ko da si iz Finske, ne ureko se ti meni, samo tako nastavi...DANTES je napisao/la:harisone ja sam jako fin... inače ovim putem pozdravljam legendu reala i raula64.....
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
inter se jos nije sastavio kako je on otisao.zavadio pola ekipe medjusobno,zavadio ljude koji vode klub,pokupio svoje igrace i otisao, samo sto u realu je ispao najveci gubitnik od svih klubova sto je vodio,a posjedice ce se osjecat poslije,Harrison je napisao/la:Ma nista, pustit ga da ode par godina da se smire strasti, vidjet kako je bez njega pa onda molit i kumit da se vrati ko Chelsea i Inter...ciza je napisao/la:lakse se oporavit nakon rata,nego nakon murinja
nema te titule za zamjenu za mir u kuci,ovaj cirkusant i ako ima rezutlat ,nikad nece mocv odit bajern i manchester jer je dostojanstvo ispred trfojea nazor
Jesi bar bar vratio dio onih 180 eura sto te Novak kehno?Harrison je napisao/la:ko da si iz Finske, ne ureko se ti meni, samo tako nastavi...DANTES je napisao/la:harisone ja sam jako fin... inače ovim putem pozdravljam legendu reala i raula64.....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jel to ko je to, aaa izviiini nisam te prepozno odmah, sto ne kazes odmah koji si....DesimaL je napisao/la:Iz kojeg razloga da se vrati ?Harrison je napisao/la:Ma nista, pustit ga da ode par godina da se smire strasti, vidjet kako je bez njega pa onda molit i kumit da se vrati ko Chelsea i Inter...ciza je napisao/la:lakse se oporavit nakon rata,nego nakon murinja
U 3 godine osvoji je samo 3 titule,sto je za ovakav tim sramota.
Čovjek ti je lijepo napisao razloge zbog kojih ne zaslužuje da trenira klub kakav je Real Madrid, a ti ovako odgovoraš...jel' to nemaš šta pametno odgovorit' na to?Harrison je napisao/la:
Jel to ko je to, aaa izviiini nisam te prepozno odmah, sto ne kazes odmah koji si....
Naravno da nemaš, jer je čovjek upravu.
Djes ba Dantes
leđendo , ne mozes poredit igrace koje ne igraju istu poziciju
jest Mesut zasro zadnjih par , muda nema
al kvaliteta ima
svakako on nece nikada ni biti glavni covjek , nego potpora.
u ovoj Jozinoj igri
samo Ronaldo uspjeva doci do izrazaja
cak 40% golova ove sezone on postigao
dovoljno govori o ekipi
leđendo , ne mozes poredit igrace koje ne igraju istu poziciju
jest Mesut zasro zadnjih par , muda nema
al kvaliteta ima
svakako on nece nikada ni biti glavni covjek , nego potpora.
u ovoj Jozinoj igri
samo Ronaldo uspjeva doci do izrazaja
cak 40% golova ove sezone on postigao
dovoljno govori o ekipi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma jok.... uložio sam 5€ tiket dobitak 180, sve prošao još samo novak i am da gol i **** kiksnu..emir18 je napisao/la:Jesi bar bar vratio dio onih 180 eura sto te Novak kehno?Harrison je napisao/la:ko da si iz Finske, ne ureko se ti meni, samo tako nastavi...DANTES je napisao/la:harisone ja sam jako fin... inače ovim putem pozdravljam legendu reala i raula64.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hajd popustite ljude, šta ste se navalili na kosti odmah
joj vukova
Pustite ljude da se prvo nayebu svega svojim ljubimcima, da istresu svoje....ne upadajte im sad.
Lenone brate, zakuka Kopita

jest fakinski, al morao sam

Pustite ljude da se prvo nayebu svega svojim ljubimcima, da istresu svoje....ne upadajte im sad.

jest fakinski, al morao sam

Jesi ti onaj sto radi projekte ispija kafice citav dan i dobija platu itdRomariooo je napisao/la:dodje specijalni i od kraljevskog napravi seljacki klub
tako smo nesto davno predvidjeli, sad se obistinilo samo
koliko ste jadni nije vise smijesno nego je postalo zalosno,sad se nadam da ce vam krenuti malo nabolje, da bude zanimljiva liga narednih godina

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Emocije druze to ga cini najvecim,to je zar,htjenje da bude bolji i bolji,zato ga prije svega postujem.bluemania je napisao/la:Hajd popustite ljude, šta ste se navalili na kosti odmah![]()
joj vukova
![]()
![]()
![]()
jest fakinski, al morao sam![]()
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 18 maj 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
pa gdje ce se sastavit kad je to bagra, isto mi, donio im grdnu lovu pa se ovi u upravi poklase za koji smotak loveciza je napisao/la:inter se jos nije sastavio kako je on otisao.zavadio pola ekipe medjusobno,zavadio ljude koji vode klub,pokupio svoje igrace i otisao, samo sto u realu je ispao najveci gubitnik od svih klubova sto je vodio,a posjedice ce se osjecat poslije,Harrison je napisao/la:Ma nista, pustit ga da ode par godina da se smire strasti, vidjet kako je bez njega pa onda molit i kumit da se vrati ko Chelsea i Inter...ciza je napisao/la:lakse se oporavit nakon rata,nego nakon murinja
nema te titule za zamjenu za mir u kuci,ovaj cirkusant i ako ima rezutlat ,nikad nece mocv odit bajern i manchester jer je dostojanstvo ispred trfojea nazor
pa fergi je radio i gore scene pa je blizu 30 godina vodio manchu, ja znam samo jedno, a to je da ce Mou prije voditi Celik nego Barcelonu

Na Barcinoj klupi nema mjesta za vodonoše, prevodioce i sl.Harrison je napisao/la:ja znam samo jedno, a to je da ce Mou prije voditi Celik nego Barcelonu
- legenda reala
- Kontakt:
Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mandraX je napisao/la:Na Barcinoj klupi nema mjesta za vodonoše, prevodioce i sl.Harrison je napisao/la:ja znam samo jedno, a to je da ce Mou prije voditi Celik nego Barcelonu

@mandraX kao sto si rekao nije imao nista pametnije napisati.mandraX je napisao/la:Čovjek ti je lijepo napisao razloge zbog kojih ne zaslužuje da trenira klub kakav je Real Madrid, a ti ovako odgovoraš...jel' to nemaš šta pametno odgovorit' na to?Harrison je napisao/la:
Jel to ko je to, aaa izviiini nisam te prepozno odmah, sto ne kazes odmah koji si....
Naravno da nemaš, jer je čovjek upravu.
Prema tome ne treba im vise nista odgovarati,kad ne znaju normalno raspravljati.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ako te pitam zašto ti je mrsko, hoćeš to shvatit' kao provokaciju?Harrison je napisao/la:mandraX je napisao/la:Na Barcinoj klupi nema mjesta za vodonoše, prevodioce i sl.Harrison je napisao/la:ja znam samo jedno, a to je da ce Mou prije voditi Celik nego Barcelonu![]()
sta rece pa osta ziv...de ljudi prosvijetlite ga malo, ja nemam zivaca...mrsko mi...
Jer i ja i ti znamo razlog.
Radamel.
- JohnLennon
- Kontakt:
Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Aferim.JohnLennon je napisao/la: Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.

Kratko jasno.
Bijela zastavica u ruke znači, pametno.Harrison je napisao/la:mandrax, raspravljat mogu sa osobama koji malo bolje poznaju fudbal od tebe, a da te ovdje educiram ne pada mi na pamet...
Nisam ni očekivao nešto bolje od tebe.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 18 maj 2013, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
mandrax, raspravljat mogu sa osobama koji malo bolje poznaju fudbal od tebe, a da te ovdje educiram ne pada mi na pamet...
Ja da sam ovo napisao @madridist bi me ismijavao.JohnLennon je napisao/la:Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.