bogami ja sam laik za marketing ali ako nisu znali da iskoriste sto je Zeljo obezbjedio Titulu 10 dana prije utakmice i to sto je proslo 20 godina kad je nasa dolina zapaljena to je smjesno ali nema veze dobra stvar je ta da ce biti lijepo vrijeme tako da ce raja vise biti napolju sa salovima dresovima zastavama itdlikusa je napisao/la:Bgm veliki minus ide za klub jer nisu proslavu popratili najavama i marketingom,bas znaju razocarati,a time i nemaju pravo ni da se zale na posjetu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- zeljo4life
- Kontakt:
**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Amare hvala ti...
razabu nisi u pravu samo je bitna dobra volja ali nije bitno necu da nam kvarim ove dane veliki pozdrav plavoj braci ja cu licno pokusati animirati sto vise raje jer to AMAR I IGRACI zasluzujuzeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
ZELJO JE SAMPION
-
- Kontakt:
Uvijek su ciljna grupa oni koji naginju klubu,ali su neodlucni ili se neckaju. Njih je uvijek puno,a malo im fali.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
[youtube][/youtube]
Nema veze što košta, mi čemo sutra "pogurati" klub kao i mnogo puta do sada novom kaznom za upotrebu pirotehnikezeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Izvini al grjesis za Tifu,skoru svaku je na jugu i mislim da nisi upravu ...zeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Željeznicar za život cijeli !
- zeljo4life
- Kontakt:
Volim i ja njega isto kao i ti,ja moguce samo se nije sliko svaku tekmu na jugu,al dobro nije vazno...Tifa je Tifa i u dobrom i u losem smislu...likusa je napisao/la:Izvini al grjesis za Tifu,skoru svaku je na jugu i mislim da nisi upravu ...zeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Amare hvala ti...
Onu sliku iz Mostara je uslikao i postavio na fb Dino Pekic
al nebitno sutra kao sto Mimo kaze dodjimo svi da nam bude lijepo 

Željeznicar za život cijeli !
- zeljo4life
- Kontakt:
I doci ce svi,nema potrebe za reklamiranjem proslave...ko ne bude tu,znaci da i ne treba biti tu...likusa je napisao/la:Onu sliku iz Mostara je uslikao i postavio na fb Dino Pekical nebitno sutra kao sto Mimo kaze dodjimo svi da nam bude lijepo
Amare hvala ti...
Ne mogu da vjerujem da smo osvojli titulu a pitari nisu bili ni OSNOVANI
.
hahahah

hahahah
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 17 maj 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljo4life
- Kontakt:
Ebiga Carson prijatelju ovo do sada sto smo dobili i sto imamo je dobra volja,za nesto vise je ipak potrebno nesto novca kojeg nemaju momci koji rade sve to iz ciste ljubavi prema Zelji...CARSON je napisao/la:razabu nisi u pravu samo je bitna dobra volja ali nije bitno necu da nam kvarim ove dane veliki pozdrav plavoj braci ja cu licno pokusati animirati sto vise raje jer to AMAR I IGRACI zasluzujuzeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
ZELJO JE SAMPION
Amare hvala ti...
Snašo sam se za sutra, dolazim.
Ljudi zadnja je utakmica, nemojte da se moramo sramotiti, idemo pružiti momcima podršku cijelu utakmicu, i proslaviti to kako treba. Šake i dlanovi 90'!
Ljudi zadnja je utakmica, nemojte da se moramo sramotiti, idemo pružiti momcima podršku cijelu utakmicu, i proslaviti to kako treba. Šake i dlanovi 90'!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
na jednom forumu, necu ga imenovati, znate ga vec, jedan forumas optuzuje amara da je namjestio i prvaka, i pobjednika kupa i ko igrati evorpu i ko ce ispasti...
amare dragi, sta im radis... vidis da nemaju mirne noci od tebe...
izgleda, prema njihovoj prici, da je amar bog i batina u ovoj ligi i da sve bude kako on hoce... sto ce ti paranoja
evo, predlazem javno da se digne kip eduardu, ivici i amaru osimu ispred stadiona grbavice,

amare dragi, sta im radis... vidis da nemaju mirne noci od tebe...

izgleda, prema njihovoj prici, da je amar bog i batina u ovoj ligi i da sve bude kako on hoce... sto ce ti paranoja

evo, predlazem javno da se digne kip eduardu, ivici i amaru osimu ispred stadiona grbavice,

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
cemu toliki pesimizam oko posjete,i kakve to gluposti navodite od marketinga,reklama,pjevaca, Ako sad ljudi ne dolaze kad ce?
Pa nije se nikad sliko na jugu, o čemu pričaš ti ? Slika u Mostaru, ni to se on nije slikao, već je sa strane kopa uhvaćen i jedva se vidi.zeljo4life je napisao/la:Volim i ja njega isto kao i ti,ja moguce samo se nije sliko svaku tekmu na jugu,al dobro nije vazno...Tifa je Tifa i u dobrom i u losem smislu...likusa je napisao/la:Izvini al grjesis za Tifu,skoru svaku je na jugu i mislim da nisi upravu ...zeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
U zadnje vrijeme je par utakmica odgledo sa juga i to baš sa sredine, i radovo se kao malo dijete.
DRUG NEBI TI PUNCA
" onclick="window.open(this.href);return false;
U TVOJE IME CIJELI JUG CE GORJETI
HILJADE GRLA CE TEBI PJEVATI
HILJADE SRCA JE LUDO ZA TOBOM
I NEKA GRMI NEK SE TRESE STADION
BICE PAKAO BICE LUDNICA
I NEK SE TRESE SVAKA GRADSKA ULICA
I NEKA NOCAS BUDE SVE U PLAVO-BIJELOM
SLAVIT CE SE SAMPIONSKA TITULA
OOOOOOOO OOOOOOOO ZELJO SAMPION (ko ne zna tekst nek uci...)
U TVOJE IME CIJELI JUG CE GORJETI
HILJADE GRLA CE TEBI PJEVATI
HILJADE SRCA JE LUDO ZA TOBOM
I NEKA GRMI NEK SE TRESE STADION
BICE PAKAO BICE LUDNICA
I NEK SE TRESE SVAKA GRADSKA ULICA
I NEKA NOCAS BUDE SVE U PLAVO-BIJELOM
SLAVIT CE SE SAMPIONSKA TITULA
OOOOOOOO OOOOOOOO ZELJO SAMPION (ko ne zna tekst nek uci...)
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo očekujte i sutra, bez ovog se ne može, i to u većem broju. Vidio sam već dogovore oko kupovine baklji i svega toga...
Ovo očekujte i sutra, bez ovog se ne može, i to u većem broju. Vidio sam već dogovore oko kupovine baklji i svega toga...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Vidi oprane stolice, pa kakvi ste vi to ljudi, tačno koda niste odavde.