Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 18 maj 2013, 13:56

bparena je napisao/la:Ma nista se novo ne bi desilo. Moguce da bi opet pobijedili a mi opet titulu uzeli.
:mrgreen:
selektivna memorija kao način odbrane od nervoze,kako si brzo zaboravio šta se desilo prije samo koji mjesec i ko je gazda u Španiji,ova titula je poklonjena 8-) .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 maj 2013, 14:01

madridist je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Ja sam da ostane :lol: :lol: :lol: :lol:

(koja levatina i spadalo od trenera :D )
:lol: :lol:
welcome back
šta bi vam tek radili da dodje neko ko nije spadalo :lol:
sta je to mourinho radio za ove 3 godine bgt
dobro pogledaj trofeje momak i sta radio???osvojio 3 trofeja ,za ove 3 godine napram 8 barcinih trofeja sto je smijeso za real i za tog vaseg "special one.a ",vise poraza ima nego pobjeda protiv barce u ove 3 godine

prije ove sezone imo samo 2 pobjede protiv barce ,ove sezone 3 puta dobio barcu i opet dzaba, jel imo sta od toga ,nije!! jedna velika 0

ti ako si zadovoljan sa ovim omjerom titula barce i reala u doba mourinha onda nezz. al dobro znam kako vam je nista vidili prije toga titule godinama pa ovo je daj sta das ,i ovo vam je dobro :mrgreen: ,ovdje nije stavljen i bernabeu trofej sto ste ga u augustu osvojili :lol: ipak 4 titule ima mourinho :lol: :lol:
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2013, 14:05

Sudija opet kriv Mourinhu :lol: :lol: :lol:

Kažu da ga je čekao u kabini i rekao mu "Idi slavi sa njima" Čovjek ne zna podnijeti poraz, cry me a river trener.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 maj 2013, 14:32

Neutral je napisao/la:Sudija opet kriv Mourinhu :lol: :lol: :lol:

Kažu da ga je čekao u kabini i rekao mu "Idi slavi sa njima" Čovjek ne zna podnijeti poraz, cry me a river trener.
A ti imaš izvore koje tvrde da je to tačno? Pa pitali ga za sudije, on rekao da ne želi uopšte o sudijama da govori. Reko da Atletico nije zasluzio titulu, da su imali srece i to je to. Što je apsolutno tačno. Tri stative, prazne golove fulali itd. Nigde nije ništa reko za sudije, nikoga nije cekao. To su laži. ;)

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 18 maj 2013, 14:49

slika

Daleko je bio bolji kao prevodioc i vodonoša 8-) .... bolje mu je da se vrati svom prirodnom poslu, nego da se bruka kao trener u pokušaju :P

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2013, 14:53

Harrison je napisao/la:
LenBias je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.
to je i meni isto naumpalo danas a vidim da je on nesto slicno navodno i izjavio, odlican je on trener, jedan od najboljih i kada se povuce biti ce vjerovatno najbolji trener svih vremena ali mislim da je u realu pogubio sve konce i kompas, nema njemu vise povratka u ovoj ekipi ako cemo biti realni, na njegovu kao i na nasu zalost
Mou ne voli gubiti, zapravo on je trener koji najteze prihvata poraze sto je dobro. On ima svoju filozofiju u kojoj mu svi igraci moraju biti maksimalno odani i onda su trofeji neizbjezni. Ovu sezonu je poremetio Iker i njegova Sara. Od tada su pocele trzavice u ekipi. Uprkos svemu tome on je iz date situacije izvukao opet najbolje za ekipu. Dosao je do 1/2 LP i do finala kupa. Jedino sto mu zamjeram je non sarlantan pristup utakmici u Dortmundu. Pepe se pogubio skroz u zadnje vrijeme, a kako i ne bi. Godinama je bio standardan i onda dodje neki malac u liku Varanea i izbaci ga iz ekipe. Silom prilika zbog nekih povreda Pepe je morao igrati u Dortmundu gdje smo svi svjedoci da je kriv za 2 gola. Ali opet je Mou u revansu dobro poslozio ekipu i u prvih pola sata mogli su anulirati prednost. Jbg, nije Mou kriv sto Higuain i Ozil ne znaju zabiti iz 100% sanse. Na kraju su opet milimetri odlucivali o finalisti LP kao i sinoc u kupu. Real pogadja 3 stative i nijednom da se lopta odbije u gol, a Atletico osuto 2 puta po golu i zabio 2 gola i to kod prvog gola lopta pogadja STATIVU I ODBIJA SE U GOL. Takav je fudbal, nekad sve dobre pripreme i pristup igri pada u vodu ako nemas srece. Tesko je iz svega ovoga izvuci neku krivicu Mourinha. Pa dok je vodio Chelsea sjetimo se kako je ispadao iz LP, na penale, na greske arbitara (L'pool), pa u Realu u LP protiv Farse gdje je Real pokraden od arbitara u obje utakmice, pa Bayern na penale, pa BVB Hickokova zavrsnica...nikad nigdje nije glat ispao...To je Jose Mourinho. Protiv njegove ekipe moras imaci pomoc arbitara ili neku ludu sotonsku srecu...
Ja bih ga ostavio u Realu, ali ne pitam se ja vec Pero i Mou sam. Ako ostane trener sljedece godine onda je matematicki nemoguce da opet nista ne osvoji ako gledamo njegovu cijelu karijeru.
Razlog vise sto zelim da ostane je i taj sto u ovom momentu ne vidim ko bi ga dostojno zamijenio, ne vidim trenera sa toliko karizme i energije i gladi za trofejima od Mourinha. Ali ponavljam ne pitam se ja...
problem je u tome sto je mou toliko trzavica napravio u madridu da je vjerovatno nemoguce to vratiti u neko prizeljkivano i idilicno stanje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2013, 15:46

LenBias je napisao/la: problem je u tome sto je mou toliko trzavica napravio u madridu da je vjerovatno nemoguce to vratiti u neko prizeljkivano i idilicno stanje
Problem je što vi još ne shvatate koliko je on loš trener.
Samo 7 ljudi je izdržalo 3 godine na klupi Reala,od tih 7 Jozo je osvojio najmanje trofeja.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 maj 2013, 15:59

vratio se arena, e sad možemo da se igramo :mrgreen:
naprijed rejal

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2013, 16:50

LBJ MVP je napisao/la:
LenBias je napisao/la: problem je u tome sto je mou toliko trzavica napravio u madridu da je vjerovatno nemoguce to vratiti u neko prizeljkivano i idilicno stanje
Problem je što vi još ne shvatate koliko je on loš trener.
Samo 7 ljudi je izdržalo 3 godine na klupi Reala,od tih 7 Jozo je osvojio najmanje trofeja.
pretjerujes ko i svaki put

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 maj 2013, 17:03

haj sve to, al kosovo je srbija, ne mogu da shvatim nikako. Kakve veze imaju oni s tim
naprijed rejal

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 maj 2013, 17:05

LenBias je napisao/la:problem je u tome sto je mou toliko trzavica napravio u madridu da je vjerovatno nemoguce to vratiti u neko prizeljkivano i idilicno stanje
Mislim da to nije problem apsolutno. Ako iko moze vratiti atmosferu u idilicno stanje to je Jose Mourinho. Ukoliko ostane u Madridu (daj Boze, Amiiin), trzavice bi rijesio vracanjem Ikera na gol u prvoj utakmici sezone, Pepeu ocitati lekciju ili ga prodati, dovesti eventualno 1-3 pojacanja, na desnom beku i u napadu i to je to...par vezanih pobjeda i sve ide ko po loju.
Bojim se ako ode Jose da ima ijedan drugi trener sposoban vratiti ekipu na pravi kolosjek.
A mislim da sada Jose ima veliki motiv ostati i sprati ljagu i bruku sa sebe, jer mu je ovo prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio. Malo je takvih trenera, zapravo mislim i da ih nema uopste ako izuzemo Guardiolu koji doduse i nema dugu trenersku karijeru.

Vratio se bparena, wtf, sreca pa idu odmori i kraj sezone... :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 maj 2013, 17:09

Harrison je napisao/la:
LenBias je napisao/la:problem je u tome sto je mou toliko trzavica napravio u madridu da je vjerovatno nemoguce to vratiti u neko prizeljkivano i idilicno stanje
Mislim da to nije problem apsolutno. Ako iko moze vratiti atmosferu u idilicno stanje to je Jose Mourinho. Ukoliko ostane u Madridu (daj Boze, Amiiin), trzavice bi rijesio vracanjem Ikera na gol u prvoj utakmici sezone, Pepeu ocitati lekciju ili ga prodati, dovesti eventualno 1-3 pojacanja, na desnom beku i u napadu i to je to...par vezanih pobjeda i sve ide ko po loju.
Bojim se ako ode Jose da ima ijedan drugi trener sposoban vratiti ekipu na pravi kolosjek.
A mislim da sada Jose ima veliki motiv ostati i sprati ljagu i bruku sa sebe, jer mu je ovo prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio. Malo je takvih trenera, zapravo mislim i da ih nema uopste ako izuzemo Guardiolu koji doduse i nema dugu trenersku karijeru.
Ne mogu vjerovat sta citam. :o :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 18 maj 2013, 17:14

Harrison je napisao/la:

Vratio se bparena, wtf, sreca pa idu odmori i kraj sezone... :lol:
nema sanse da se stvari mogu tako lako izgladiti, to je moje misljenje, na nama je da vidimo sta i kako ce se desiti :)

@sveti
madrid srce srbije :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 maj 2013, 17:53

Stvarno ne razumijem ljude koji prizeljkuju ostanak Mourinha(mislim i onako nece ostati)

al zar je toliko tesko skontati da uz sav novac,logistiku i uvjete koje je imao
osvojio je 3 titule u 3 sezone , dok barcelonu koju je toboze dosao srusit osvojila je 7(ako ko hoce , Atletiko takodje vise titula od kad je Joze).

nije promovisao canteru ! znaci nikog , Varane je doveden za prvi tim ako ce neko na njega pomislit
nije izgradio prepoznatiljiv stil za 3 sezone,daleko vise nego sto su Pelegrini i ostali "kvazi strucnjaci imali"
stil se zove "igra reakcije" , da fudbal dodje Realu il u prevodu igra bez lopte gdje protiv ekipa koje znaju drzat je u nogama , ceka se proklizavanje Hummelsa

Cuvanje rezultata nikad nije bilo nit ce biti u DNK-u Madrida
jednostavno nema igrace za to , kao sto je imao u Chelsea i Interu (cija kultura mnogo lakse ide uz to)
4 od 5 finala je dobio rezultatom 1:0 , sinoc se takodje povukao a to bas iz ovog navedenog razloga ne ide
povukao se na vlastitom terenu protiv ekipe koja ima teske komplekse i ne bi trebalo puno napada da puknu po svim savovima

Govorimo o covjeku koji je toboze srusio i barcelonu u medjusobnim duelima , a tesko pogledati da nikad skromniji Milan je uzeo mjeru toj istoj barceloni u jednoj utakmici
da "nazor" sklepani P$G Ancelottia je u dvije utakmice ispao samo zbog glupog pravila , o golu u gostima
a konacnu potvrdu snage ovogodisnje barce dobili u dvomecu s Bayernom
sto govori o tom uspjehu Joze da nakon 3 godine svojim kontraskim stilom bude uspjesan protiv barcelone , gdje Francuzi su uspjeli s mnogo vise fudbala(i slabijim kadrom) ravnopravno parirat.

Nije uspio odrzati kontinuitet od dvije sezone dobre , igra okomita iz tranzicije postala uveliko predvidljiva
a on trener s jednom brzinom koji svojim igracima zna samo reci , "igrajte na prvu"
pokusava prilagoditi igrace vlastitom stilu , umjesto da sa igracima koje ima gradi stil pogodan za njih
a ovako Ozil mora biti sprinter/atleticar , a mogao bi on u sredini s Lukom inace povezati po koju loptu

Nema napadaca kazu , a dadne preko 30 miliona za zamjenskog lijevog beka

Hail toliki dobiva za polufinala
Lyon/Totenham pa CSKA/Apoel su bile te sile nebeske o kojima pricamo
sad referenca sto je neko prije njega ispao od tog Lyona ili Rome il sta ?
koja je razlika izmedju Capella koji je izgubio osminu finala od Bayerna i Joze u polufinalu ?
Juventus,Arsenal,Bayern,Liverpool nije da se ispadalo od levata

I na sve to ciganluk koji je unio
furka bude jedno vrijeme , zajebancija por que nema sta
al zar jednostavno ne dosadi vama svima slusati iz utakmice u utakmicu kako prebacuje krivicu

Svetom Ikeru ste brze bolje okrenuli ledja zbog Portugalskog firauna
krtica ? 12 godina nije bio krtica kod 10 trenera a sada postade
Pepe stade u njegovu odbranu i Jozo ga posla na tribine , zbog svog ponosa i tvrdoglavosti stavlja slabijeg igraca , istog igraca kojeg je Falcaao otresao kod prvog gola..

Nema igru,nema rezultate,nema canteru,nema stida...

..."ali..osvojio je s Interom kazu.."
Real je i vece , kao i njega
sazvakao i popljuvao
on neka ide u Englesku , i nek mjesto Drogbe sa Radamelom preskace igru
za Real nije podoban , nije nikad ni bio.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 18 maj 2013, 17:59

I tako Real osvoji ove godine sve ha ha haha ha haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 maj 2013, 18:18

Ja ne vidim razlog ni nacin da neko brani Murinja.

Apsolutno nista dobro nije donio Madridu.
Osvojio je 3 trofeja od toga samo jedan jako bitan za vrijeme svog trogodisnjeg mandata.Vjerujem da bi isti , ako ne i bolji uspjeh imali prosjecni treneri sa ovakvom ekipom.
Igra Reala je igra Murinja.Real igra kako ne treba da igra.U podredjenom polozaju su protiv svake jace ekipa , cak loptu i inicijativu prepustaju ekipama koje su za klasu ispod njih.Real ne igra atraktivno.Osim ako pojedinci igru na prekide i kontre mogu okarakterizati kao atraktivnu.Ekipa koja ne gradi napad nego ceka gresku protivnika.Velike pare su ulozene u ekipu koju je zelio Jose.Imao je sve moguce igrace koje je pozelio.Prica o skidanju jumfa Barceloni ne pije vodu,budimo realni.Tek ove sezone je u nekoliko navrata uspio dobiti Barcelonu koju je dobijala svaka ozbiljnija ekipa.Nije uveo revoluciju u fudbal i tako pokazao slabost Barcelone , jednostavno je iskoristio losu igru i momentu Barce.
Tri polufinala u LP su isto kao 3 puta ispadanje u grupnoj fazi.Real nije vidio finale i to je ono najvaznije.Real nije bio blizu tog finala jer je u svakom od ta 3 dvomeca igrao podredjenu ulogu.Ne bih da spominjem koliko je to kontraverzan lik i u kojoj je mjeri narusio reputaciju velikog Reala.Igraci koji su se ponasali kao majmuni na grani , citav Svijet ih ismijavao.Na svojim presicama pravio cirkus.Vise nego neozbiljno od "special one".

Covjek stvoren za seljacke igre, malih klubova sa mnogo novca zeljnih instant uspjeha.
Real ce jos dugo biti u podredjenom polozaju i nakon odlaska Josea.Veliki broj igraca se zasitio i promjenio vlastiti identitet.Potrebna je rehabilitacija komplet ekipe i stucnjak koji gaji atomski fudbal.Stucnjak koji napada i grize.Koji koristi ime Bernabeua i velicinu Reala da utjera strah u kosti protivniku.Covjek koji ce prije napasti sa 9 igraca i izgubiti nego dobiti a igrati 90 minuta sa 11 igraca iza lopte.Real ne moze i ne smije igrati disciplinovano na svom kokosinjcu.Puno je historije ispisano tu sa furioznim napadima i nemilim trpanjem protivnika.

Ja kao fan vaseg ljutitog rivala zelim da Jose jos ostane dugi niz godina.Da vam isise sve sto se isisati moze.Da dovede trkace kokosi poput Balea i jos par njih i nastavi sa svojim stilom igre. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 18 maj 2013, 18:23

Johny je napisao/la:Ja ne vidim razlog ni nacin da neko brani Murinja.

Dvije stvari je donio, jednu titulu tj.uspio je zaustavit Barselonu na kratko i ciganluk.To ce bit njegova ostavstina na koju se potrosilo desetine miliona eura.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 maj 2013, 18:33

EnzoFerrari je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ja ne vidim razlog ni nacin da neko brani Murinja.

Dvije stvari je donio, jednu titulu tj.uspio je zaustavit Barselonu na kratko i ciganluk.To ce bit njegova ostavstina na koju se potrosilo desetine miliona eura.
Dobar amanet.

Kad budem gradio kucu pozvat cu ga da mi bude kordinator gradjevincima.Jak je na labrnji ako nista :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 maj 2013, 21:12

Boli vas briga,barem ste pripremili autobus za proslavu :lol:

slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 maj 2013, 21:57

A šta su trebali pripremit,traktor možda ili zaprežna kola kao u tvom selu :lol: ?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.