Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
nisam gledao utakmicu ali bolje je sto su izgubili, sada je sigurno da mourinho ide na kraju sezone
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Maltretiranje legende kluba, ccc. Ne može to nikako na dobro. Mourinho je smeće obično.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zar je još jedna u nizu legendi Reala zaslužila ovo?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ta klempa je produkt Fabia Capella koji je maximizirao Hejkens,ekipu mu je godinu prije don Fabio složio i uzeo titulu u primeri pored barce koja je tada imala Ronalda u ekipi.Perez tada nije bio predsjednik .Raul_64 je napisao/la:Prije Figa i Zidana je dosla prva klempa..
zaboravila se cantera , zaboravila se kultura napadanja..
Ova sezona nije ni najmanji problem,prošla je pokazala ko je gazda u Španiji, za iskorak u lp treba imati i malo sreće ali i napadače koji znaju zabiti gol.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Nisam ja kocijas kao ti, Darko i ovaj Perez.madridist je napisao/la:Ako te netko isprovocira hoćeš li poput svog senseia milana-tarota počet psovat po forumu kanto?
catalonija is Spain.

Nego jesi li ti jos uvijek za ostanak Mourinha ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Mislio sam na "Octavu" , takodje prije Pereza..
Raul,Morientes,Hierro a stranac morao biti 3x bolji ala Redondo ili Carlos..
lijepa vremena
lijepa vremena
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pogreška u komunikaciji,do mene je.Raul_64 je napisao/la:Mislio sam na "Octavu" , takodje prije Pereza..
lijepa vremena
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Onog Ronalda je uzivanje gledati.
Gurni covjeka u bilo kakvu situaciju on ce se snaci.
Znam da ce mnogi u buducnosti govoriti kako su imali cast gledati Messia na vrhuncu ali Ronaldo je (sto se atraktivnosti tice) klasa za sebe.
Kao neutralan promatrac ovo pisem covjek vrijedi i vise od onih 90 Mil.
Nadam se da Jupp nece doci na klupu Reala jer bi volio da Bayern koji put uzme LP u sljedecih 5 godina
. Vjerujem kad bi vasa uprava bila strpljiva da bi on mogao stvoriti jednako Mocan Real kao sto je sada Bayern.
I u nas je imao jednu sezonu bez ikakve titule, poraza u finalu LP, ali smo mu dali jos jednu sansu.
Izjavio je da nece veliki pritisak, jer je u godinama, to znaci da ce mu vise lezati klubovi tipa Athletic Bilbaoa nego Real, ali eto nikad se ne zna.
Igra Reala je bila bez ikakvog sistema i uigranosti od septembra 2012, sve je izgledalo na silu,kilavo citavu sezonu, nije Real ni licio na Masineriju koja je Najboljoj Generaciji u historiji fudbala uzela Ligu bez vecih poteskoca.
Mourinhu se zahvaliti na svemu, a vi znate bolje od ostalih forumasa ko bi Realu najbolje lezao da zaokruzi na 10. Klempu.
Gurni covjeka u bilo kakvu situaciju on ce se snaci.
Znam da ce mnogi u buducnosti govoriti kako su imali cast gledati Messia na vrhuncu ali Ronaldo je (sto se atraktivnosti tice) klasa za sebe.
Kao neutralan promatrac ovo pisem covjek vrijedi i vise od onih 90 Mil.
Nadam se da Jupp nece doci na klupu Reala jer bi volio da Bayern koji put uzme LP u sljedecih 5 godina

I u nas je imao jednu sezonu bez ikakve titule, poraza u finalu LP, ali smo mu dali jos jednu sansu.
Izjavio je da nece veliki pritisak, jer je u godinama, to znaci da ce mu vise lezati klubovi tipa Athletic Bilbaoa nego Real, ali eto nikad se ne zna.
Igra Reala je bila bez ikakvog sistema i uigranosti od septembra 2012, sve je izgledalo na silu,kilavo citavu sezonu, nije Real ni licio na Masineriju koja je Najboljoj Generaciji u historiji fudbala uzela Ligu bez vecih poteskoca.
Mourinhu se zahvaliti na svemu, a vi znate bolje od ostalih forumasa ko bi Realu najbolje lezao da zaokruzi na 10. Klempu.
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne znam sto se cudite Ronaldovoj reakciji i frustriranju... Pa svak' ziv bi izgubio zivce nakon Ozilovog promasaja, pogotovo ako si aktivno ucestovao u kreiranju te akcije 

Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Iz posta u post same nebuloze pises.Harrison je napisao/la:Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
to je i meni isto naumpalo danas a vidim da je on nesto slicno navodno i izjavio, odlican je on trener, jedan od najboljih i kada se povuce biti ce vjerovatno najbolji trener svih vremena ali mislim da je u realu pogubio sve konce i kompas, nema njemu vise povratka u ovoj ekipi ako cemo biti realni, na njegovu kao i na nasu zalostHarrison je napisao/la:Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uskoro ćemo svjedočiti zamjeni najboljeg trenera na svijetu najboljim trenerom na svijetu.
Boli me qrac za tebe i za tvoje misljenje.M4kaveli je napisao/la:Iz posta u post same nebuloze pises.Harrison je napisao/la:Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.![]()
Mou ne voli gubiti, zapravo on je trener koji najteze prihvata poraze sto je dobro. On ima svoju filozofiju u kojoj mu svi igraci moraju biti maksimalno odani i onda su trofeji neizbjezni. Ovu sezonu je poremetio Iker i njegova Sara. Od tada su pocele trzavice u ekipi. Uprkos svemu tome on je iz date situacije izvukao opet najbolje za ekipu. Dosao je do 1/2 LP i do finala kupa. Jedino sto mu zamjeram je non sarlantan pristup utakmici u Dortmundu. Pepe se pogubio skroz u zadnje vrijeme, a kako i ne bi. Godinama je bio standardan i onda dodje neki malac u liku Varanea i izbaci ga iz ekipe. Silom prilika zbog nekih povreda Pepe je morao igrati u Dortmundu gdje smo svi svjedoci da je kriv za 2 gola. Ali opet je Mou u revansu dobro poslozio ekipu i u prvih pola sata mogli su anulirati prednost. Jbg, nije Mou kriv sto Higuain i Ozil ne znaju zabiti iz 100% sanse. Na kraju su opet milimetri odlucivali o finalisti LP kao i sinoc u kupu. Real pogadja 3 stative i nijednom da se lopta odbije u gol, a Atletico osuto 2 puta po golu i zabio 2 gola i to kod prvog gola lopta pogadja STATIVU I ODBIJA SE U GOL. Takav je fudbal, nekad sve dobre pripreme i pristup igri pada u vodu ako nemas srece. Tesko je iz svega ovoga izvuci neku krivicu Mourinha. Pa dok je vodio Chelsea sjetimo se kako je ispadao iz LP, na penale, na greske arbitara (L'pool), pa u Realu u LP protiv Farse gdje je Real pokraden od arbitara u obje utakmice, pa Bayern na penale, pa BVB Hickokova zavrsnica...nikad nigdje nije glat ispao...To je Jose Mourinho. Protiv njegove ekipe moras imaci pomoc arbitara ili neku ludu sotonsku srecu...LenBias je napisao/la:to je i meni isto naumpalo danas a vidim da je on nesto slicno navodno i izjavio, odlican je on trener, jedan od najboljih i kada se povuce biti ce vjerovatno najbolji trener svih vremena ali mislim da je u realu pogubio sve konce i kompas, nema njemu vise povratka u ovoj ekipi ako cemo biti realni, na njegovu kao i na nasu zalostHarrison je napisao/la:Mou sinoc izjavio da mu je ovo najgora sezona u karijeri i da ugovor sa Realom ima jos 3 godine i da jos nije sjeo s Perezom da vidi o svojoj buducnosti. Znaci postoji jos neka sansa da ostane u Realu. Ja mislim da Mou sada silno zeli ostati u Realu da spere ovu sramotu sa sebe. Mislim da je ovo njegova prva sezona u karijeri u kojoj nije nista osvojio.
Ja bih ga ostavio u Realu, ali ne pitam se ja vec Pero i Mou sam. Ako ostane trener sljedece godine onda je matematicki nemoguce da opet nista ne osvoji ako gledamo njegovu cijelu karijeru.
Razlog vise sto zelim da ostane je i taj sto u ovom momentu ne vidim ko bi ga dostojno zamijenio, ne vidim trenera sa toliko karizme i energije i gladi za trofejima od Mourinha. Ali ponavljam ne pitam se ja...
- anonymousHD
- Kontakt:
Protiv BVB je ispao zato što je ispao kukavica, povuko se u Dortmundu i zato je kažnjen, zato je ispao. Taktika mu ne valja, to povlaćenje ne valja, antifudbal ba, preružno za gledati. Ok, uspelo je protiv Barcelone, da li je i protiv jedne druge ekipe? Nije. Mourinho kao da nema drugu taktiku, samo nabi loptu u napad i trči, ako zabiješ dobro, ako ne ispadaš, gubiš....
Treba nam trener koji će igrati fino nogomet, bez povlačenja, a treba nam i napadač, jer Cristiano ne može sve sam.
Treba nam trener koji će igrati fino nogomet, bez povlačenja, a treba nam i napadač, jer Cristiano ne može sve sam.

Drugim riječima treba nam Zidane iz najboljih dana i pola one ekipe da zakrpa sve nedostatke ovdje da bi mogli igrati napadački.Jose je sa kadrom koji ima prošle godine izdominirao ligu kao nitko prije,broj bodova i golova rekordan,ja ne znam koliko napadačkije može od toga.anonymousHD je napisao/la: Treba nam trener koji će igrati fino nogomet, bez povlačenja, a treba nam i napadač, jer Cristiano ne može sve sam.
Lično mi se yebe za time kako se zove trener i ko je on sve dok Madrid ima benefit od njeg(isto važi i za igrače) i slažem se sa Harisonom da nema trenutno trenera na planeti koji je kvalificiraniji za klupu Madrida od Josea,ova sezona nije nikakav pokazatelj,sa onakvim flopovima u napadu te greškama koje je Iker napravio u prvom dijelu sezone još smo u la ligi dobro prošli,da nije Cristiana sve bi ošlo u q.Da smo imali napadača koji bi zabio pola od onog što su ova dvojica promašili la liga ne bi bila gotova do zadnjeg kola a bvb bi otišla u njemačku sa pola tuceta golova u mreži kao i Atletico sinoć,(prva tekma sa bvb je ono što zamjeram Joseu u ovoj sezoni).
U svakom slučaju ako i presidente dobije izbore(opet) te odluči nogirat Josea nadam se da to nije zbogom nego dovidjenja i da će se u budućnosti putevi Madrida i Josea opet nekad ispreplesti(što ne mogu reći ni za jednog od trenera u zadnjih 15 godina osim don Fabia i Bosquea).Već sam gore napisao da je moj favorit Hejkens pa Hiddink,
ostali ,svejedno mi je,nadam se Baleu,Carvajalu te da Khedira,Benz i Higuain dobiju nogu a dodje bilo tko ko zna zabit gol(recimo Edison

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja sam da ostaneM4kaveli je napisao/la:Nisam ja kocijas kao ti, Darko i ovaj Perez.madridist je napisao/la:Ako te netko isprovocira hoćeš li poput svog senseia milana-tarota počet psovat po forumu kanto?
catalonija is Spain.
![]()
Nego jesi li ti jos uvijek za ostanak Mourinha ?

(koja levatina i spadalo od trenera

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:Ja sam da ostaneM4kaveli je napisao/la:Nisam ja kocijas kao ti, Darko i ovaj Perez.madridist je napisao/la:Ako te netko isprovocira hoćeš li poput svog senseia milana-tarota počet psovat po forumu kanto?
catalonija is Spain.
![]()
Nego jesi li ti jos uvijek za ostanak Mourinha ?![]()
![]()
![]()
![]()
(koja levatina i spadalo od trenera)

welcome back
šta bi vam tek radili da dodje neko ko nije spadalo

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma nista se novo ne bi desilo. Moguce da bi opet pobijedili a mi opet titulu uzeli.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Lijeno mi tražiti post, no gubitak i u kupu je pokazalo da je Mou bio promašaj za Real.
Možete ga nazivati najvećim i najboljim trenerom u Evropi, no on to nije opravdao i pokazao u Madridu. Rezultati ne lažu.
Možete ga nazivati najvećim i najboljim trenerom u Evropi, no on to nije opravdao i pokazao u Madridu. Rezultati ne lažu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.