FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 17 maj 2013, 18:00

likusa je napisao/la:Bgm veliki minus ide za klub jer nisu proslavu popratili najavama i marketingom,bas znaju razocarati,a time i nemaju pravo ni da se zale na posjetu
bogami ja sam laik za marketing ali ako nisu znali da iskoriste sto je Zeljo obezbjedio Titulu 10 dana prije utakmice i to sto je proslo 20 godina kad je nasa dolina zapaljena to je smjesno ali nema veze dobra stvar je ta da ce biti lijepo vrijeme tako da ce raja vise biti napolju sa salovima dresovima zastavama itd

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 18:01

**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Amare hvala ti...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 17 maj 2013, 18:04

zeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
razabu nisi u pravu samo je bitna dobra volja ali nije bitno necu da nam kvarim ove dane veliki pozdrav plavoj braci ja cu licno pokusati animirati sto vise raje jer to AMAR I IGRACI zasluzuju

ZELJO JE SAMPION

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 maj 2013, 18:04

Uvijek su ciljna grupa oni koji naginju klubu,ali su neodlucni ili se neckaju. Njih je uvijek puno,a malo im fali.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 maj 2013, 18:08

[youtube][/youtube]

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 17 maj 2013, 18:09

zeljo4life je napisao/la:**** ga pa valjda zeljovci znaju da im je klub uzeo titulu,ako nam treba marketing i za to,onda **** nas...i jos jedna stvar,ne mozes reklamirati Tifu sutra da bi lafo privuko raju kada je istaknuto da ce Tifa biti gost proslave,to znaci dvije pjesme i vozdra,reklama za koncert...vec se dvije tri tekme.slika po tribinama,cak je bio i u Mostaru...on jeste zeljovac,al ne bas tAkav...i ovo sto smo navalili na los marketing kluba,SVE TO KOSTA i to ne male pare...radi se sto se moze i ja sam zahvalan i na tome...
Nema veze što košta, mi čemo sutra "pogurati" klub kao i mnogo puta do sada novom kaznom za upotrebu pirotehnike

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 18:20

Izvini al grjesis za Tifu,skoru svaku je na jugu i mislim da nisi upravu ...
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 18:28

likusa je napisao/la:
Volim i ja njega isto kao i ti,ja moguce samo se nije sliko svaku tekmu na jugu,al dobro nije vazno...Tifa je Tifa i u dobrom i u losem smislu...
Amare hvala ti...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 17 maj 2013, 18:31

Onu sliku iz Mostara je uslikao i postavio na fb Dino Pekic ;) al nebitno sutra kao sto Mimo kaze dodjimo svi da nam bude lijepo 8-)
Željeznicar za život cijeli !

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 18:33

likusa je napisao/la:Onu sliku iz Mostara je uslikao i postavio na fb Dino Pekic ;) al nebitno sutra kao sto Mimo kaze dodjimo svi da nam bude lijepo 8-)
I doci ce svi,nema potrebe za reklamiranjem proslave...ko ne bude tu,znaci da i ne treba biti tu...
Amare hvala ti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 maj 2013, 18:39

Ne mogu da vjerujem da smo osvojli titulu a pitari nisu bili ni OSNOVANI :o :o :o .
hahahah
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 17 maj 2013, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 17 maj 2013, 18:40

CARSON je napisao/la:
razabu nisi u pravu samo je bitna dobra volja ali nije bitno necu da nam kvarim ove dane veliki pozdrav plavoj braci ja cu licno pokusati animirati sto vise raje jer to AMAR I IGRACI zasluzuju

ZELJO JE SAMPION
Ebiga Carson prijatelju ovo do sada sto smo dobili i sto imamo je dobra volja,za nesto vise je ipak potrebno nesto novca kojeg nemaju momci koji rade sve to iz ciste ljubavi prema Zelji...
Amare hvala ti...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 maj 2013, 18:53

Snašo sam se za sutra, dolazim.

Ljudi zadnja je utakmica, nemojte da se moramo sramotiti, idemo pružiti momcima podršku cijelu utakmicu, i proslaviti to kako treba. Šake i dlanovi 90'!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 17 maj 2013, 19:01

na jednom forumu, necu ga imenovati, znate ga vec, jedan forumas optuzuje amara da je namjestio i prvaka, i pobjednika kupa i ko igrati evorpu i ko ce ispasti... :lol:

amare dragi, sta im radis... vidis da nemaju mirne noci od tebe... 8-)

izgleda, prema njihovoj prici, da je amar bog i batina u ovoj ligi i da sve bude kako on hoce... sto ce ti paranoja :D

evo, predlazem javno da se digne kip eduardu, ivici i amaru osimu ispred stadiona grbavice, ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 17 maj 2013, 19:07

cemu toliki pesimizam oko posjete,i kakve to gluposti navodite od marketinga,reklama,pjevaca, Ako sad ljudi ne dolaze kad ce?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 maj 2013, 19:32

zeljo4life je napisao/la:
likusa je napisao/la:
Volim i ja njega isto kao i ti,ja moguce samo se nije sliko svaku tekmu na jugu,al dobro nije vazno...Tifa je Tifa i u dobrom i u losem smislu...
Pa nije se nikad sliko na jugu, o čemu pričaš ti ? Slika u Mostaru, ni to se on nije slikao, već je sa strane kopa uhvaćen i jedva se vidi.
U zadnje vrijeme je par utakmica odgledo sa juga i to baš sa sredine, i radovo se kao malo dijete.
DRUG NEBI TI PUNCA

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 17 maj 2013, 19:45

znaci sutra nema ne mogu i nema necu svi na grbavicu!!
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 17 maj 2013, 20:14

" onclick="window.open(this.href);return false;
U TVOJE IME CIJELI JUG CE GORJETI
HILJADE GRLA CE TEBI PJEVATI
HILJADE SRCA JE LUDO ZA TOBOM
I NEKA GRMI NEK SE TRESE STADION
BICE PAKAO BICE LUDNICA
I NEK SE TRESE SVAKA GRADSKA ULICA
I NEKA NOCAS BUDE SVE U PLAVO-BIJELOM
SLAVIT CE SE SAMPIONSKA TITULA
OOOOOOOO OOOOOOOO ZELJO SAMPION (ko ne zna tekst nek uci...)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 maj 2013, 21:04

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo očekujte i sutra, bez ovog se ne može, i to u većem broju. Vidio sam već dogovore oko kupovine baklji i svega toga...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 maj 2013, 21:08

Vidi oprane stolice, pa kakvi ste vi to ljudi, tačno koda niste odavde.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 44 gosta.