Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Fudbal je igra u kojoj uvijek Njemci pobjede, juriss svi u Njemacku...leorey je napisao/la:Sada ova recenica ima smislaSuarez: "Necu nikad u Real, oni nikad nista ne osvoje!"
![]()
Darezljiviji ste od Oprah.Harrison je napisao/la:Iskreno meni bi se ogadio Real da svake godine uzimamo Primeru i LP...pusti sta i sirotinji...
Ovaj godinama prica o boldiranom.madridist je napisao/la:Sudija je svirao kao da igramo protiv kuntalonaca(ako si zaboravio premotaj malo pa ćeš vidjet za šta Pepe dobi crveni u slučaju" magarac alves"),te dvojica koji bi da se mene pita letili iz kluba ko čizma Benzema i Higuain,brat bratu da smo imali napadača završilo bi 3:1 ili 4 :1 za Madrid.
Ovako samo mogu čestitati navijačima Atletica(ako ih ima na forumu),@southern šalim se.
Kuntalonci su dobro raspoloženi jer su izbjegli dvostruko tamburanje na početku nove sezone.
Ko o cemu kur.va o postenju.barca_87 je napisao/la:sta bi sa mouom na dodjeli medalja i sa cristianom ,ja ih ne vidje , nisu ni izasli. nisu se udostojili da izadju da prime medalju i da cestitaju chollu i igracima atletika na pobjedi .
zasto uvijek pravit seljakluk od neceg normalnog ,stvarno isto ko da igraju u 3.kantonalnoj pa ovakvo ponasanje,cista nekultura
i opet mourinhu kriv sudija ,pa dokle vise sa tim jeftinim izgovorima ccc
A danas smo otkrili još jednu kantinu sposobnost.M4kaveli je napisao/la:Ovaj godinama prica o boldiranom.madridist je napisao/la:Sudija je svirao kao da igramo protiv kuntalonaca(ako si zaboravio premotaj malo pa ćeš vidjet za šta Pepe dobi crveni u slučaju" magarac alves"),te dvojica koji bi da se mene pita letili iz kluba ko čizma Benzema i Higuain,brat bratu da smo imali napadača završilo bi 3:1 ili 4 :1 za Madrid.
Ovako samo mogu čestitati navijačima Atletica(ako ih ima na forumu),@southern šalim se.
Kuntalonci su dobro raspoloženi jer su izbjegli dvostruko tamburanje na početku nove sezone.
Momak sanja Alvesa.
ko kaze da nije. boli me kita za njihove glupostimadridist je napisao/la:Ako te netko isprovocira hoćeš li poput svog senseia milana-tarota počet psovat po forumu kanto?
catalonija is Spain.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.