Zvjezdan Misimović

Bob_Rock
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 09:34

Jao nebuloza, cuj uzeo pare i rijesio egzistenciju...Hahahahaha

Einstein je jednom rekao da ljudska glupost i svemir nemaju granica..Kaze dalje da je za prvo siguran a za drugo bas i ne.....

Pa covjek je rodjen u Njemackoj, bavi se profesionalno fudbalom ko zna koliko godina, sta ba on ima rjesavati egzistenciju....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 26 nov 2009, 09:37

Hajde Miske, što si jedan od najboljih igrača trenutno u Njemačkoj, to bi ti halalili,
hajde Miske što si veznjak i znalac kakvog naša repka nije nikada imala, i to bi ti halalili,
hajde što si skroman momak, pa se ne plekaš po kafanama i nisi turbo tip , i to bi ti halalili,
ali što si Prvak Njemačke, a uz to češ vjerovatno nastaviti karijeru u velikom klubu, što češ imati još sportskih uspjeha u životu, e to ti papci nikada ovdje neče oprostiti, ovdje samo ako uspiješ ako se uzdigneš malo iz ove kolotečine a uz to si stekao sve to svojim radom i samo počteno, e onda si paša moj, največi papak, izdajica, ****, brojače ti krvna zrnca, nabijati imena djece na nos, itd, itd,
Zato paša moj solidni priznaj da ti je odluka da zaigraš za BiH najveći zajeb u životu i lijepo razduži ovaj naš vrijedni pasoš i uživaj u životu, a mi čemo dobiti i repku i trenere i savez onako kako zaslužujemo, tamo negdje u rangu a zimbabveom, somalijom, ruandom i sl...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 nov 2009, 09:42

Za poraz od Portugala netreba nikog kriviti. Cirina je greska sto je Misimovica samog stavio da kreira napade. Svi znaju da je on glavni motor nase repke,i njega ako zaustavis,zaustavio si sve. Deco i Pepe su non stop bilu uz njega. Uz Pepe-a ni dzeko nije uspio nista napraviti,a jaci je od misimovica. Svaki igrac nekada ima lose dan,nazalost on je imao protiv Portugala,al cirina je greska jer nije stavio pjanica uz njega. Al bilo i proslo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 nov 2009, 09:48

RiNo je napisao/la:
edinko je napisao/la:Solucija 1:
Misketu su zaprijetili...imaju mafiju kojom komanduje SPC,ta to i mala beba zna..znaci jedna od solucija..
Solucija 2:
Uzeo je debele pare od Portugala i rjesio egzistenciju...
Solucija 3:
Ne postoji jer Miske ZNA IGRATI FUDBAL i nema sanse da ONOLIKO mzoe podbaciti i ne dati niti jedne jedine lopte koja "valja"..znaci ostajemo na jednoj od dvije gorenavedene....

Miske po meni nebi vise trebao igrati za repku..Imamo Miralema,.ako nije bolji nije puno slabiji od Misketa..a Miralem nas NIKADA NECE IZDATI kao sto to rade"pojedinci",oni kojima BiH znaci isto kao i preklanjski snijeg...
Solucija 4: Pricas gluposti...
Solucija 5: Stvarno pricas gluposti...
Volim te Bosno!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 09:50

xavi26 je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Misketu su "njegovi"smrdi zaprijetili...imaju mafiju kojom komanduje SPC,ta to i mala beba zna..znaci jedna od solucija..
Solucija 2:
Solucija 3:
Ne postoji jer Miske ZNA IGRATI FUDBAL i nema sanse da ONOLIKO mzoe podbaciti i ne dati niti jedne jedine lopte koja "valja"..znaci ostajemo na jednoj od dvije gorenavedene....

Miske po meni nebi vise trebao igrati za repku..Imamo Miralema,.ako nije bolji nije puno slabiji od Misketa..a Miralem nas NIKADA NECE IZDATI kao sto to rade"pojedinci",oni kojima BiH znaci isto kao i preklanjski snijeg...
Solucija 4: Pricas gluposti...
Solucija 5: Stvarno pricas gluposti...
Solucija 6:svi vi vjerujete misimovicu saslusajte i drugu stranu pa dajte komentar svoj..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 09:55

Situacija 7: Miraleme mislio sam te postaviti za doktora u reprezentaciji, no nakon tvojih izjava to otpada ko stari malter sa fasade....

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2009, 10:02

Misketu su zaprijetili...imaju mafiju kojom komanduje SPC,ta to i mala beba zna..znaci jedna od solucija..
Solucija 2:
Solucija 3:

znaci nemogu da vjerujem , nemoguce ko sve ima internet , samo ako ima ispod 12 godina mogu razumit .
@tropico od a do ž si sve rekao ! svaka cast.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 10:11

Bob_Rock je napisao/la:Situacija 7: Miraleme mislio sam te postaviti za doktora u reprezentaciji, no nakon tvojih izjava to otpada ko stari malter sa fasade....
ovim pokazujes da si dijete...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 26 nov 2009, 10:12

Mislim da bi sve bilo ok da je Misimovic rekao da ne moze igrati protiv Nirnberga zbog povrede al sta se dogodilo na pregledu kod doktora u Wolfsburgu samo bog zna.Mozda je i bio malo povrijedjen al su mu oni rekli da mora zaigrat jel se i onako blizila utakmica protiv CSKA te da bi prosli dalje u ligi sampiona.Ovaj Veh ima da upropasti Wolfsburg kad igra sa povrijedjenim igracima.Jel neko gledao sinoc tekmu i kako je igrao Misimovic?
U svakom slucaju smo dozivjeli gledati dobre tekme sa Misketom i Cirom al nismo miljenici srece jer da je Dzeko pogodio u Lissabonu svi bi mi sad bili uvjereni da mozemo dobiti svaku repku.Al j..... kad imamo j..... narav pa nam uvjek nesto fali. ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 nov 2009, 10:34

Miske ti si za mene kralj samo tebi vjerujem,Ciro i ostali budale samo lazu kao i bezbroj puta kad su slagali,zivio ti meni kralju ode Ciro,nedaj se da te iko omalozava ko je on da ti psuje.samo hrabro.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 nov 2009, 10:36

Nakon svih nedavnih dešavanja u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali i Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH, saopštenjem za javnost se obratila navijačka grupa BH Fanaticos.
Prenosimo vam saopštenje u cijelosti

Šta sve reći poslije zadnjih sramnih događanja koja se dešavaju oko naše nogometne reprezentacije?? Ponovo nas je kriminalna grupa koja je na čelu Saveza obrukala na sve strane!! Jedina smo zemlja na svijetu čiji sekretar Nogometnog saveza, iako je osuđen, ima pravo i uzima sebi za pravo da bude i dalje sekretar te institucije koja predstavlja državu u svijetu!! Čija je ovdje glavna riječ? Državni sud je institucija koja se mora poštovati i koja donosi najvažnije odluke kada je kriminal u pitanju. Iako je održana vanredna sjednica Famoznog Nogometnog Saveza od koje je javnost očekivala rezultate, desilo se jedno VELIKO ništa!

Munib Ušanović i Miodrag Kureš nisu smjenjeni niti su podnijeli ostavke. Koja je onda bila svrha ove sjednice? Šta je odlučeno? Ovo je još jednom jedan dokaz o kakvim drskim kriminalcima je riječ, koji ne poštuju čak ni odluke suda. Da vas podsjetimo da je sud donio odluku o zabrani obavljanja funkcija koja stupa odmah na snagu! Dokazane su krađe i malverzacije od 2001 godine pa sve do sada. Znači osam punih godina ovakvi kriminalci cijede kako mogu i umiju. Niko nije imao hrabrosti niti volje ovaj čin zaustaviti, koji traje eto toliko godina.

Ćiro manipulator

Joker Saveza Miroslav Ćiro Blažević je odmah po završetku utakmice u Zenici protiv Portugala pošao u spašavanje sopstvene glave. Da bi krivicu skinuo sa sebe on je počeo izjavama i analizama udarati po igračima Harisu Medunjaninu i Zvjezdanu Misimoviću. U njima je našao glavne krivce za poraze protiv Portugala. Ćirina taktika se sastoji u tome napraviti buku na neke od igrača da bi pažnju skrenuo sa sebe i ostavio dobar utisak u javnosti što mu je do sada i uspijevalo jer se ispostavilo da je masa koja ga je podržavala prevarena i to jeftino.

Na početku ciklusa to je na svojoj koži osjetio Sanel Jahić a onda pogotovo Safet Nadarević. Sada su njih dvojica dvije važne karike u reprezentaciji što nema baš neke logike jer je Blažević prije toga izjavljivao da njih dvojica nemaju mjesta u repki i da prave lošu klimu. Eto, potvrđeno je još jednom o kakvom lošem stručnjaku i čovjeku se radi.

Taj veliki patriota Ćiro nema tako lošu zaradu kako se ispostavilo. Konstatno se izjavljivalo da Ćiro radi za samo 5.000 maraka ali izgleda da ova suma nije ni blizu onome što niko u javnosti ne zna. Jer novaca od sponzora za selektora ima vrlo puno. Eto nam našeg patriote.

Kupljeni novinari

Očevici koji su bili 15-og novembra na aerodromu u Lisabonu mogli su vidjeti ko leti u sopstvenom aranžmanu a ko u aranžmanu Saveza kada su novinari u pitanju. Oni koji imaju privilegiju sjediti u avionu zajedno sa igračima su poslušni novinari koji pišu ono što im se naredi i što im se plati da pišu ili izjave. Većina tih novinara sada je pokrenula kampanju protiv čelnika Saveza. Ali kako vjerovati tim kupljenim novinarima koji ispijaju viski sa Ušanovićem od Istanbula preko Tallina pa do Lisabona?

Kako vjerovati novinarima koji su stali na Ćirinu stranu i koji su počeli svjesnu hajku na Zvjezdana Misimovića??? Kako vjerovati nekima od tih novinara koji dočekuju zajedno sa Ušanovićem razne proslave i praznike?? Naravno nećemo im vjerovati jer je vrijeme kada smo njima vjerovali davno prošlo. Tako im nešto više neće upaliti. Nećemo o njihovim imenima jer će se oni prepoznati sami u ovom dijelu. Malo je poštenih novinara ali srećom ima ih i svaka im čast. I oni će se prepoznati u ovom dijelu.

Reprezentacija

Reprezentacija je odigrala dobar ciklus. Čudo nije napravljeno. Ono što je repka postigla to je i morala jer ruku na srce ovakav izbor igrača mora tako i zahtijevati. Šta i kako će biti poslije, teško je reći. Poznato je da je Ćiro u repki imao svoje ljubimce. Naravno ti ljubimci su imali malo veće privilegije. Kakav će onda odnos tih igrača biti dalje prema Misimoviću je teško pitanje. To je stvar koja će otežavati odnos i klimu unutar igrača zahvaljujući selektoru Blaževiću koji je za ovu situaciju najveći krivac.

Bosanci i Hercegovci probudite se konačno. Nadu za bolje sutra je donio Sud BiH. Sud Bosne i Hercegovine je pod velikim pritiskom da poništi ovu odluku. Stanimo na stranu pravde. Pomozimo ljudima koji žele pošteno raditi. Imamo vrhunske igrače. Dovedimo naše legende u Nogometni savez i otjerajmo lopove i mesatore koji nas godinama uništavaju jer se obogaćuju na tuđi račun što je konačno i dokazano. Dovedimo selektora koji ne radi za svoj interes i za interes čelnika Saveza.
Mi to možemo i moramo.

BH Fanaticosi

BHF sve rekao.Prvi put se slazem sa njima u potpunosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

lionbih
Kontakt:

Post Postao/la lionbih » 26 nov 2009, 11:06

ljudi ja se bojim da ovdje u ovom slucaju ipak ima politike,nazalost...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 11:07

cuj to Bosanci i Hercegovci probudite se hahahahahah

Oni da nam kazu kad da se budimo...Hahahahah..Smijesno majke mi, probudite se vi gurbeti jadni...Pitajte se ko ste i gdje ste i zasto....

Sve iz Saveza u zatvor treba pozatvarati iza resetaka, stvari u reprezentaciji treba srediti, ko zeli da je dio reprezentacije bujrum, a ko ne zeli noga, no ko ovim BHF daje za pravo da odredjuju nesto unutar drzave BIH??
Zadnja izmjena: Bob_Rock, dana/u 26 nov 2009, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 nov 2009, 11:11

Tako je njima nitko ne valja dižu klince i ajmo,imamo mi svoje glave ,a na toj stranici samo demagogija,filozofija,ljudi imal šta pametno,jel se tko primio posla ,pusti lovačke,crtiće ...... :twisted:
Miške me totalno razočarao,pristupom,komunikacijom,odnosom,loše za jednog igrača koji je IDOL NACIJE!
Da mu je stalo riješilo bi se to isti dan ,ali,ali???
Fi hajati.
GO Bosno.

lionbih
Kontakt:

Post Postao/la lionbih » 26 nov 2009, 11:18

ako mu je stalo do reprezentacije,odnos njega i selektora bi ipak trebao ostati po strani...treba biti fer prema ostalim saigracima koji racunaju na njega...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 nov 2009, 11:21

Prvo da cetitam Zvjezdanu rodjenje sina: sve najbolje majstore i nek je hairli! :D

A sto se tice Misketa, ja zelim vjerovati da je u Lisabonu imao los dan, a da u Zenici nije mogao igrati zbog bolova (koji su mozda i "pojacani" Cirinim izjavama kako je Miske kriv sto smo izgubili u Lisabonu). Pa Ronaldinjo je zadnje dvije sezone odigrao lose i van forme, a prije toga je bio najbolji na svijetu. Zasto se onda Misketu ne moze desiti los dan? A drugo, ako ova repka zavisi od dobrog dana ili povrede jednog igraca (bez obzira je li on najbolji ili ne), onda nije ni zasluzila da se plasira na SP. Vidjeli smo kako se Portugal snasao bez svog najboljeg igraca. Na treneru je da razradi drugu taktiku, a ne uvijek standardnu, koju imalo sposoban trener protivnicke reprezentacije zna prokontati. Zato Ciro nije nista ni ostvario u svojoj karijeri, nakon 1998. jer su ga svi prokuzili, a on ne zna izmisliti nista novo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 nov 2009, 11:26

nisam se javljao vec duze vrijeme ali evo moje misljenje.
ne trazi misimovic da se nacija odluci između njega i cire vec je rekao da nece igrati dok je ciro selektor. Ipak tu ima razlike. I mislim da je poptuno u pravu. Covjek nije odigrao najbolje i ako ciro ima nekih sumnji trebao je sa njim da prica a ne da se pojavljuje , ponovo kao cirkusant, u medijima za raznim teorijama zavjere dotle da je cak i izjavio da je misimovicu mozda neko rekao da pomogne portugalcima.EEEEj. poslije te izjave da mi je otac rođeni ne bi za njega igrao. A nevjerovatno je da ciro izjavi da je miske kriv za zute kartone izmedju dvije tekme. pa to niko ne radi, vec se ozbiljne analize prave kada se sve zavrsi. Slicna situacija je bila i kod bake koji je izjavio za salihamiđIća da je potrošen igrač pun ožiljaka a momak odigrao još 3-4 godine vrhunski i samo ga povrede zajebavaju. Ali se danas svi slazu da su se selektori izivljavali na salihamiđiću. Cini mi se da je slicno i sa misketom.Selektorova uloga je da procjeni , uvidi sta kako i da sastavi spisak. ako neko i nije dobro odigrao to je njegova greška. Ista stvar se desila sa medunjaninom- prva utakmica a ciro izjavi da je BiH igrala 1 poluvrijeme sa deset igraca(ukljucujuci golmana).kako sam ja vidjeo dok je medunjanin igrao portugalci su imali samo jednu sansu a mi ipak aktivan rezultat.
Ciro je napravio par velikih gresaka i sada sa pricama o misimovicu ili medunjaninu u stvari nama " zamazuje oci". Porazi protiv portugala- posebno u zenici idu njemu na dusu a ne misketovom koljenu.
I PRESTANITE PISATI O MISKETU KAO NEKOM IZDAJNIKU JER TO NIJE ISTINA.GLEDAM JUČER KAKO SE DŽEKO I MISKE RADUJU ZAJEDNO- SIGURAN SAM DA TOGA BAS I NEBI BILO DA I DŽEKO MISLI DA JE OVAJ PRODAO TEKMU.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 nov 2009, 11:36

džakailibu je napisao/la:nisam se javljao vec duze vrijeme ali evo moje misljenje.
ne trazi misimovic da se nacija odluci između njega i cire vec je rekao da nece igrati dok je ciro selektor. Ipak tu ima razlike. I mislim da je poptuno u pravu. Covjek nije odigrao najbolje i ako ciro ima nekih sumnji trebao je sa njim da prica a ne da se pojavljuje , ponovo kao cirkusant, u medijima za raznim teorijama zavjere dotle da je cak i izjavio da je misimovicu mozda neko rekao da pomogne portugalcima.EEEEj. poslije te izjave da mi je otac rođeni ne bi za njega igrao. A nevjerovatno je da ciro izjavi da je miske kriv za zute kartone izmedju dvije tekme. pa to niko ne radi, vec se ozbiljne analize prave kada se sve zavrsi. Slicna situacija je bila i kod bake koji je izjavio za salihamiđIća da je potrošen igrač pun ožiljaka a momak odigrao još 3-4 godine vrhunski i samo ga povrede zajebavaju. Ali se danas svi slazu da su se selektori izivljavali na salihamiđiću. Cini mi se da je slicno i sa misketom.Selektorova uloga je da procjeni , uvidi sta kako i da sastavi spisak. ako neko i nije dobro odigrao to je njegova greška. Ista stvar se desila sa medunjaninom- prva utakmica a ciro izjavi da je BiH igrala 1 poluvrijeme sa deset igraca(ukljucujuci golmana).kako sam ja vidjeo dok je medunjanin igrao portugalci su imali samo jednu sansu a mi ipak aktivan rezultat.
Ciro je napravio par velikih gresaka i sada sa pricama o misimovicu ili medunjaninu u stvari nama " zamazuje oci". Porazi protiv portugala- posebno u zenici idu njemu na dusu a ne misketovom koljenu.
I PRESTANITE PISATI O MISKETU KAO NEKOM IZDAJNIKU JER TO NIJE ISTINA.GLEDAM JUČER KAKO SE DŽEKO I MISKE RADUJU ZAJEDNO- SIGURAN SAM DA TOGA BAS I NEBI BILO DA I DŽEKO MISLI DA JE OVAJ PRODAO TEKMU.
u potpunosti se slazem sa tobom, mada bih imao toga i za dodati, ali drugi put.. Portugal je sigurno kvalitetnija reprezentacija, ali smo, uz malo bolje selektorove poteze, sigurno mogli portugalcima pruziti jaci otpor, pa mozda cak i proci...
Volim te Bosno!!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 26 nov 2009, 11:44

eh sad da ima neka postena TV kuca pa da napravi emisiju uzivo, npr gost Ciro a Miske direktno na telefonu i da se sve sazna gdje je zapelo..Dovesti kao gosta i Bolica i Barbareza da i oni kazu svoje misljenje o Savezu i gdje to koci, da se sve sazna ko,gdje i zasto...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 26 nov 2009, 11:55

uvijek se o ovoj temu može dodati, no nije miske jedini u repki!!! i na kraju krajeva nije li on izveo korner nakon kojeg je ibričić pogodio prečku.hm, možda je ibričić u talu sa misketom i portugalcima? ako nije mogao igrati pa trebao ga je mijenjati u 55 minuti a ne na kraju tekme. Izjavi čiro kako nije športski tražiti da se igraci oslobode kartona ali je zato športski izjavljivati da ti je igrač prodao tekmu.
portugalci su čisto čirina greška u taktici tajmingu izmjene igraca ali i toga da taj covjek nikada nije stavio svoje igrace u karantin, a mislim da ih je trebao izvuci iz cirkusa.
Ćiro je napravio super rezultat da smo pokazali prije svega sebi da se može igrati i sa največim. priča o tome da BiH ne zna igrati sa velikim repkama je za malu djecu ali ne zelim trositi ni vrijeme niti prostor ( ai mislim da je off topic). No najveci problem je koga ce oni lopovi dovesti umjesto cire. Njegov dolazak je bio dvosjekli mač za njih. spasio im je guzicu ali se javnost nece zadovoljiti manjim imenom (tipa borče sredojevic ili sl).
@ Bob_Rock - pusti barbareza i bolu, njih smo prodali nakon prve cirine tekme- meni je njih jako zao ali se dokazalo da je narod ovca - i ti i ja i svi ostali
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.