodat s mogucnoscu otkupa za 2,5 puta vecu cijenu, sto znaci ako Hannover od njeg napravi igraca nesto ce i zaraditi..

PS: De malo prestani trcat pred rudu, ponasas se kao kakav balavac da ti je da poistovijetis te kravare s moralnom institucijom u ovom svijetu fudbala (stradanja) :D

FCHollywood
Kontakt:

Post Postao/la FCHollywood » 18 maj 2013, 10:36

Stradanja,stradanja drugar.Imat ćeš priliku ponavljati tu riječ u kontextu u kojem je
spominju i navijači Barselone (inače meni jako dragog i simpatičnog kluba).
Uskoro ćeš se uvjeriti.
Siiiitnooooo!!!
1.ALLAH-2.POSLANIK s.a.v.s.-3.VATAN i PORODICA-4.PRIJATELJI-
5.FC BAYERN MÜNCHEN

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 maj 2013, 12:29

Danas dobiti hofu i lagano ih gurnuti u drugu ligu. Bas da ih mi posaljemo u cvajtu - ljepota 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 18 maj 2013, 13:12

Jel zna neko koga ce prenositi eurosport 2?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 maj 2013, 13:36

[quote="kraljttbvb"]Danas dobiti hofu i lagano ih gurnuti u drugu ligu. Bas da ih mi posaljemo u cvajtu - ljepota 8-)[/quote]

I sa bodom ih lagano gurate u drugu ligu :) ali samo vi njih nabijte i pokazite gdje im je mjesto 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 18 maj 2013, 16:21

Steta sto Kuba onaj solo prodor ne zavrsi pogotkom,najvaznije je da se niko ne povrijedi.

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 18 maj 2013, 17:11

koliko vam je hoffenheim platio za ovo????

Apc
Kontakt:

Post Postao/la Apc » 18 maj 2013, 17:12

Alˇnastimase svaka im dala.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.