Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

DesimaL
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DesimaL » 18 maj 2013, 01:09

JohnLennon je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi :P
Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.
+1
Objasnio.
Visca el Barça ! Mes que un club !

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 18 maj 2013, 01:10

Carlo dolazi spasavaj!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2013, 01:12

real je u zadnjih 5 godina potrošio budžet BiH i uspio je osvojiti jedan kup, super kup, igrati tri polufinala i uzeti jednu tituli... i tek ove godine vezati par pobjeda nad Barsom!!! ne znam vama milijarderima kako se to čini, nama siromašnim i logikom poslovanja vođenim to je fijasko....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 maj 2013, 01:13

mandraX je napisao/la:
Harrison je napisao/la:mandrax, raspravljat mogu sa osobama koji malo bolje poznaju fudbal od tebe, a da te ovdje educiram ne pada mi na pamet...
Bijela zastavica u ruke znači, pametno.
Nisam ni očekivao nešto bolje od tebe.
Treba da se malo vise fudbalski educiras pa tek onda da neke teze iznosis. Nemoj pisati nebuloze.

Veceras niko nije sretniji od Sare Carbonero, uhh sto ce se veceras tresti Madrid... i po horizontali i po vertikali
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 maj 2013, 01:13

DANTES je napisao/la:real je u zadnjih 5 godina potrošio budžet BiH i uspio je osvojiti jedan kup, super kup, igrati tri polufinala i uzeti jednu tituli... i tek ove godine vezati par pobjeda nad Barsom!!! ne znam vama milijarderima kako se to čini, nama siromašnim i logikom poslovanja vođenim to je fijasko....
Posluju u plusu evo sedmu godinu
ima ekonomsku racunicu :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2013, 01:13

U novembru sam znao kako će sezona završit...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 18 maj 2013, 01:14

legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi :P
Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.
OK je to, ali prava prica je da portugalci ne mogu i ne smiju voditi španske klubove....nebitno jel to Real, Barca, Atletico, Osasuna, Betis, Getafe itd....Real i Jozo nisu išli zajedno od samog starta, ne znam kako se vodonošta uspio prodati Perezu :?
A i da je uzeo Kup veceras, opet bi letio ;) i ti to znaš odlicno...previše je sranja napravio i ostavio iza sebe.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 18 maj 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 18 maj 2013, 01:15

Sto zato sto su zavrsili u grupi kao drugi pa doveli do toga da Real Madrid udje u drugi sesir...

Uostalom ispadali su i od Rome kad se sjetim kad Tadiji zabija gol :lol: ili Lyon... Pjanic itd

Evo ove su sezone u 1/8 izbacili prvaka PL.
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 18 maj 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2013, 01:15

LBJ MVP je napisao/la:U novembru sam znao kako će sezona završit...
Vidiš da si pametan ko što nisi, mogo si se obogatit.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 maj 2013, 01:16

DANTES je napisao/la:real je u zadnjih 5 godina potrošio budžet BiH i uspio je osvojiti jedan kup, super kup, igrati tri polufinala i uzeti jednu tituli... i tek ove godine vezati par pobjeda nad Barsom!!! ne znam vama milijarderima kako se to čini, nama siromašnim i logikom poslovanja vođenim to je fijasko....
neka trose kad imaju, Real je eto bar to osvojio i nesto malo vise nego sto si nabrojao, al nema veze, al ovi nasi budzetari nisu nista uradili, tako da je Real bolji od njih

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 maj 2013, 01:17

Zadnjih deset godina Madrid je oprobao apsolutno sve metode za uspjeh. Kako u Europi tako i u Spanjolskoj. Svaka od njih bila je neuspjesna. Djelomicni uspjeh se donio osvajanjem triju Liga (u deset godina op.a.), ali generalno, nista.

Jedna greska bila je krucijalna, napravljena je prije deset godina (ravno) i Madrid zbog te odluke i dan danas trpi posljedice: otpustanje Del Bosquea (ili kasnije otpustanje Capella).
Jorge Valdano, gori u paklu!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 maj 2013, 01:17

bluemania je napisao/la: OK je to, ali prava prica je da portugalci ne mogu i ne smiju voditi španske klubove
Otkud to, nisu svi sa Jozinim manirima, ima tu finih ljudi i još ljepših žena :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2013, 01:18

Raul_64 je napisao/la:
Posluju u plusu evo sedmu godinu
ima ekonomsku racunicu :D
pa sada kada to kažeš navijačima su puna srca, i prazni džepovi... :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 maj 2013, 01:18

Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2013, 01:19

Donnie Darko je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:U novembru sam znao kako će sezona završit...
Vidiš da si pametan ko što nisi, mogo si se obogatit.
Nije mi do para.
Harrison je napisao/la:Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo :lol:
Ko i s Jozom.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 maj 2013, 01:20

JohnLennon je napisao/la:Zadnjih deset godina Madrid je oprobao apsolutno sve metode za uspjeh. Kako u Europi tako i u Spanjolskoj. Svaka od njih bila je neuspjesna. Djelomicni uspjeh se donio osvajanjem triju Liga (u deset godina op.a.), ali generalno, nista.

Jedna greska bila je krucijalna, napravljena je prije deset godina (ravno) i Madrid zbog te odluke i dan danas trpi posljedice: otpustanje Del Bosquea (ili kasnije otpustanje Capella).
Jorge Valdano, gori u paklu!
Perez je jedan od najvecih krivaca.
Taj nema veze o fudbalu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 maj 2013, 01:21

M4kaveli je napisao/la:Perez je jedan od najvecih krivaca.
Taj nema veze o fudbalu ..
Perez nema nikakve veze s otpustanjem Del Bosquea. ;)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 maj 2013, 01:21

LBJ MVP je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo :lol:
Ko i s Jozom.
Jozo bar ima stila...a ovi pognu glavu i shipu ga...ponekad ga i on nekome shukne

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 maj 2013, 01:23

Del Boske!!?? au kako neke zavara taj tip prepisivac...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 maj 2013, 01:24

Harrison je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ko i s Jozom.
Jozo bar ima stila...a ovi pognu glavu i shipu ga...ponekad ga i on nekome shukne
Njegov ciganluk nije dobra stvar.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.