Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 maj 2013, 13:56

Ako se Halilovic odazove Stimcu to je ono sto je i cekao.Ne treba zaboraviti da je imao poziv u U-21 reprezentaciju BiH,pa i na onaj razgovor u Ljubljanu.Ako sad prihvati taj poziv i odluci prije svog 18 rođendana onda je sve ono sto je pricao bila velika laz kako bi dobio poziv u reprezentaciju Hrvatske ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2013, 13:57

Seo 8-)

Jedva čekam da ga vidimo u dresu BiH. Kakvog smo samo igrača dobili ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 maj 2013, 13:58

sajo10 je napisao/la:Al kako ocekujes jarane da "ukrademo" talente kad nasi predstavnici govore "mi necemo nikoga moliti, "mi smo velika reprezentacija, treba da bude cast da se igra za nasu drzavu", "oni su odrasli tu i logicno je da igraju".

Sta ces ukrast onda. Covjece moras biti pogan pa cak i bezobrazan ponekad a to nasi nisu u stanju. Zato i necemo nikad "ukrast" nekog velikog talenta osim ako momak bas nece da igra za nas (citaj Ibi, Pjana...)..
Nadam se da je u ovom slucaju kada je u pitanju borba za talente savez licemjeran.Tj da jedno govori,a drugo radi.Ja nekako polazem nade u Ivicu iako vise nije u savezu.Nadam se da im veliki tata pomalo jos uvijek diriguje.Steta samo sto nije mladji jedno 15 godina.Jer bi tada covjek pokupio sve sto valja u svijetu da igra za nas.Govorim naravno za one koji imaju pravo igrati za nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 maj 2013, 14:08

Adi_Zepce je napisao/la:Ako se Halilovic odazove Stimcu to je ono sto je i cekao.Ne treba zaboraviti da je imao poziv u U-21 reprezentaciju BiH,pa i na onaj razgovor u Ljubljanu.Ako sad prihvati taj poziv i odluci prije svog 18 rođendana onda je sve ono sto je pricao bila velika laz kako bi dobio poziv u reprezentaciju Hrvatske ;)
Poziv U21 i nije toliko bitan, koliko poziv U17 Malkocevica, dok jos nije ni zaigrao za Hrvate. Znaci odluka je na njemu. Mislim dosta mi je preseravanja ovdje forumasa, nije bilo kontakta, nije bilo kontakta, qrac nije bilo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 15:19

imju pravo da igraju za koga hoce,neko igra iz ljubavi neko iz patriotizma,neko igra za koga moze gdje ima mjesta,neko iz interesa,nekom je reprezentacija svetinja nekom je obicnan nacin da se eskpnoira sebi poveca cijenu,100 ljudi 100 cudi
sturm brani boje njemacke pa ga ovdje ljudi vole,nekog opet ne vole koji nastupa za stranca,tako je kako je

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 maj 2013, 15:31

Kolasinac je proucio Fatihu i spreman i zapoceo bitku.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 maj 2013, 15:32

Sheyi je napisao/la:Kolasinac je proucio Fatihu i spreman i zapoceo bitku.
I nadam se da ce Mujdza izboriti kvalifiklacije lige sampiona. ;)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 15:33

Sheyi je napisao/la:Kolasinac je proucio Fatihu i spreman i zapoceo bitku.
meni je bitnije da zaigra za BIH i da dobro igra,pa on ucio fatihu il se krstio meni je svejedno

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 maj 2013, 15:35

emir79 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ako se Halilovic odazove Stimcu to je ono sto je i cekao.Ne treba zaboraviti da je imao poziv u U-21 reprezentaciju BiH,pa i na onaj razgovor u Ljubljanu.Ako sad prihvati taj poziv i odluci prije svog 18 rođendana onda je sve ono sto je pricao bila velika laz kako bi dobio poziv u reprezentaciju Hrvatske ;)
Poziv U21 i nije toliko bitan, koliko poziv U17 Malkocevica, dok jos nije ni zaigrao za Hrvate. Znaci odluka je na njemu. Mislim dosta mi je preseravanja ovdje forumasa, nije bilo kontakta, nije bilo kontakta, qrac nije bilo.
Alen je igrao čak i za U-14 Hrvatske, a od tada sve nadalje U-15, U-16, U-17 ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 maj 2013, 15:41

evo hrgata namjestio gol
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2013, 15:47

Bas me zanima hoce li Alen ostati pri svome "da nece jos nastupiti ni za HR ni za BIH" !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 maj 2013, 15:48

Elegant je napisao/la:Bas me zanima hoce li Alen ostati pri svome "da nece jos nastupiti ni za HR ni za BIH" !
Vidjecemo ima li obraz ili mu je obraz-djon. Ustvari ovo mu se odnosi na babu,on je dijete nije on kriv.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 18 maj 2013, 15:53

strasan pritisak je na jadnom djetetu . pa mozete misliti , kakva bi se bujica medijskih napada stustila na halilovica i porodicu mu kad bi alen odbio poziv.pa i st(a)imac se samo nasmijao na pitanje hoce li mali odbiti poziv. hinjavi i lukavi latini po stoti put. kao ko ce se drznuti da odbije poziv hrvatske....kad bi mali odbio poziv , sto je malo vjerovatno, trebalo bi mu dici spomenik u natprirodnoj velicini, jer bi to bila najveca zavala hrvatskoj drzavi otkako je sefer osvojio vrde :D :D

licno cu ga i istetovirat 8-)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 maj 2013, 15:56

arius je napisao/la:strasan pritisak je na jadnom djetetu . pa mozete misliti , kakva bi se bujica medijskih napada stustila na halilovica i porodicu mu kad bi alen odbio poziv.pa i st(a)imac se samo nasmijao na pitanje hoce li mali odbiti poziv. hinjavi i lukavi latini po stoti put. kao ko ce se drznuti da odbije poziv hrvatske....kad bi mali odbio poziv , sto je malo vjerovatno, trebalo bi mu dici spomenik u natprirodnoj velicini, jer bi to bila najveca zavala hrvatskoj drzavi otkako je sefer osvojio vrde :D :D

perkovicu terapija,
zamisli da nekog omladinca zelje,sarajeva npr.koji je tu rodjen prosao sve omladinske kategorije,postao igrac, prosao sve mlade selekcije reprezentacije,pocnu odvlacit u srbiju ili hrvatsku,kako bi reagovali?

adnan79
Kontakt:

Post Postao/la adnan79 » 18 maj 2013, 16:09

Nema patriotizma kad su pare u pitanju... Kolasinac ce igrat za nas jer nema sanse da igra za Njemacku a Alen ce igrat za Hrvatsku jer u tome vidi najbolju opciju za prelazak u neki veliki klub.

Bolji igraci od ovih danasnjih "talenata" su nas odbili kad smo bili u puno tezoj situaciji. Sada nam i ne trebaju... Koga bi Alen izbacio iz tima sada?? Mozda za kojih 4-5 godina ali za to vriejem ce doci novi igraci koje nemoramo molit kao Pjanic, Dzeko itd.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 maj 2013, 16:11

Jako mudra odluka Štimca definitivno .
Ovim pokušava skinuti teret sa Halilovića i završiti tu priču da se momak nastavi izgrađivati , napredovati bez tog ogromnog pritiska koji mu se nameće na pleća zadnjih mjeseci što je u konacnici u velikom interesu hrvatske reprezentacije za budućnost .
Druga stvar , svjestan je ili vjerovatno je osjetio na osnovu nekih izjava da mali gaji veliku ljubav i prema BiH i ne želi sebi priuštiti luksuz da mu ga mi otmemo , a šanse bi nam bile mnogo veće da je mali već prodan negdje i da njegov razvoj i karijera uveliko ne ovise o Dinamu i ljudima okolo hrvatske reprezentacije...

Lukavo...jako lukavo čak pomalo i perfidno od Štimca , samim pozivom jednom takvom klincu u A reprezentaciju pokazuje da je postojala velika bojazan da ga kasnije izgube .....
Alene sretno , znam da ti je teško i da je ovo na neki način ucjena sa velikim ulozima i ja ću lično razumijeti svaku tvoju odluku ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 18 maj 2013, 16:14

ciza je napisao/la:
arius je napisao/la:strasan pritisak je na jadnom djetetu . pa mozete misliti , kakva bi se bujica medijskih napada stustila na halilovica i porodicu mu kad bi alen odbio poziv.pa i st(a)imac se samo nasmijao na pitanje hoce li mali odbiti poziv. hinjavi i lukavi latini po stoti put. kao ko ce se drznuti da odbije poziv hrvatske....kad bi mali odbio poziv , sto je malo vjerovatno, trebalo bi mu dici spomenik u natprirodnoj velicini, jer bi to bila najveca zavala hrvatskoj drzavi otkako je sefer osvojio vrde :D :D

perkovicu terapija,
zamisli da nekog omladinca zelje,sarajeva npr.koji je tu rodjen prosao sve omladinske kategorije,postao igrac, prosao sve mlade selekcije reprezentacije,pocnu odvlacit u srbiju ili hrvatsku,kako bi reagovali?
pa ako mu je otac npr. jure guvo nemam nista protiv da igra za hrvatsku.... ovdje je finta sto bi alen volio da igra za bih ocigledno , ali mu ovi ne dozvoljavaju slobodan izbor

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 maj 2013, 16:16

Joj što bi volio da ga mali otpapi samo zbog njegove arogancije, kako je odvratan :evil:
Pa da mu vidim facu onda to bi bilo neprocjenjivo.

mali ako ima išta u glavi tj. stari mu trebo bi pričekat barem još jednu godinu do konačne odluke, uostalom tako je do sad govorio da neće prije 14ste odlučit.

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 18 maj 2013, 16:33

stokton je napisao/la:Joj što bi volio da ga mali otpapi samo zbog njegove arogancije, kako je odvratan :evil:
Pa da mu vidim facu onda to bi bilo neprocjenjivo.

mali ako ima išta u glavi tj. stari mu trebo bi pričekat barem još jednu godinu do konačne odluke, uostalom tako je do sad govorio da neće prije 14ste odlučit.
ti si fakat lud.koji bi to igrac odbio poziv neke reprezentacije sa 17 godina???znas li koliko bi to moglo usmjeriti njegovu karijeru u pozitivnom smislu?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 maj 2013, 16:41

Kolasinac slabo izbacio loptu i donekle kriv za gol Freiburga...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arnelv52, CAGarfia, iluzija i 59 gostiju.