Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Toti je fakat glupko(ok legenda i sve to )pa ponasa se kao Baloteli,ccc...Miralem nas,nije los bio,solidno...
Totti voli da lupa Milanove igrače, izgleda da mu je to podsvjesna ovisnost
Sjetimo se samo slučaja sa Balotellijem

Sjetimo se samo slučaja sa Balotellijem

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
na nekom polu-portalu pišu da su scouti Chelsea večeras gledali Mireta, te da će održati sastanak sa vodstvom Rome nakon meča .. još piše da je Mire Mourinhova želja
lafina ili ne, samo prenosim
http://www.noviportal.net/mourinhova-ze ... d-bridgeu/

http://www.noviportal.net/mourinhova-ze ... d-bridgeu/
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Svako pise ono sto misli da ce mu proci. Klikovi su pare, zato se i izmislja.
Eto, The Sun pise da su City i Arsenal zainteresovani dovesti Pjanica. Cak znaju i to da ce kostati 25 miliona.
Eto, The Sun pise da su City i Arsenal zainteresovani dovesti Pjanica. Cak znaju i to da ce kostati 25 miliona.
-
- Kontakt:
Ne bih mario da Pjanke ode u City, s pellegrinjem bi bilo dobro
-
- Kontakt:
Miret u Inter, Milan, Man City, Tottenham, Arsenal, PSG?
- Goalgetter
- Kontakt:
Mire zasad dosta dobar protiv Napolija.
imal kakav linkGoalgetter je napisao/la:Mire zasad dosta dobar protiv Napolija.
nema potpisa
sada ss.ba pise da se zanimaju real i barcelona za njega...mislim, trebali bi bit ozbiljan portal, a jucer kazu oce ga chelsea, a danas da ga oce ovi. mislim da bi trebali samo provjerene informacije objavljivat, ovako samo ljude zavaravaju.
sumnjam da ga traze real i barca jer na tim pozicijama imaju previse igraca..
sumnjam da ga traze real i barca jer na tim pozicijama imaju previse igraca..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.firstrow1.eu/watch/187433/1/ ... apoli.htmlAdmir_Sa je napisao/la:imal kakav linkGoalgetter je napisao/la:Mire zasad dosta dobar protiv Napolija.
nikakve informacije o transferima nisu provjerene, sve su nagađanja .. to je tako na svakom portaluLillard je napisao/la:mislim da bi trebali samo provjerene informacije objavljivat
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pjanić jeste dobar ali ove sezone nije pokazao mnogo toga, pogotovo ne toliko da ga se može povezivati sa Realom i Barcom. Toliko.
4-IN-A-ROW
Neka ide bilo gdje samo ne u Real Madrid.
Organski ne podnosim njihove navijace i njihovu aroganciju kao ni rukovodstvo kluba i njihovu fudbalsku filozofiju koja je unistila toliko fudbalskih karijera.
Organski ne podnosim njihove navijace i njihovu aroganciju kao ni rukovodstvo kluba i njihovu fudbalsku filozofiju koja je unistila toliko fudbalskih karijera.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ne može ni pokazat' kad ne igra na svojoj poziciji .. kod Zemana malo igrao, malo nije .. igrao sve moguće pozicije, a i sad kod ovog levata igra malo ovamo, malo onamo, često mjenjaju formaciju .. ne može to tako, Enrique je imao plan i sistem i znao je šta hoće, druga stvar je što nije imao rezultate .. sezona se mora žrtvovati ako želiš nešto više, ne može instant uspjeh .. Roma ga je otjerala, po meni su se zajebali
Pjanić treba igrati svoju poziciju i gotovo, a ne malo ovo, malo ono .. i kao što sam već ranije pisao, Calcio nije za njega
Pjanić treba igrati svoju poziciju i gotovo, a ne malo ovo, malo ono .. i kao što sam već ranije pisao, Calcio nije za njega
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Eto kao Real i Barca nesto pokazali mnogo ove sezone..emir_ je napisao/la:Pjanić jeste dobar ali ove sezone nije pokazao mnogo toga, pogotovo ne toliko da ga se može povezivati sa Realom i Barcom. Toliko.
- skyisthelimit
Pauk je napisao/la:
Isto misljenje. Na desetine je vrhunskih fudbalera koji su nakon "avanture" u Realu jednostavno nestali ili propali, dok su neki odlaskom iz Reala bukvalno procvjetali..
Real Madrid - najgori klub za fudbalera
15.10 - 15.06 ...
Pjanic je tip igraca koji bi sudeci po njegovom stilu odgovarao Barci...
Maramo shvatit i to da je Barca nivo iznad Rome,u svemu..
Kada bi on bio dio njih,odradjene pripreme s njima,uigravanje i sl,to bi vec bio drugi Pjanic...
Ovako,kvalitet je neosporan,ostalo je presnama...
Maramo shvatit i to da je Barca nivo iznad Rome,u svemu..
Kada bi on bio dio njih,odradjene pripreme s njima,uigravanje i sl,to bi vec bio drugi Pjanic...
Ovako,kvalitet je neosporan,ostalo je presnama...
Ja mu ne bih dao iz Rome bar još 2 godine, al sa konstantnim trenerom, i forsiranjem igranja one pozicije koju on i treba da igra inače.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pjanić treba u Romi nositi igru da bi prešao u veći klub. Tako to funkcioniše, pokažeš se u slabijem da bi prešao u bolji klub.ZOI84 je napisao/la:Eto kao Real i Barca nesto pokazali mnogo ove sezone..emir_ je napisao/la:Pjanić jeste dobar ali ove sezone nije pokazao mnogo toga, pogotovo ne toliko da ga se može povezivati sa Realom i Barcom. Toliko.
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic jos nije pokazao kvalitet da igra za jedan veliki klub.
Nema sumnje, ima talenat, ali treba mu KONSTANTNOST. Treba odigrati makar jednu sezonu bez povreda (mada je i rijetko imao srece sa trenerima, uvijek su ga uzdrmale promjene trenera). Jednostavno, treba eksplodirati, pa se onda moze pricati o transferu u veci klub.
Siguran sam da Pjanic i sljedece sezone igra za Romu.
Nema sumnje, ima talenat, ali treba mu KONSTANTNOST. Treba odigrati makar jednu sezonu bez povreda (mada je i rijetko imao srece sa trenerima, uvijek su ga uzdrmale promjene trenera). Jednostavno, treba eksplodirati, pa se onda moze pricati o transferu u veci klub.
Siguran sam da Pjanic i sljedece sezone igra za Romu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.