Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ode Seo za reprezentaciju Njemacke do 21. godine. Ako se odazove na ovaj poziv vjerovatno za nas nece igrati
SI AMO CONte!!!
Kako vam ne dosadi igrati se macke i misa svo ovo vrijeme, stalno ista prepucavanja...
U pravu su i jedni i drugi, a isto tako su u krivu i jedni i drugi.
Pape nije bezgresan, ali nije vala ni grobar naseg fudbala kao sto neki pokusavaju da prikazu.
Reprezentaciju odlicno vodi u ovim kvalifikacijama i na tome mu treba skinuti kapu. S druge strane, slab je "diplomata", izjave mu nisu bas odmjerene. U par navrata je mogao pregristi jezik, ali on je takav, govori sta misli u tom momentu.
No i mi smo stoka, bezveze pljujemo naokolo, a blage veze nemamo sta se desava "iza zavjese". Niti se igrac zove preko novina u reprezentaciju, niti se preko novina vrse pregovori. Zato smatram da bezveze preuvelicavate, siguran sam da se radi na tome iza zatvorenih vrata da se momci dovedu. A ako neke druge drzave/reprezentacije odrade bolji posao tj ponude vise/bolje, onda jbg. Ali naivno bi bilo da polazimo od toga da su Susiceve izjave jedina stvar koja se desava kada je u pitanju vrbovanje igraca. Ne znamo mi ni 10% price i zato nemamo pravo da pljujemo dok stvari ne budu jasne.
U pravu su i jedni i drugi, a isto tako su u krivu i jedni i drugi.
Pape nije bezgresan, ali nije vala ni grobar naseg fudbala kao sto neki pokusavaju da prikazu.
Reprezentaciju odlicno vodi u ovim kvalifikacijama i na tome mu treba skinuti kapu. S druge strane, slab je "diplomata", izjave mu nisu bas odmjerene. U par navrata je mogao pregristi jezik, ali on je takav, govori sta misli u tom momentu.
No i mi smo stoka, bezveze pljujemo naokolo, a blage veze nemamo sta se desava "iza zavjese". Niti se igrac zove preko novina u reprezentaciju, niti se preko novina vrse pregovori. Zato smatram da bezveze preuvelicavate, siguran sam da se radi na tome iza zatvorenih vrata da se momci dovedu. A ako neke druge drzave/reprezentacije odrade bolji posao tj ponude vise/bolje, onda jbg. Ali naivno bi bilo da polazimo od toga da su Susiceve izjave jedina stvar koja se desava kada je u pitanju vrbovanje igraca. Ne znamo mi ni 10% price i zato nemamo pravo da pljujemo dok stvari ne budu jasne.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odnos države prema našim sportistima....
Odnos sportista prema našoj državi.....
Tuga, čemer i jad.... Do nedavno su iz nekog inata/ponosa bar bošnjaci birali BiH kao svoju državu ali i to valjda ima svoj rok trajanja. Sve je češči trend da zbog nedostatka države i bošnjaci biraju druge države zbog para.. Dobro imamo bilo kakvu repku..
Kemal Mešić postaje Hrvat
Nije Bosna kriva ako postanem Hrvat, kriva je vlast
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/784 ... hrvat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Odnos sportista prema našoj državi.....
Tuga, čemer i jad.... Do nedavno su iz nekog inata/ponosa bar bošnjaci birali BiH kao svoju državu ali i to valjda ima svoj rok trajanja. Sve je češči trend da zbog nedostatka države i bošnjaci biraju druge države zbog para.. Dobro imamo bilo kakvu repku..
Kemal Mešić postaje Hrvat
Nije Bosna kriva ako postanem Hrvat, kriva je vlast
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/784 ... hrvat.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- majstorcina000
- Kontakt:
sutra seo protiv mujdze, ko igra u lp, da vas podsjetim
Opet svabe protiv partizana....majstorcina000 je napisao/la:sutra seo protiv mujdze, ko igra u lp, da vas podsjetim
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- majstorcina000
- Kontakt:
kako moze seo bit svabo, jesi mu vido glave, to je jedva vrsta legendagringobih je napisao/la:Opet svabe protiv partizana....majstorcina000 je napisao/la:sutra seo protiv mujdze, ko igra u lp, da vas podsjetim
- majstorcina000
- Kontakt:
danas
"Poziv Haliloviću je već definiran. Vjerujem u njega, željan sam sudjelovati u razvoju njegovih nogometnih vrlina, koje će u budućnosti, siguran sam, za Hrvatsku značiti jako puno" - kazao je Štimac, koji se samo nasmijao na pitanje hoće li Halilović prihvatiti poziv.
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
"Poziv Haliloviću je već definiran. Vjerujem u njega, željan sam sudjelovati u razvoju njegovih nogometnih vrlina, koje će u budućnosti, siguran sam, za Hrvatsku značiti jako puno" - kazao je Štimac, koji se samo nasmijao na pitanje hoće li Halilović prihvatiti poziv.
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
Slusat kako Safet "Combe" Susic govori o logici.majstorcina000 je napisao/la:danas
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
Tako ce rec i za Kolasinca moj majstore.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majstorcina000
- Kontakt:
ja sam potpuno uvjeren da ce isti zavrsit sa grbom bosne i hercegovineCartman je napisao/la:Tako ce rec i za Kolasinca moj majstore.majstorcina000 je napisao/la:danas
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
ako ne, onda gubi vjernog druga
a za papeta nikad ga nisam gotivio kao trenera.. amater
kaze SEO KOLASINAC RUSILAC u danasnjem avazu da ne vjeruje da ce ic u izrael i da ceka samo BH PASOS ZELI IGRAT NA NAJMILIJU NAM BOSNU I HERCEGOVINU i kaze ujedno da ce i objedit danas FRAJBURG
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
šta ti bi sa starim profilom majstore?majstorcina000 je napisao/la:sutra seo protiv mujdze, ko igra u lp, da vas podsjetim

Inače, Seo je legenda i rušilac.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Inače momak je legenda 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vidjet cemo da li ce se odazvati.Ako se odazove Stimcu to ce biti to.Jer ce ga ovaj 100% onda ubaciti u igru.Opet nadam se da ce momak odrzati rijec i da se nece nikome odazvati prije 18-te godine,majstorcina000 je napisao/la:danas
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma hebo ga njeogov tata Sead u .... Imao je sad na ep-U17 pokazati taj ogromni talenat pa je spakovao kofere i pravac matica nakon grupne faze...TMovac je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati.Ako se odazove Stimcu to ce biti to.Jer ce ga ovaj 100% onda ubaciti u igru.Opet nadam se da ce momak odrzati rijec i da se nece nikome odazvati prije 18-te godine,majstorcina000 je napisao/la:danas
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
Da mu nisu dali da puca penal bio bi ucinkovit u ofanzivi kao i njihov golman....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Hebiga bilo bi dobro da ga maznemo,pa makar ostao vjeciti talenat poput Skore.Onako iz principa,jer oni nama uzivaju vec godinama.Pa red je da i mi njima uzmemo barem 1.Inace moja trenutna zelja je Kolasinac,Arslanagic Hrgota.To su vec formirani igraci pred kojima je solidna buducnost.gringobih je napisao/la:Ma hebo ga njeogov tata Sead u .... Imao je sad na ep-U17 pokazati taj ogromni talenat pa je spakovao kofere i pravac matica nakon grupne faze...TMovac je napisao/la:Vidjet cemo da li ce se odazvati.Ako se odazove Stimcu to ce biti to.Jer ce ga ovaj 100% onda ubaciti u igru.Opet nadam se da ce momak odrzati rijec i da se nece nikome odazvati prije 18-te godine,majstorcina000 je napisao/la:danas
izgubili smo ga
stacemo sad momci?
Da mu nisu dali da puca penal bio bi ucinkovit u ofanzivi kao i njihov golman....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Al kako ocekujes jarane da "ukrademo" talente kad nasi predstavnici govore "mi necemo nikoga moliti, "mi smo velika reprezentacija, treba da bude cast da se igra za nasu drzavu", "oni su odrasli tu i logicno je da igraju".
Sta ces ukrast onda. Covjece moras biti pogan pa cak i bezobrazan ponekad a to nasi nisu u stanju. Zato i necemo nikad "ukrast" nekog velikog talenta osim ako momak bas nece da igra za nas (citaj Ibi, Pjana...)..
Sta ces ukrast onda. Covjece moras biti pogan pa cak i bezobrazan ponekad a to nasi nisu u stanju. Zato i necemo nikad "ukrast" nekog velikog talenta osim ako momak bas nece da igra za nas (citaj Ibi, Pjana...)..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mi smo nemocni u situacijama u kojima igraci odlucuju. Recimo, meni bi bio ponos,cast i sta sve ne da idem ocevim stopama, da zaigram za zemlju za koju je on ginuo u najtezim trenucima. Kod mene nebi bilo dvoumljenja, ali nismo svi isti.
Ako on odluci da igra za HR, to ce biti njegova odluka i nicija vise. Sta god da odluci, bice njegovom voljom.
Sto se tice Arslanagica, on je u srodstvu sa Susicima. Tesko da bi ga Safet uopste i pozvao, kad vidimo koliko se popljuje sto mu je brat menadzer Zahirovicu, a kamo li da pozovoe nekoga iz rodbine.
Jedino gdje bi Pape trebao baciti oko, je mali Hodzic Eldin iz Herculesa, neobican napadac,kakvog dosad nismo imali, tipa Agüero, niski napadac, mozda bi se uklapao sa centarforima kakvi su Dzeko i Vedo, naravno kao treca opcija.
@Sajo 10
Nemas pojma koliko su nasi puta kontaktirali sa Alenom kao i porodicom mu. Od Safeta, preko Pirica, sve do Begica. Nemoj ba te price, ne treba ti pisati nesto pisljivi Avaz, da bi saznao je li bilo kontakata, naravno da je bilo. Naravno da nikog ne trebamo moliti, ali ne mozemo nikog ni natjerati, shvatite to vec jednom.
Ako on odluci da igra za HR, to ce biti njegova odluka i nicija vise. Sta god da odluci, bice njegovom voljom.
Sto se tice Arslanagica, on je u srodstvu sa Susicima. Tesko da bi ga Safet uopste i pozvao, kad vidimo koliko se popljuje sto mu je brat menadzer Zahirovicu, a kamo li da pozovoe nekoga iz rodbine.
Jedino gdje bi Pape trebao baciti oko, je mali Hodzic Eldin iz Herculesa, neobican napadac,kakvog dosad nismo imali, tipa Agüero, niski napadac, mozda bi se uklapao sa centarforima kakvi su Dzeko i Vedo, naravno kao treca opcija.
@Sajo 10
Nemas pojma koliko su nasi puta kontaktirali sa Alenom kao i porodicom mu. Od Safeta, preko Pirica, sve do Begica. Nemoj ba te price, ne treba ti pisati nesto pisljivi Avaz, da bi saznao je li bilo kontakata, naravno da je bilo. Naravno da nikog ne trebamo moliti, ali ne mozemo nikog ni natjerati, shvatite to vec jednom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, NazorUso, tutankamon1905 i 34 gosta.