Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ako si ti ovdje vidio picku onda si derp žešći.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, to je bilo obicno divljanje. Prvi nefudbalski potez Reala u to vrijeme. Jasno je bilo radi cega je doveden Beckham a u isto vrijeme ojerani nedovoljno atraktivni i medijski eksponirani Del Bosque, Hierro i Makalele. Nije Becks kriv ali je njegov dolazak oznacio kraj Reala kao Evropskog giganta u to vrijeme.emir18 je napisao/la:Brate jer ti zna ko je Perez,pa isplatio se marktetinski na to sam i mislo,a sad sto trener ta dasnji nije znao iskombinirati ekipi nije to do Davida drugConsigliere je napisao/la:O cemu ti pricas? Pad Reala je krenuo njegovim dolaskom, MORAO je igrati a nije imao pozicije na desnoj strani od Figa, pa guran na poziciju veznog igraca koju ni blizu nije mogao igrati. Slijedce 3 godine- nula trofeja.emir18 je napisao/la:Legenda kad se sjetit kolko se samo hjake diglo kada je potpisivao za Madrid,covjek bio hodajuca para najbolji potez Reala u prosloj deceniji zajedno sa Ronaldom.Sretno legendo pa navrati da bude direktor za tebe uvjek ima mjesta.![]()
Marketinski i ekonomski se isplatio ali bas briga obicnog navijaca za to.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
"Ako Real Madrid pobjedi u finalu, Kasiljas treba da podigne kanticu jer on je i dalje prvi kapiten ekipe" L.Figo
Bice zanimljivo
nedo bog da Ramos zaljulja sa balkona...

http://www.vijesti.at/tekst/bih/sport/i ... co/1644347" onclick="window.open(this.href);return false;
Bice zanimljivo

http://www.vijesti.at/tekst/bih/sport/i ... co/1644347" onclick="window.open(this.href);return false;
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanala
arena sport 

Mislim da arena nece da prenosi.Sportklub je valjda odkupio pravo za finale.bluemania je napisao/la:madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanalaarena sport
Tako sam ja cuo,totalni nonsense.

jbg nemam Sport klub, vec one 4 AreneDzoni je napisao/la:Mislim da arena nece da prenosi.Sportklub je valjda odkupio pravo za finale.bluemania je napisao/la:madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanalaarena sport
Tako sam ja cuo,totalni nonsense.

hvala na odgovoru

- Consigliere
- Kontakt:
SK prenosi, al bice streamova sigurno
- Consigliere
- Kontakt:
najobicnijiCautinho je napisao/la:SK Prime,+ ili obični?

Arena prenosila cijeli spanski kup i sada dodje finale i oni ne prenose

Eto Pepe ni na klupi igra Albiol 

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !
- Consigliere
- Kontakt:
Sky HD, meni ide k'o mlijekoCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !

http://www.firstrow1.eu/watch/186900/2/ ... adrid.html
Consigliere, hvala za linkConsigliere je napisao/la:Sky HD, meni ide k'o mlijekoCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !![]()
http://www.firstrow1.eu/watch/186900/2/ ... adrid.html

Evo strim od sport kluba,uzivajCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !

http://www.sportp2p.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
jos je pokazao ozilu kako da ubaci, jako lijepo 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.