Naravno , kao primitivac kakav jesi (čitao sam tvojih postova i po drugim temama) , kada netko nešto pogriješi ti odmah kreneš sa uvredama i glupostima .emir79 je napisao/la:O cemu NEMAS POJMA, nemoj diskutovati, cuj 27 miliona eura, pametnjakovicu,kako bi bio najveci transfer u historiji Bundeslige ,kad znamo da je Gomez kostao 35 miliona?viKK je napisao/la:Edinov transfer NIJE koštao 37 miliona eura , je.bo vas više on . Svi pišete nešto a ne znate ni tačne informacije . Njegov transfer je koštao 27 miliona eura .emir79 je napisao/la:Kao sto rekoh,koju god da temu otvorim, sve sami profesionalci u svemu. Da li se radilo o fudbalu,kosarci,rukometu,politici,pravu, medicini itd. najpametniji smo(samo sto li nam je pored toliko pametnjakovica zemlja u qrcu?). Ne valja Irfan Redzepagic? Blago vama pametnjakovici. Ne valja covjek koji je Dzeki napravio transfer za 4 miliona eura iz Teplica u Wolfsburg i obezbjedio mu prvu milionsku platu, ne valja menadzer koji je Dzeki nakon produzetka ugovora u Wolfsburgu obezbjedio platu od neto 5 miliona eura i svrstao ga u najplacenije u Bundesligi. Ne valja menadzer, koji je napravio transfer Dzeki u vrijednosti od 37 miliona eura i najveci na prostoru bivse Jugoslavije IKADA,uz platu od 7 miliona eura godisnje, koja ga svrstava medju 20 najplacenijih igraca na svijetu. Ma bravo strucnjaci, bitno je da je Irfan dobar Dzeki.
Kakav Irfan, volio bih vidjeti vase dostignuce, sta li bi vi uspjeli.
Svi mi cijenimo Irfanov rad , i nitko nije umanjivao taj rad , ali realno igrač poput Edina , koji cilja velike klubove treba imati boljeg menadžera.
37 miliona, potvrdio Dieter Hoeness u Doppelpassu, ako pojma imas sta je to. Dzeko je igrac koji je najvise doprinjeo u historiji jednom klubu iz Bundeslige. Nikad nije niti jedan igrac doprinijeo klubu 33 miliona eura. Placen 4 miliona Teplicama, a City-ju prodan 37 miliona. Prema tome zaobidji stvari u koje se ne razumijes, veze nemas, lupetas. Inace si tu vodeci. A za ovo yebo vas Dzeko, pazi da ti sta ne yebe na sledjeci komentar.
@Goalgetter, 35 miliona + 2 u slucaju da City izbori ligu sampiona.(a znamo da su izborili)
Pogriješio sam - izvinjavam se , ja sam mislio da je 27 miliona eura , ne funti .
A molim te lijepo , daj mi neki dokaz o tome da je to bio najveći transfer bundeslige ? Ja nisam to ni spomenuo u postu , međutim ti se nadovezuješ toga. Pa molim lijepo , daj mi dokaz i ja ću reći da si u pravu .
Ma jeste , ti hvala bogu si iščitao sve moje postove , pa znaš dosta o tome . Samo pokazuješ svoju nekulturuveze nemas, lupetas. Inace si tu vodeci.

P.S Ja nisam rekao "je.bo vas Džeko" , ja sam govorio o njegovom transferu . Jer svi pišu različite informacije o njegovom transferu.