Jadnije od tebe ne moze.Vandelanoitte je napisao/la:Jadno.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- PatrickBateman
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Digao je u Super kupuPatrickBateman je napisao/la:Jel dize Iker trofej ili ?

matere mi ja bi vam mogao sledece godine nastimat da se borite za kup sajamskih gradova, i usput da posjetite sajam jagoda u čeliću, 

E jes im drago, haj bar cete izbjeci real u Super cupu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JohnLennon
- Kontakt:
Haha. Ovo je primjer jednog klasicnog neinformiranog lika. Real Madrid se ne zove kraljevski klub zbog svojih "kraljevskih" manira (negda jel') nego zbog titule koju mu je dodijelio spanjolski kralj (Real = Kraljevski).vivaILchelik je napisao/la:Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Nista nista. Nema ovdje nikakvih opravdanja i izvlakusa. Zesca sramota.
Sanjaj Ronalda.manutd89 je napisao/la:matere mi ja bi vam mogao sledece godine nastimat da se borite za kup sajamskih gradova, i usput da posjetite sajam jagoda u čeliću,
Cristiana Ronalda Dos Santos Aveira.
Luisa Nazaria Da Limu Ronalda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Iduca sezona s trenerom koji zna iskoristiti ofanzivni potencijal Reala i koji ce igrati za gol vise,naravno uz velskog princa i napuljskog pastuha i La decima je tu
, jeebo Kup kralja nebitan trofej
Jose put pod noge i sretno ti bilo

Jose put pod noge i sretno ti bilo

- amel10071988
- Kontakt:
E svaka ti čast jarane, kad pročitam ovako objektivan komentar od strane navijača onda moram da to pohvalim , najviše boli ono ponašanje gdje bukvalno cijela klupa ustaje na svaki aut, faul, korner, pogotov ona situacija kad su trazili penalvivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Ne govorim ovdje o trofejima nego o igri i ponasanju.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sta ovaj o Barceloni vazi na pres konferenciji 

+1vivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Ne govorim ovdje o trofejima nego o igri i ponasanju.
I to sve zahvaljujući Mourinhu, bez provokacije.
Ovo sam ja govorio nakon par utakmica kad je Mou došao na klupu Reala, da tom klubu ne treba ovakvo smeće na klupi, da klub kakav je Real Madrid ne smije trpiti ciganluk koji je Mou provodio na klupi.
I Ozil moze pod ruku sa njim.Saurman je napisao/la:Higuaina pod hitno poslati u tri lijepe PM.Ko ga je doveo ruke mu se osušile dabogda.
Koliko je on samo koštao Real svojim promašajima, odmah se sjetim utakmice protiv Lyona na SB.Znači indentična situacija kao večeras ostaje sam i puca pravo u golmana nekoliko minuta kasnije Pjanić pogađa Real ispada.
Grohno je ove sezone a zicere fula k'o na traci.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa protiv Dortmunda, pa sad...Saurman je napisao/la:Higuaina pod hitno poslati u tri lijepe PM.Ko ga je doveo ruke mu se osušile dabogda.
Koliko je on samo koštao Real svojim promašajima, odmah se sjetim utakmice protiv Lyona na SB.Znači indentična situacija kao večeras ostaje sam i puca pravo u golmana nekoliko minuta kasnije Pjanić pogađa Real ispada.
ReaL 4ever
- Vandelanoitte
- Kontakt:

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
polahke, bice trofeja, hala madrid

Vandelanoitte je napisao/la:
Ou yeaa
Ovi se kote brze nego sto se hebu, hahaha...koji pacenici...
Valja im cekat jos 14 godina da pobjede Real Madrid
halal im je bilo sreca zesca al dobro ajd neka sirotinja sta pokupi..

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- BluesForever
- Kontakt:
Zna li neko koji je problem između Murinja i Ikera?.Ne mogu da vjerujem da Ikera drzi na klupi a onu ublehu stavlja na gol,najvjerovatnije postoji veliki problem između Portugalca i Španca. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nisu svi ima tu i fine rajeHarrison je napisao/la:Ovi se kote brze nego sto se hebu, hahaha...koji pacenici...

Topla voda je davno izmišljena.BluesForever je napisao/la:.Ne mogu da vjerujem da Ikera drzi na klupi a onu ublehu stavlja na gol,najvjerovatnije postoji veliki problem između Portugalca i Španca.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 18 maj 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.